Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Benim de niyetim var bu döngüde takip ettireyim. Bize 3 ay süre verdi sonra hsg çekelim dedi sence de hsg öncesi bı yumurta takibi yapılması gerekmiyor mu
Canım 3 ay da kısa geldi bana. Çok erken değil mi hsg için. Takip ettir tabi, eşin test vermiş miydi?

Canım 3 ay da kısa geldi bana. Çok erken değil mi hsg için. Takip ettir tabi, eşin test vermiş miydi?
Canım biz 6 aydır deniyoruz ekimin sonuydu gittim o zaman 4-5.ayimizdi inositol verdi 3 ay içinde gebelik bekliyorum olmazsa hsg çekelim bir tedavi oluşturalım dedi. Eşim bu ay test verdi onun iyidi doktor takviye bile vermedi ona. Doktorum hsg çekerse Ocak sonu gibi olacak o da 8 aya denk gelecek işte.

Okurken ağzım sulandı valla hepsi mevcut yarın yapayım süzme yoğurt pancar turşusu ya da haşlaması ceviz azda zeytin yağı ilçede güzel bı tarator oluo bende onu tavsiye ederim sizede afiyet şifa olsun insAllah

Biz de dönünce verecek eşim, hiç vermedi daha. Aylardır q10 ve omega kullanıyor inşallah güzel çıkar değerleri. 2 ay daha deneyip olmazsa hsg için görüşeceğim ben de. Özel de bir doktora gidiyordum devlette bi doktor varmış bi de ona gideyim diyorum. Benim doktor çok rahat anlamıyor gibi beni. Bir de 10 ay oldu diyorum ama toplasan 4-5 kez falan ovulasyon da denk getirebildim

Vajinal kuzum karından yumurtaları göremez ki benim gittiğim tüm doktorlar vajinal bakıyor. Ben hep crop tarzı ince şeyler giyiyorum evde ya karnım hep buz gibi şimdi sıcak su torbası yaptım

Doktorum eşin test versin öyle tedaviye başlarız dedi ki öyle de olması gerekiyor bence sizin de canım ilk fırsatta eşin versin bence. İnşallah kötü bir şey yoktur ama işte bilemeyiz. Ondan sonra canim senin de hsg çektirmen gerekiyor 8 10 ay arası tüm doktorlar öneriyormuş hsgyi çünkü ama işte dediğim gibi hsg öncesi yapayım dedim bu yumurta takibini benim de doktorum özelde gidecem sanki

Kızlar bir de salı günü sağlık ocağında kan vericem vitamin falan baktırıcam. Sonuçlar için tekrar doktora gitmeme gerek var mı yoksa enabızda çıkıyor mu?

Vajinal kuzum karından yumurtaları göremez ki benim gittiğim tüm doktorlar vajinal bakıyor. Ben hep crop tarzı ince şeyler giyiyorum evde ya karnım hep buz gibi şimdi sıcak su torbası yaptım
Daha önce o şekilde hiç kontrol olmadım hsg de beni geriyo bu sebeple. Sen dediğim şeyi araştır canim soğuk olunca kan akışı da olmuyor cansız kalıyor orası

Son düzenleme:
Canım git mutlaka ben de inositol kullanıyorum senin gibi, yumurta takibi yaptığım her ay anladım çatladığını. Gittim sordum doktora evet çatlamış diye teyit etti. Sen de git için rahat etsin

Kızlar bir de salı günü sağlık ocağında kan vericem vitamin falan baktırıcam. Sonuçlar için tekrar doktora gitmeme gerek var mı yoksa enabızda çıkıyor mu?
Ya ne tesadüf ben de salı günü aile hekimine gidip değerlerime baktıracam bat günüm o gün hatta regl olmazsam betaya da baktırırim diye düşünüyorum. Ben de gitmeyi düşünmüyorum daha sonra e nabza düşer diye düşünüyorum

E nabıza ertesi gün öğleden sonra falan düşüo canim doktor açarsa senin görmeni sorarsın e nabiza düşer mi ben görür muyum die

Dün 19 mm bı yumurtam vardı bugün 20 21 falan olduysa kizlar sizce bugün yarın çatlar mi o ağrı sızı akıntı falan yok şuan bende gün aşırı ilişki dedide sizce günlük antrenman mi ii olur ki kaçırmamak açısından bilemedim

Canım işine karışmak gibi düşünme ama pco için tek dr ile sınırlı kalma belki değilsindir..
Ya aslında doktoruma güveniyorum hafif var gibi dedi çokta olumlu konuştu zaten daha ocne başka sebeplerden dolayı gitmiştim ama dediğin gibi tek doktorla sınırlı kalinmamali hsg öncesi muhakkak bir doktordan daha fikir alırım zaten şimdiden araştırıyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…