Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Ayy çok teşekkürlerr ben şey duydum eskilerden mesela adet zamanı olduğunda turşu (sirke) ve yoğurt yemeyin rahmi soğutur derlerdi tabi ovulasyon zamanı ile ilgili bi bilgi değil ama korkudan çok az turşu ve yoğurt yiyorum bir kaç aydır pancarı da turşu hiç yapmadım bu sene o yüzden

İnşallah canım benim normalde de ince zaten ilk defa başıma gelmiyor o yüzden modum düştü. Sıcak tut falan diyo chatgpt sıcak su torbası yapıcam

Selam cnm bu bel bölgesine yakı yapıştırdıklarını duymuştum acaba onunla mı alakalı.. benimde tüp bebek transfer zamanını östrojen kullanırken asla kalınlaşmadı en çok 6.5 olup azaldı ertelendi. Daha sonra doğal siklus dediler nar suyu içtim hergün bir bardak organikana alıp. İlaçsız kalınlaşmıştı moral bozma herşeyin bir çaresi bulunur elbet

Yumurta boyutunu vajinal usg ölçüyorlar rahim kalınlığı için vs karından bakıyorlar

Ahahaa kiz alemsin haa doktorları şaşırtmak denince de biz ciddennn inşallah gerek kalmaz da kuşum salı günü gebelik haberi alırsın vajinalle de keseyi görürsün artık
Ayy hiç sorma ilk kontrol amaçlı gittiğimde işte anlattım da anlattım döndü baktı ne kadar bilinçlisin dedi. Ama içinden çok başka şeyler dediğine de eminim salı bat günüm asıl amacım normal kan değerlerime baktırmak öyle bir şey olursa büyük şok yaşarım çünkü hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi geçen ay daha hamile gibi hissediyordum

Ahhaha doğru valla onlar da şaşırıyordur bizim bildiklerimizee, inşallah olur ya Allah büyük her zaman ihtimal var

beni de eklermisiniz sat 19 kasım bat 19 aralık

Elimde vagifem var 3 tane acaba salıya kadar kullansam mı fitil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…