Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

25 Aralık kuzucum, gebeliği geç yakalayanlardanım o yüzden hemen olacağını sanmıyorum ama işte bir umut
Anladım canım benim de 20si hem çabucak öğrenmek istiyorum hem de o gün gelsin istemiyorum negatif olur diye. Bakalım hepimiz için umut her zaman vardır

Anladım canım benim de 20si hem çabucak öğrenmek istiyorum hem de o gün gelsin istemiyorum negatif olur diye. Bakalım hepimiz için umut her zaman vardır
Herhangi bir değişiklik var mı diğer aya göre ? Aslında ben tecrübeliyim ama bir o kadar da tecrübesiz oluyormuş insan Aynen öyle son ana kadar inançlıyız da işte beklemek insanı mahvediyor

Herhangi bir değişiklik var mı diğer aya göre ? Aslında ben tecrübeliyim ama bir o kadar da tecrübesiz oluyormuş insan Aynen öyle son ana kadar inançlıyız da işte beklemek insanı mahvediyor
Var gibi de yok gibi de daha önceki aylarda, ilk gebeliğimdeki belirtiler olup adet olduğum zamanlarda olduğu için bilemiyorum doğrusu sadece bekliyorum. En az 3 gün gecikmeyi beklemeyi düşünüyorum

Var gibi de yok gibi de daha önceki aylarda, ilk gebeliğimdeki belirtiler olup adet olduğum zamanlarda olduğu için bilemiyorum doğrusu sadece bekliyorum. En az 3 gün gecikmeyi beklemeyi düşünüyorum
Bana da çok oluyordu o aynen aslında ne güzel sen dirayetlisin Güzel haberler alacağız inşallah bu ay olmazsa diğer ay kesin Amiiiinnn

Benim 7aralık çatlsdı sanırım biz 5aralıkta ilişkiye girmiştik ondan tuttu sanırım çatlamadan 10gün sonra testte belli oldu bende ona göre ayarlayabilirsiniz ama en iyisi kan testi

Ne zaman öğrendin peki? Yani adet günün mü geçti, nasıl? ya böyle şok olsun da olsun yanii. Darısı bize olsun inşaAllah
Ben geçen ay 11 kasımda oldum bu ay yumurtam geç döllendiği için adet olmamıştım ama doktor demişti geç olursun diye gebelik planda yoktu herşey allahtan bende üç dört aydır tedavi görüyorum ama bu ay çok dua ettim iki ay önce dedemi kaybettim acının üstüne sevinç yaşadım

Benim 7aralık çatlsdı sanırım biz 5aralıkta ilişkiye girmiştik ondan tuttu sanırım çatlamadan 10gün sonra testte belli oldu bende ona göre ayarlayabilirsiniz ama en iyisi kan testi
Test yaptım negatif kan mı versem acaba ama o kadar ilişki üstünden geçti testte çıkmadı üstelik yumurtlama günümü de değerlendirdim yani ama regl olmadıysam yumurtlamadım da kafam da deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…