• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

M melisa3552 M mery98 ve etiketleyemediğim bat 27-28 Kasım olan kızlar belirtileriniz var mı?
Varsa neler?
Ben bugün kasık batması ve iç bacaktan kaşığa çekilme gibi bir ağrı hissediyorum. Dpo6 da

M melisa3552 M mery98 ve etiketleyemediğim bat 27-28 Kasım olan kızlar belirtileriniz var mı?
Varsa neler?
Ben bugün kasık batması ve iç bacaktan kaşığa çekilme gibi bir ağrı hissediyorum. Dpo6 da
Normalde her ay yumurtlamadan sonra akıntım olurdu bu ay akıntım yok denecek kadar az kaç gündür bel ağrısı çekiyorum iç bataktan kasığa doğru ağrı bende de var sağ tarafımda

Ben Regl günüme kadar beklemeyi planlıyorum. Ama sabredemezsem de dpo13 ü beklemek istiyorum en az. Bugün sebepsiz bir ateş yükselmesi yaşıyorum 37.5 ilgili midir acaba
Evet kesinlikle ilgili yumurtlamadan sonra adete yakın ateş düşmeden yüksek seyrederse gebelik ihtimali artıyor

Kızlar selam beni de aranıza alın.
Sat:26 Ekim
Bat: 22 Kasım

Kasık ağrılarım var. Ve kahverengi lekelenmem var. Bu lekelenme adet öncesi lekelenmesi de olabilir bugün başladı. Başka bir belirtim yok. Umarım çabucak hamile kalırız. 🥰

Back
X