- 14 Ağustos 2024
- 629
- 282
- 23
- 28
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #3.441
Amin canım amin hepimize çekildim ama şöyle oldu hsg çekildim 6 ay oldu 1 ay sonrası ameliyat olmam gerekti doktor gebe kalmamam lazım dedi bu benim bir buçuk sene içeresinde toplasam 6 ay düzenli ilişki olmuştur hep bir sağlık problemi çıktı işte diyorum nasip eğer hamile kalsaydım o dönem kürtaj olmam gerekecektiYatın sabah da yapayım pazartesi de yapayım doğru dua ederek sağlıkla mutlulukla kavuşalım bebeklerimize inşallah. Rabbim isteyen dileyen herkrsr ve sana da bana da nasip etsin. Hsg çekildin mi sen
Baya belirgin çizgi var fakat awox hayalet gibi bir çizgi bırakabiliyor o sebeple merak etmiştim tekrarlayın yarın veya 2 gün sonra inşallah beklediğiniz mucizeniz gelmiştirEvet awox. 3 4 dk sonra çıktı sabah 5te uyandım heyecandan dayanamadım hemen yaptım. Var gibi dimi
Allah şifa versin canım sende bebeğin de sağlıkla kavuşun inşallah birbirinize. Biz de tabi dua edelim birbirimize böyle durumları yaşayan anlıyorAmin canım amin hepimize çekildim ama şöyle oldu hsg çekildim 6 ay oldu 1 ay sonrası ameliyat olmam gerekti doktor gebe kalmamam lazım dedi bu benim bir buçuk sene içeresinde toplasam 6 ay düzenli ilişki olmuştur hep bir sağlık problemi çıktı işte diyorum nasip eğer hamile kalsaydım o dönem kürtaj olmam gerekecekti
Ben aylardır awoxla her ay deniyorum hepsinde bembeyaz ekran çıkıyprdu hiç hayalet çizgi bile görmedim o yüzden görünce bi değişik oldum herkesle de paylaşılmaz şu an çok erken gerçekten var mı yok mu belli değil hemen buraya attımBaya belirgin çizgi var fakat awox hayalet gibi bir çizgi bırakabiliyor o sebeple merak etmiştim tekrarlayın yarın veya 2 gün sonra inşallah beklediğiniz mucizeniz gelmiştir
Amin canım Allahım en yakın zamanda nasip etsin hepimizeAllah şifa versin canım sende bebeğin de sağlıkla kavuşun inşallah birbirinize. Biz de tabi dua edelim birbirimize böyle durumları yaşayan anlıyor
teşekkür ederim canım. iyi geldi düşüncelerime bu bilgi. haftasonu olduğu için çaresiz hissettim kendimi. Sağ ol :)Canım benim kayınvalidem de hep hamileliklerinin başında hasta olurmuş benim de bir kızım var 4 yaşında onda da ilk öğrendiğim zamanlarda deli gibi boğaz ağrısı ve grip gibi olmuştum. Şimdi de durduk yere boğaz ağrım ve grip belirtilerim var. Korkma Allahın izniyle bişey olmaz tabi yine de her bünye farklı doktorun görmesşnde fayda var ama üzme kendini. Sabah da ben tekrar test yaptım onu da atıcam bi bakabilirseniz sevnirim
Teşekkür ederim Allah razı olsun canımGözün aydın canım benim çok güzel bir değer
varım diyor acun beyBen aylardır awoxla her ay deniyorum hepsinde bembeyaz ekran çıkıyprdu hiç hayalet çizgi bile görmedim o yüzden görünce bi değişik oldum herkesle de paylaşılmaz şu an çok erken gerçekten var mı yok mu belli değil hemen buraya attıminşallah hepimizin mucizesi sağlıkla gelsin
Rica ederim ne demekteşekkür ederim canım. iyi geldi düşüncelerime bu bilgi. haftasonu olduğu için çaresiz hissettim kendimi. Sağ ol :)
ay inşallah yaa bende çıplak gözle görüyprum da iyice kopkpyu gçrene kadar eşim heveslenme diyor
Ya kuzum kork diye demiyorum gebelikte dikkat edilmesi gerek. Yok yok kafana göre ilaç alma. Belki çok önemli bir şey de değildir doktor daha iyi bilir ben kendi tecrubelerimi söylüyorum az kalmış zatenYa 2 gün var doktora. Üzme benikafama göre ilaç da alamam ne yapsam ki haftasonu bol su içmek dışında
Olabilir doktor değilim bildiklerimi söylüyorum sadece gebelikte crp ye dikkat etmesi gerekYok kizz benim akciğer enfeksiyonunda da yükselir hep her sene 1 2 kere geçiririm oradan biliyorum
Bence var ya bende bugün boğaz ve kemik ağrılarıyla uyandım bat 9 Aralık yazdıkların umutlandırdı inşallah benimde bebişim vardıray inşallah yaa bende çıplak gözle görüyprum da iyice kopkpyu gçrene kadar eşim heveslenme diyor
ArtımedYaaa cok net varr test markası nediirr
Başka testimde yok pazartesiye kaldı adet olmazsam bakalım nasipBen kasette de bir pembelik görüyorum
Tamam canım sağ olYa kuzum kork diye demiyorum gebelikte dikkat edilmesi gerek. Yok yok kafana göre ilaç alma. Belki çok önemli bir şey de değildir doktor daha iyi bilir ben kendi tecrubelerimi söylüyorum az kalmış zaten
Rabbim bekleyen herkesin kucağınu sağlıkla doldursun bizim de inşallahBence var ya bende bugün boğaz ve kemik ağrılarıyla uyandım bat 9 Aralık yazdıkların umutlandırdı inşallah benimde bebişim vardır
Test yapmadın mıRabbim bekleyen herkesin kucağınu sağlıkla doldursun bizim de inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?