- 14 Haziran 2023
- 8.476
- 8.171
- 128
- 24
- Konu Sahibi marmelad01
-
- #4.521
Olur canımEvet yan etkisi cokmus ağızdan içince 12 saatte bir kullanmak gerekiomusda sabah 8 akşam 8 koysam olur dimi ya
Senin bat ne zamn kuzumBeni de uyku tutmadı bir türlü, var mı yok mu stresi ne yorucu ya sabah olamadı bir türlü
Tiroidlerden bugün kan verecektim. Betayı da araya sıkıştırayımYarın sabah ilk idrarla test yapıp yine pozitif görürsen kan ver istersen canim
25 Aralık kuzucum, gebeliği geç yakalayanlardanım o yüzden hemen olacağını sanmıyorum ama işte bir umutSenin bat ne zamn kuzum
Anladım canım benim de 20si hem çabucak öğrenmek istiyorum hem de o gün gelsin istemiyorum negatif olur diye. Bakalım hepimiz için umut her zaman vardır25 Aralık kuzucum, gebeliği geç yakalayanlardanım o yüzden hemen olacağını sanmıyorum ama işte bir umut
Herhangi bir değişiklik var mı diğer aya göre ? Aslında ben tecrübeliyim ama bir o kadar da tecrübesiz oluyormuş insanAnladım canım benim de 20si hem çabucak öğrenmek istiyorum hem de o gün gelsin istemiyorum negatif olur diye. Bakalım hepimiz için umut her zaman vardır
Var gibi de yok gibi de daha önceki aylarda, ilk gebeliğimdeki belirtiler olup adet olduğum zamanlarda olduğu için bilemiyorum doğrusu sadece bekliyorum. En az 3 gün gecikmeyi beklemeyi düşünüyorumHerhangi bir değişiklik var mı diğer aya göre ? Aslında ben tecrübeliyim ama bir o kadar da tecrübesiz oluyormuş insanAynen öyle son ana kadar inançlıyız da işte beklemek insanı mahvediyor
Günaydınnnnngünaydınnnn kızlarr
Günaydınnnnn
Bana da çok oluyordu o aynen aslında ne güzel sen dirayetlisinVar gibi de yok gibi de daha önceki aylarda, ilk gebeliğimdeki belirtiler olup adet olduğum zamanlarda olduğu için bilemiyorum doğrusu sadece bekliyorum. En az 3 gün gecikmeyi beklemeyi düşünüyorum
Güzel gidiyor randevu tarihini sabırsızlıkla bekliyorum geceleri mide bulantısı oluyor ama sorun değil sağlıkla kalp atışını duyayım bunu da çekerimHOŞGELDIN canım nasılsın , nasıl gıdıyor hamişlikkk
ne zaman randevun inşallah canımcımmmm bizide haberdar ett:)Güzel gidiyor randevu tarihini sabırsızlıkla bekliyorum geceleri mide bulantısı oluyor ama sorun değil sağlıkla kalp atışını duyayım bunu da çekerim
Daha çok var 25 aralıkta heyecanla bekliyorum açıkçası biraz telaşlıyımmmne zaman randevun inşallah canımcımmmm bizide haberdar ett:)
Ya benim de soruma cevap verir misinGüzel gidiyor randevu tarihini sabırsızlıkla bekliyorum geceleri mide bulantısı oluyor ama sorun değil sağlıkla kalp atışını duyayım bunu da çekerim
Benim 7aralık çatlsdı sanırım biz 5aralıkta ilişkiye girmiştik ondan tuttu sanırımMerhaba regl tarihim 3-4 Aralık olması gerekiyor 9 aralık test yaptım negatif 7-14 Aralık günleri korunmasız ilişki oldu test yapmadım tekrardan hala daha regl olmadım sizce test ne zaman yapayım? Bir de akıntım var normal de de var ama oturunca su gibi pıtpıt aktığını hissediyorum belim de batma oluyor göğsüm 2 gündür çekiliyor gibi hissediyorum he bir de boğaz ağrım vardı geceleri burnum akmaya başlıyor burdan bir kaç kişide gördüm ilk zamanlar öyle bir şey bile mümkünmüş şaşırdım. Yardımcı olur musunuz
Ben geçen ay 11 kasımda oldum bu ay yumurtam geç döllendiği için adet olmamıştım ama doktor demişti geç olursun diye gebelik planda yoktu herşey allahtan bende üç dört aydır tedavi görüyorum ama bu ay çok dua ettim iki ay önce dedemi kaybettim acının üstüne sevinç yaşadımNe zaman öğrendin peki? Yani adet günün mü geçti, nasıl?ya böyle şok olsun da olsun yanii. Darısı bize olsun inşaAllah
Test yaptım negatif kan mı versem acaba ama o kadar ilişki üstünden geçti testte çıkmadı üstelik yumurtlama günümü de değerlendirdim yani ama regl olmadıysam yumurtlamadım da kafam da deli sorularBenim 7aralık çatlsdı sanırım biz 5aralıkta ilişkiye girmiştik ondan tuttu sanırımçatlamadan 10gün sonra testte belli oldu bende ona göre ayarlayabilirsiniz ama en iyisi kan testi
Regl tarihiniz ne zamandıBenim 7aralık çatlsdı sanırım biz 5aralıkta ilişkiye girmiştik ondan tuttu sanırımçatlamadan 10gün sonra testte belli oldu bende ona göre ayarlayabilirsiniz ama en iyisi kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?