Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ederim bi kanı verebilseydim yapmadım bugün kana odaklanmışım, hayal kırıklığı oldu biraz ama sıvı almazsam ileri saatlerde yaparım koyulaşmaya bakarım yine. Sağ tarafım ağrıyor yürürken niye hala rahim kısmı değil anlamadım. Dış falan diye endişe duymaya başladım Allah korusun.
Ya kuzum benim Allah razı olsun araştırdın mı sen bunu benim için vallahi ağlayacağım şimdi gerçekten çok tuhaf oldum şu an bilgilerin için çok teşekkür ederim birazcık da olsa doktordan sonra senin verdiğin bu bilgiler de içimi rahatlattı progestan verdi doktor her ihtimale karşı kullan dedi bir hafta sonra tekrar çağırdı işte bakalım bebeğin boyutu daha kendisi de gayet iyi görünüyor işte böyle ufak bir pürüz de karşılaştık o da geçer inşallah kendiliğinden düşüncen için çok ama çok teşekkür ederim gerçekten dilerim Rabbim seni ve isteyen hiçbir anne adayını bekletmesin hayırla sağlıkla sıhhatle en yakın zamanda nasip etsin inşallah
Aminn çok teşekkür ederim sizi stresli görünce chat gbt ye yazdım bir arkadaşımın böyle böyle bir durumu var diye chat gbt plus diye söylediklerine de bir güvendim inşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz Allah içinizi ferahlatsın bebeğinize ve size sağlık versin inşallah dualarınız için teşekkür ederim
Ederim bi kanı verebilseydim yapmadım bugün kana odaklanmışım, hayal kırıklığı oldu biraz ama sıvı almazsam ileri saatlerde yaparım koyulaşmaya bakarım yine. Sağ tarafım ağrıyor yürürken niye hala rahim kısmı değil anlamadım. Dış falan diye endişe duymaya başladım Allah korusun.
Allah korusun öyle düşünme. Benim de ilk gebeliğim sağda olmuştu 8.haftaya kadar ağrımıştı pozitif ol. Ben olsam günde 10 tane yapardım o çift çizgiyi görmek için