- 17 Ağustos 2025
- 155
- 21
- 13
- 27
- Konu Sahibi marmelad01
-
Evet bende de hep negatifti bugün böyle çıktıİnşallah güzel haberler alırsınız. Teste göre gebelik var gibi duruyor ama en kesin sonuç kan tahlili
Hiç bilmiyorum ki, inşallah sizinki gerçek bir pozitiftir
Herkese yalancı pozitif veren artımed bile bende negatifti hep. Belli olmuyor yani
Testim kalmadı elimde kan verecegim daha net olurYada yarın yeniden bi test yapıp emin olun
Kimisinde belirti olmuyor diye biliyorum inşallah hayırlısı oluröyle umuyorum tabi ama normalde de hep lekelenmem olur bu aralar. Yumurtalık kisti yapıyor. Bide başka belirtim yok. Göğüslerimde hassasiyet yok mesela, ya da kendimi yorgun hissetmiyorum. Mide bulantım, baş ağrım yok, belimde bir ağrı yok. Yani hiçbir gebelik belirtisi yok. Adet günüm geçerse test yapacağım o yüzden umutlanmak istemiyorum. Bu yüzden lekelenmeyi buna yormak istemiyorum. Olursa süpriz olur inşallah
Yani haber verin bizede gönlünüzce olsun her şeyTestim kalmadı elimde kan verecegim daha net oluryoksa da beklemem
İnşallah çok teşekkür ederimYani haber verin bizede gönlünüzce olsun her şey
Nimo birçok insanda yalancı pozitif verdi ama inşaAllah doğru oşam teste denk gelmişsinizdir...İnşallah canım
Nimo marka yalancı pozitif veriyor mu acaba.
Evet ya öyleymiş, hatta ilk hamilelikle ikinci hamilelik bile birbirinde farklı oluyor. Bekleyip göreceğiz bakalımKimisinde belirti olmuyor diye biliyorum inşallah hayırlısı olur
Pike kayın, pik olduğunda iki çizgi aynı renk oluyor neredeyse.Kızlar bakar mısınız lütfen ovülasyon testi yaptım pike yakın duruyor bence
Evettt iyi
Pik yakın takip edin henüz değilKızlar bakar mısınız lütfen ovülasyon testi yaptım pike yakın duruyor bence
Ben ilk gebeliğimi hiç ummadığım zaman öğrendim belirti falan da hatırlamıyorum büyük ihtimal belirti de yoktuEvet ya öyleymiş, hatta ilk hamilelikle ikinci hamilelik bile birbirinde farklı oluyor. Bekleyip göreceğiz bakalım
Bende hiç beklemediğim anda öğrendim sadece mide bulantım vardı ama gelişmedi kürtaj oldumBen ilk gebeliğimi hiç ummadığım zaman öğrendim belirti falan da hatırlamıyorum büyük ihtimal belirti de yoktu
Markaya da çok güvenemedim vula life diye bir markaSizin geç döllenme olmuş olabilir belkii inşallah sizinledir bebişiniz
dop 16 ya kadar olmazsan yenile yine. dop 12 erken yaDpo 12 yine tertemiz tek çizgi çıktı bugün progestan kullanmıştım bu ay regl gelmesini bekliyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?