• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlaar benim bat 9 aralık, reglime 5 gün kala hafif kasık batmalarım başladı, göğsümde ultra hassasiyet yok ama dokununca çok az sızı hissediyorum. Akıntım dün çok fazlaydı bugün daha az. Kasıklarım hâla ara ara batıyor 5-6 sn sonra geçiyor. Özellikle solda hissediyorum. Artımed test yaptım ama negatif çıktı. O markaya pek güvenilmediği söyleniyor. Sizde durum nedir :( 20 nisan kürtaj olmustum. Geçen ay ilk kez denedim.
Sat: 11 kasım
Bat: 9 aralık

Kuzum bende aynı senin gibi düşünüyorum çok çok genciz insanlar daha evlenmiyorlar bile ki evlat edinsinler. Çok haklısın az önce konuşamadım ama müsait bir zamanda güzel bir dille anlatayım ben hiçbir şeyin imkansız olmadığını. Aynen dediğin gibi kendince düşünmüş güzellik yapmaya çalışıyor. Çevremizde çoookkkk fazla her sene doğuran var eşimin ailesi aşiret gibi çok kalabalıklar her birinde en az üç tane var. Böyle olunca sürekli gözüne gözüne sokuluyor. Daha nisan sonunda evlenen bir kuzeninin eşi 5 aylık hamile sen düşün artık
Yani gözüne sokanların ayıbı, cehaleti her yerde var canım. İnsanlar gerçekten cahil ve çoğu da kötü niyetli. Bir de yaşın biraz daha ileri olsa kimbilir sana nasıl hissettireceklerdi. Şimdi kim ne derse desin hiç takma, genciz yaparız daha de geç. Siz de ileride isterseniz üçer beşer yaparsınız daha 😂 ayy ben senin yerinde olsam kuşlar gibi cıvıldardım ortalıkta, karartma içini hiç. Keyfine bak canım. Merak etme burda kutlacaz birlikte inşaAllah güzel haberlerini...

Kızlar bi bakın lütfen

Eklentiler

• IMG_0477.webp
    IMG_0477.webp
    131,1 KB · Görüntüleme: 14
Kızlar galiba eşimin kafasında evlat edinmek var. Bugün işte falanca evlat edinmiş acaba biz de mi dedi. Benden cevap alamayınca sustu. Ben evlat edinmeye hazır değilim, bir çocuğu çocuk olduğu için severim ama bir başkasının çocuğunu anne şefkatiyle sevemem ki. Yapamam yani yaparım dersemde kendimi ve herkesi kandırmış olurum. İkinci Tüp bebeğe bile şuan ısınamamışken bu konu benim için en uç nokta. Bir saattir ağlıyorum çok kötüyüm ben
😭😭😭😭😭😭😭
alsimist alsimist Vignette Vignette @Civcivimmm
Kuzum daha bismillah ya sen hamile kalabiliyorsun tüp bebek yapabilirsiniz. Kendini üzme boşuna

Kuzum bende aynı senin gibi düşünüyorum çok çok genciz insanlar daha evlenmiyorlar bile ki evlat edinsinler. Çok haklısın az önce konuşamadım ama müsait bir zamanda güzel bir dille anlatayım ben hiçbir şeyin imkansız olmadığını. Aynen dediğin gibi kendince düşünmüş güzellik yapmaya çalışıyor. Çevremizde çoookkkk fazla her sene doğuran var eşimin ailesi aşiret gibi çok kalabalıklar her birinde en az üç tane var. Böyle olunca sürekli gözüne gözüne sokuluyor. Daha nisan sonunda evlenen bir kuzeninin eşi 5 aylık hamile sen düşün artık
Canım ben 24 yaşında daha evlenmemiştim bile yani eşin neden böyle düşünüyor

Kizlar testler bu sekilde benim bir kac gunluk en sondaki resmi 5 dk sonra cektim o yeni yarin olur bence pik😕
Ben hiç ovulasyon testleriyle takip etmedim yani bildiğim bir şey değil canım ama Flo uygulamasını kullanıyorum ayın 10u gösteriyor ve tahminleri hep doğru çıkıyor ve akıntımı takip ediyorum

Eklentiler

• IMG_1799.webp
    IMG_1799.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 4
Kızlar birşey soracağım birkaç gündür süt beyaz akıntım oluyor (çok özür diliyorum böyle belirttiğim için) süt beyaz akıntı hamilelik belirtisi derler ama hangi döneme denk geliyor bilmiyorum. Bugün dpo 8. Hamiliğini öğrenmeden önce yaşayan var mı

Hâlâ beklemedeyim çıkmadi canim ya çok endişeliyim sabaha kaldı sanırım yok belki de bilmiyorum 😔 seninde her şey gönlünce olsun inşallah en kısa zamanda isteyen herkese hayırlısı ile..
Sağlık ocağında yaptırdın sanırım sağlık ocağında yapılanlar bazen dr açmadan gözükmüyor e nabızda

Back
X