- Konu Sahibi marmelad01
Hala adet olmadım 15 Kasım da sabah 4 te test yaptım negatifti beklemedeyim@seyrana
@naz278
B BayanDD
@sevgimmm1234
@muallmehanm
@angela124
Kızlarr sizin bat geçmiş ne durumdasınız. Tabloyu güncel tutalımmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala adet olmadım 15 Kasım da sabah 4 te test yaptım negatifti beklemedeyim@seyrana
@naz278
B BayanDD
@sevgimmm1234
@muallmehanm
@angela124
Kızlarr sizin bat geçmiş ne durumdasınız. Tabloyu güncel tutalımmmm![]()
Bedava verseler almamBenimde bugün regl bitti Ovülasyon testi hangi marka almalıyım bir eczaneye sordum artı med varmış o iyi midir
Normalde her ay yumurtlamadan sonra akıntım olurdu bu ay akıntım yok denecek kadar az kaç gündür bel ağrısı çekiyorum iç bataktan kasığa doğru ağrı bende de var sağ tarafımdaM melisa3552 M mery98 ve etiketleyemediğim bat 27-28 Kasım olan kızlar belirtileriniz var mı?
Varsa neler?
Ben bugün kasık batması ve iç bacaktan kaşığa çekilme gibi bir ağrı hissediyorum. Dpo6 da
Yumurtlama 13 kasım 9-12-13-14 değerlendirdikM melisa3552 M mery98 ve etiketleyemediğim bat 27-28 Kasım olan kızlar belirtileriniz var mı?
Varsa neler?
Ben bugün kasık batması ve iç bacaktan kaşığa çekilme gibi bir ağrı hissediyorum. Dpo6 da
Ne zaman test planlıyorsunuzNormalde her ay yumurtlamadan sonra akıntım olurdu bu ay akıntım yok denecek kadar az kaç gündür bel ağrısı çekiyorum iç bataktan kasığa doğru ağrı bende de var sağ tarafımda
Sizin geç döllenme olmuş olabilir belkii inşallah sizinledir bebişinizHala adet olmadım 15 Kasım da sabah 4 te test yaptım negatifti beklemedeyim
7-8 gün sonra düşünüyorum kaç aydır negatif görmekten sıkıldımNe zaman test planlıyorsunuz
Belirti olarak birde çok uykum var yorgunum kafamı kaldıramıyorum sankiNe zaman test planlıyorsunuz
Bu ay pozitiftir inşallah.7-8 gün sonra düşünüyorum kaç aydır negatif görmekten sıkıldım
Siz ne zaman yapacaksınız testiBu ay pozitiftir inşallah.![]()
Ben Regl günüme kadar beklemeyi planlıyorum. Ama sabredemezsem de dpo13 ü beklemek istiyorum en az. Bugün sebepsiz bir ateş yükselmesi yaşıyorum 37.5 ilgili midir acabaSiz ne zaman yapacaksınız testi
Grip olabilir miBen Regl günüme kadar beklemeyi planlıyorum. Ama sabredemezsem de dpo13 ü beklemek istiyorum en az. Bugün sebepsiz bir ateş yükselmesi yaşıyorum 37.5 ilgili midir acaba
Olabilir önceki gebeliğimde de böyle olmuştum ama bilemiyorum yaniGrip olabilir mi
Evet kesinlikle ilgili yumurtlamadan sonra adete yakın ateş düşmeden yüksek seyrederse gebelik ihtimali artıyorBen Regl günüme kadar beklemeyi planlıyorum. Ama sabredemezsem de dpo13 ü beklemek istiyorum en az. Bugün sebepsiz bir ateş yükselmesi yaşıyorum 37.5 ilgili midir acaba
Grip olsa anlardın hasta olduğunuOlabilir önceki gebeliğimde de böyle olmuştum ama bilemiyorum yani
Bana da öyle geliyor da havaya girmek istemiyorumGrip olsa anlardın hasta olduğunu
Olabilir önceki gebeliğimde de böyle olmuştum ama bilemiyorum yani
Onu da duymuştum olabilirEvet kesinlikle ilgili yumurtlamadan sonra adete yakın ateş düşmeden yüksek seyrederse gebelik ihtimali artıyor
Bence de havaya girmemek en iyisi ne kadar az beklenti o kadar iyiBana da öyle geliyor da havaya girmek istemiyorum![]()