- 20 Haziran 2016
- 6.810
- 11.138
- 248
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #4.081
Ben de çok seviyorum hindu arkadaşlarım var çok mistik geliyor bana da Hindistan. Mutlaka görmek istediğim bir yerYakayım canım senin için dua edipçok dindarlar etkilenmemek elde değil. Kavuşacağız bebeklerimize sağlıkla.
Ben her sene geliyorum ilk iki sene nefret ettim buradan ama şimdi o kadar mistik geliyor ki değişik bi enerjisi var buranın imkan dahilinde mutlaka görülmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Umarım isteyen herkese nasip olur bir gün görmekBen de çok seviyorum hindu arkadaşlarım var çok mistik geliyor bana da Hindistan. Mutlaka görmek istediğim bir yer
Ben kullanıyorum kuzum çakra bilekliği sakral çakra ve kök çakrada tıkanıklık var demişti bu işten anlayan birisi. Onun için enerji çalışması yaptık bilekliğini kullanıyorum ve faydasını gördüğümü düşünüyorum. Ben inanırım bu tarz şeylereVignette bu arada sakral çakra diye bir çakra öğrendim. Yoga dersi almıştım iki ay kadın sağlığı ve doğumla ilişkili aslında her ley güzel düşünceye çıkıyor. Onu çalıştırmaya çalışıyorum bu ara. Bi araştır istersen ne kaybedersin ki? En azından rahatlatıyor insanı chatgbt ye sorabilirsin. Burdan turuncu bir taş bileklik aldım taşların da enerjisi olduğu söyleniyor
Aa bilmiyordum onu araştırayım bi, al kız ben kendim yapıyorum artık. Hiçbir şey yapmasa bile esnetiyor vucudu ve gerginliği alıyor ben iyi geldiğini düşünüyorumBen kullanıyorum kuzum çakra bilekliği sakral çakra ve kök çakrada tıkanıklık var demişti bu işten anlayan birisi. Onun için enerji çalışması yaptık bilekliğini kullanıyorum ve faydasını gördüğümü düşünüyorum. Ben inanırım bu tarz şeylereHatta fertility yoga diye araştırırsan çok güzel videolar var başlamak istiyorum ama bir türlü başlayamadım. Bu hafta sonu yoga matı alırsam başlarım belki
Evet bence de hareket rahim için de iyi kanlanmayı arttırıyor kuzum başlıyım ben deAa bilmiyordum onu araştırayım bi, al kız ben kendim yapıyorum artık. Hiçbir şey yapmasa bile esnetiyor vucudu ve gerginliği alıyor ben iyi geldiğini düşünüyorum
Ay inşallah ya 6 ay oldu Bu ay bu ay olacak demekten yoruldum artıkSeninle günlerimiz aynı canım bende bugün regl oldum inşallah Ocakta güzel haberler veririz birbirimize
Evet aynı şekilde bende şoka girdim o anTebrikler B BayanDD sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz!Böyle bir durum arkadaşımın da başına gelmişti. 2.çocukta hamile olduğunu taa 4. ayında falan bilmişti hayret. İlk çocuğu henüz 1 yaşında olduğundan adet gecikmesinden de çok şüphe etmemiş, düzensizmiş zaten. Ama kız her ay neredeyse test yapmış hep negatif çıkmış. En sonunda karnı büyümeye başlayınca doktora gitmiş ve doktor demiş ki kızım senin doğurmana az kalmış 20. küsür haftalardaymış ve haliyle hemen cinsiyetini de öğrenmiş oldu, kız bebekti. Yani o kadar şok olmuştu ki kendisi de. Ben de hala anlam veremiyorum bu kadar test nasıl negatif çıkar diye... ilginç... ama yeter ki bebiş olsun da böyle negatiflere can kurban
Yapay zekaya göre benimde hamile olmam imkansızdı inanmayın çokKötüyüm aşkım yaa geçen 8 dpoda hormon testleri vermiştim ya doktordayken, beta 0.200 çıktı, fsh da düşük çıktı. Yani chatgpt ye sorduğumda kesin bu ay gebelik yok diyor, baya modumu düşürdü yani. Halbuki deseydi üzme kendini daha 8 dpodasın falan bu kadar üzülmezdim, baya bir hevesimi kırdı. Şuan adet tarihimi bile unuttum yani artık beklemiyorum bile. Hakketen bugün kaç dpo bilmiyorum bile artık hesaplamıyorum. Ne de olsa gebe değilim.
Depresyona girmiştim bu sabah kalkıp spor yapıp kendimi zorla hayata tutunmaya mecbur ediyorum. Hayıt suyu, rezene falan içeceğim bu ay ekstra olarak. Takviyeler de bitti, almam lazım.
Sende durumlar nasıl?
Hafif silik çizgi gözüküyor ama beklemiş hali mi yoksa hemen mi çıktı? Bat ne zaman? negatif çıkan hangi marka?Bende gebelik testi yaptım 2 tane farklı ikiside farklı sonuç verdi bu biri diğeri tamamen yok göründü
Evet benim o ay adetim gecikti, daha doğrusu hafif lekelenmelerim oldu adet olmadım. Ben de ovülasyon testi yaptım, hafif lekelenmeden 14 gün sonra yumurtlama olmuştuSelam kızlar aranızda femara kullanıp adeti geciken var mı?
Benim 17. Aydı canım bu ayda nasip olmadı Ekimde bir düşük yaşadım pıhtılaşma sorunu yüzünden nasip inşallah hayırlı zamanda olsun. Sende moralini bozma daha çok inşallah en hayırlısı ne zamansa o zaman nasip olsunAy inşallah ya 6 ay oldu Bu ay bu ay olacak demekten yoruldum artık
Amin ecmain.Benimde 6 ay önce 31 haftalık ölü doğum yaptım.Rabbim Salih evlatlar nasip etsinBenim 17. Aydı canım bu ayda nasip olmadı Ekimde bir düşük yaşadım pıhtılaşma sorunu yüzünden nasip inşallah hayırlı zamanda olsun. Sende moralini bozma daha çok inşallah en hayırlısı ne zamansa o zaman nasip olsun
Gecikiyorsa güzelleşiyor , kün fe yekün ol der ve olur Rabbim inşallah15 dk once cıktı canım bu ayda olmadı negatif sonuç . oğleden sonra doktora gideceğim bakalım.
Anladım bende daha önce hiçbir ilaç böyle bir gecikme yapmamıştı bende anlamıyorum ne oluyor ultrasonla kan temizdi ne yaşıyorum bilemiyorumEvet benim o ay adetim gecikti, daha doğrusu hafif lekelenmelerim oldu adet olmadım. Ben de ovülasyon testi yaptım, hafif lekelenmeden 14 gün sonra yumurtlama olmuştu
Hemen çıktı 10 dakika sürmedi bat 22 AralıkHafif silik çizgi gözüküyor ama beklemiş hali mi yoksa hemen mi çıktı? Bat ne zaman? negatif çıkan hangi marka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?