- 18 Kasım 2020
- 21.186
- 50.610
- 598
- Konu Sahibi marmelad01
- #3.601
İnşallah balımİyi yapmışsın kuzum inşallah bu doktorun uğurlu gelir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah balımİyi yapmışsın kuzum inşallah bu doktorun uğurlu gelir
GÜNAYDINNN, iyiyiz sen nasılsınn?selam kızlarrr nasılsınızzz iyi haftalar.
iyiyim CANIM. Geldi mi senin yumurtalama donemınnGÜNAYDINNN, iyiyiz sen nasılsınn?
canım ovu testi dün biraz koyulaşmaya başladı buyük ihtimalle ugün yarın olacak sende ne var ne yokiyiyim CANIM. Geldi mi senin yumurtalama donemınn
canım ovu testi dün biraz koyulaşmaya başladı buyük ihtimalle ugün yarın olacak sende ne var ne yok
günaydın bazen tutuyor bazen 1-2 gün oynuyor genelde herkeste öyle oluyor o yüzden testlere göre hareket etmek mantıklıGünaydın kızlar ovulasyonla uygulamadaki tarihler tutuyomu sizce
ne zaman bat inşallah nasip olurr :)Ben ovulasyon testiyle bakıyorum bu ay takviye alıyorum inşallah hepimize nasip olur![]()
regli mi oldun ?ben dpo 14 gun bugun canım reglinin gecmesını bekliyorum. bakalım nasip kısmet
Bat 20 aralık beklemedeyim. Bat geçmeden assssllllaaaa test yapmıycam ya bide belirti aramıycam söz verdim bu ay kendime. Öyle takılıyorumİnşallah balımsende durumlar nedir
Aboooo yarın bir test bekleriz hanımefendi sizdenben dpo 14 gun bugun canım reglinin gecmesını bekliyorum. bakalım nasip kısmet
Bat 20 Aralık benim şuan yumurtlama dönemindeyim test yapıyorumne zaman bat inşallah nasip olurr :)
Benimle aynı günlerimiz yumurtlama hangi gün olduBat 20 aralık beklemedeyim. Bat geçmeden assssllllaaaa test yapmıycam ya bide belirti aramıycam söz verdim bu ay kendime. Öyle takılıyorum
Tam bilmiyorum ama tahminim 6 aralık çünkü o gün akşam meme ucu ağrısı başladı bende genelde yumurtlamadan sonra başlar. Sende durumlar nasılBenimle aynı günlerimiz yumurtlama hangi gün oldu
benim bat 25 aralık benimde yumurtlama olacak test koyulaşmaya başladı göğüs hassasiyeti ve şeffaf kıvamlı akıntı oluyor bende bu dönemlerdeBende de aynı 6 Aralık tı benim ovulasyon döneminde gebelikle ağrı olmazdı ama bu sefer sol tarafımda ağrı oldu şuan için umutluyum inşallah nasip olur hepimize çok istiyorum bu ay takviyeyede başladım