Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Testi ne zaman yapacaksınız adet öncesi lekelenme için biraz erken değil mi belki yerleşme kanamasıdır

M melisa3552 @mery98 ve etiketleyemediğim bat 27-28 Kasım olan kızlar belirtileriniz var mı?
Varsa neler?
Ben bugün kasık batması ve iç bacaktan kaşığa çekilme gibi bir ağrı hissediyorum. Dpo6 da
Benim bat 27 Kasım DPO 5 deyim. Hafif hafif sol kasık batması yaşıyorum. Bu ay HSG de çekildim. İnşallah güzel haberler alırız

Merhaba.herkeze hayirli bir sekilde kolay gebelikler diliyorum.insallah herkezin gonlune gore olsun.gecen yil aralik ayinda 35 haftalik gebeligim malesef bebegimi kaybetmeyle sonuclandi.gectigim temmuz ayinda doktor kontrolunda hamile kaldim.ama malesef 17 eylulde dokuzuncu haftada dusukle sonuclandi.simdi erkenmi diyorum cokta istiyorum ama artik gebeligin basindanda sonundanda korkuyorum.erkenmi sizce iki adet dongusu gecirdim tekrar denemelimiyim

Eğer doktorunuz tıbbi bir bekleme süresi koymadıysa tabi ki pes etmeyin .Allah en güxel şekilde en güzleini nasip etsin inşAllah . Düşük sonrası test yapıldı mı peki sebebi ne düşünülüyor

Merhabalar.. Adetime 9 gün var haftaya çarşamba olucam ne zaman test yapayım erken gebelik testinde çıkar mı acaba?

Kızlar bir şey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Bat 22 Kasım dpo 9 pik günüm 8 Kasım. Bugün sol kasığımda yumurtlama ağrısına benzer çok ağrılı bir his var ve iç çamaşırımda açık kahve leke gördüm ama sarıya da yakın bu ne olabilir

Nimo marka testte yaptım normalde bu marka bende hiç çizgi dahi vermezdi bugün böyle ve ilk idrar değil

Eklentiler

• 1000082419.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000082392.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 19
Adete 5 gün var o yüzden sormak istedim. Yarın vereceğim çıkmazsa diye belki ben yanlış anlıyorumdur

Testi ne zaman yapacaksınız adet öncesi lekelenme için biraz erken değil mi belki yerleşme kanamasıdır
öyle umuyorum tabi ama normalde de hep lekelenmem olur bu aralar. Yumurtalık kisti yapıyor. Bide başka belirtim yok. Göğüslerimde hassasiyet yok mesela, ya da kendimi yorgun hissetmiyorum. Mide bulantım, baş ağrım yok, belimde bir ağrı yok. Yani hiçbir gebelik belirtisi yok. Adet günüm geçerse test yapacağım o yüzden umutlanmak istemiyorum. Bu yüzden lekelenmeyi buna yormak istemiyorum. Olursa süpriz olur inşallah

Adete 5 gün var o yüzden sormak istedim. Yarın vereceğim çıkmazsa diye belki ben yanlış anlıyorumdur
İnşallah güzel haberler alırsınız. Teste göre gebelik var gibi duruyor ama en kesin sonuç kan tahlili
İnşallah canım
Nimo marka yalancı pozitif veriyor mu acaba.
Hiç bilmiyorum ki, inşallah sizinki gerçek bir pozitiftir
Herkese yalancı pozitif veren artımed bile bende negatifti hep. Belli olmuyor yani

Aslında teste pek umutlanmadım ama sol kasığım şuan bile çok ağrıyor. Yumurtlamada ben böyle ağrı çekerim ama hep sağ kadikta çekerim bu umutlandırdı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…