- Konu Sahibi marmelad01
-
- #3.301
Benim 6,7 ay önce olmuştu bu durum çok aşırı şiddetli bir acı batma ağrı gibi değişik bir şeydi. Dra gittiğimde kist demişti adetle dökülür büyğk ihtimalle dedi,olunca kontrole gittim kist de kaybolmuştu önemsiz bir şey demişti doktor. İnşallah kist değildirBu akşam sağ tarafım son yarım saattir nefes aldırmıyor gibi. Bir sanki bir şey acıyla atıyor gibi oluyor. Bir bıçak gibi batma oluyor. Seğirme ama ağrılı seğirme şeklinde zor oturtuyor. Bugün test negatifti. Neden böyle oluyor acaba.
Olabilir canım dönem dönem kistler oluşabiliyor doğru söylüyorsun bakalım 3-5 güne belli olur artık ne olduğu. İnşaAllah değildir...Benim 6,7 ay önce olmuştu bu durum çok aşırı şiddetli bir acı batma ağrı gibi değişik bir şeydi. Dra gittiğimde kist demişti adetle dökülür büyğk ihtimalle dedi,olunca kontrole gittim kist de kaybolmuştu önemsiz bir şey demişti doktor. İnşallah kist değildir
Bata kaç gün var eski mesajlarda okumuştum aslında ama unuttumOlabilir canım dönem dönem kistler oluşabiliyor doğru söylüyorsun bakalım 3-5 güne belli olur artık ne olduğu. İnşaAllah değildir...
7-9 Aralık arası canım.Bata kaç gün var eski mesajlarda okumuştum aslında ama unuttum
Kanı ne zaman vermiştin?Herkese merhaba benim ilk defa reglim gecikti ve bu ay öyle bir bıraktım ki reglimim geciktiğini bile dün farkettim 3 gün gecikmem olmuş kan verdim ama negatif sadece sarı akıntım ve baş ağrım var acaba yarın yine kan versem mi pazartesine mi bıraksam
Ay inşallah yerleşme ağrısıdır o zamannnn7-9 Aralık arası canım.
Uygulamaya göre mi gecikti yoksa ovü ile takip ederek mi gecikti? 3 gün gecikme olduğunda mı test yapıldı tamHerkese merhaba benim ilk defa reglim gecikti ve bu ay öyle bir bıraktım ki reglimim geciktiğini bile dün farkettim 3 gün gecikmem olmuş kan verdim ama negatif sadece sarı akıntım ve baş ağrım var acaba yarın yine kan versem mi pazartesine mi bıraksam
Dün verdim ama içimde garip bir his var regl olmadan önce sancım olur o bile yokKanı ne zaman vermiştin?
Reglim çok düzenlidir 27 ya da 28 günde olur 27 yaşındayım hep böyle oldu uygulamaya göre olurum zaten uygulama da 3 gün gecikme gösteriyor bu ay ilk defa ovulasyon takibi yapmadımUygulamaya göre mi gecikti yoksa ovü ile takip ederek mi gecikti? 3 gün gecikme olduğunda mı test yapıldı tam
Nadiren de olsa bazı dönemlerde geç yumurtlama olabiliyor geç yumurtlamaya bağlı olarak adet de gecikebilir grip,hastalık vs de tetiklemiş olabilir ama istiyorsanız umarım bebiştir geç döllenmedirReglim çok düzenlidir 27 ya da 28 günde olur 27 yaşındayım hep böyle oldu uygulamaya göre olurum zaten uygulama da 3 gün gecikme gösteriyor bu ay ilk defa ovulasyon takibi yapmadım
1 yıldır istiyoruz ama olmadı artık bırakmıştık en iyisi pazartesi gününe kadar beklemek sanırım geç yumurtlamayı hiç düşünmemiştimNadiren de olsa bazı dönemlerde geç yumurtlama olabiliyor geç yumurtlamaya bağlı olarak adet de gecikebilir grip,hastalık vs de tetiklemiş olabilir ama istiyorsanız umarım bebiştir geç döllenmedir
Ne de güzel geliyor bu sözlerAy inşallah yerleşme ağrısıdır o zamannnn
O zaman bence gelmezse eğer pzt günü kan vermek mantıklı olur. Bence hisler de önemliDün verdim ama içimde garip bir his var regl olmadan önce sancım olur o bile yok
Ben yaşamadım regl döngüm hic değişmedi, klomeni de 2 ay kullanmıştım.kızlar klomen kullananlara bir sorum olacak. klomen kullandığınız ay adetinizde gecikme yaşadınız mı hiç?
Evet benim de bu ay çok ağrım batmam oldu yumurtam kist olmuş. Duphaston kullandım geçtiBenim 6,7 ay önce olmuştu bu durum çok aşırı şiddetli bir acı batma ağrı gibi değişik bir şeydi. Dra gittiğimde kist demişti adetle dökülür büyğk ihtimalle dedi,olunca kontrole gittim kist de kaybolmuştu önemsiz bir şey demişti doktor. İnşallah kist değildir
Ya yerim ben biziiiBir haftadan daha az canım 2 3 gün falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?