- 17 Ağustos 2025
- 156
- 21
- 13
- 27
- Konu Sahibi marmelad01
O kadar belirti ve teste rağmen kanda 1.20 çıktı sonucum negatif malesef 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim hayırlısı olsunPazar kan vermiştim beta 28,6 çıkmıştı. Bu gün yine verdim 115 çıktı. Doktorum çok güzel çıktığını hatta ikiz mi diye bi şüphelendiğini söyledi güldü :) Haftaya perşembe keseyi görmemiz lazım dedi. Bakalım şimdi zaman geçmez :)
Cevap verecek biri var mıdııııııııırKızlar Ankara eğitim araştırmada verdim beta testini , kan alan kişi yarın çıkar dedi ama o kadar sürer mi sizce ?
Teşekkür ederim canım. Darısı isteyen herkesin başına sağlıkla inşallah. 14 ekim sat dı. 16 kasımda 28 çıktı. 4 ü ovulasyon testim pikdi ve 5 i yumurtlamam oldu.Çok sevindim hayırlısı olsunsat tan kaç gün sonra beta 28 çıktı ?
Her hastanenin farklı zamanda çıkıyo testler olabilirKızlar Ankara eğitim araştırmada verdim beta testini , kan alan kişi yarın çıkar dedi ama o kadar sürer mi sizce ?
Hayır bu ay iki yıl olduNasip değilmiş yapacak birşey yok yakın zamanda mı kürtaj oldunuz
Benim testime de bakabilir misiniz genelde bu markaya yalancı pozitif diyorlar ama bana pozitif geldiHayır bu ay iki yıl oldu
Ne güzel gözünüz aydın olsunPazar kan vermiştim beta 28,6 çıkmıştı. Bu gün yine verdim 115 çıktı. Doktorum çok güzel çıktığını hatta ikiz mi diye bi şüphelendiğini söyledi güldü :) Haftaya perşembe keseyi görmemiz lazım dedi. Bakalım şimdi zaman geçmez :)
Baya net pozitif bu kandan takip edinBenim testime de bakabilir misiniz genelde bu markaya yalancı pozitif diyorlar ama bana pozitif geldi
Sağlıkla kucaklayın inşallahPazar kan vermiştim beta 28,6 çıkmıştı. Bu gün yine verdim 115 çıktı. Doktorum çok güzel çıktığını hatta ikiz mi diye bi şüphelendiğini söyledi güldü :) Haftaya perşembe keseyi görmemiz lazım dedi. Bakalım şimdi zaman geçmez :)
Maalesef stres oluyoruz hem bu konu sebebiyle hem de genel iş hayatının yüküyle. Stres de geciktirebiliyor. Ne olursa olsun moralinizi yüksek tutun.Kızlar yavaş yavaş yorulduğumu hissediyorum. Bu ay olmasını çok istiyordum. Kendime çok fazla yüklendim kimseyede bir şey anlatamıyorum kocaman bir savaşta tek başımayim gibi yoğun bir işimde var aslında ama aklım tamamen bu konuda. Yapabilirsem bu ay düşünmeden salarak devam edeceğim inşallah![]()
Hayırlı olsunnn hepsi yalancı olmazBenim testime de bakabilir misiniz genelde bu markaya yalancı pozitif diyorlar ama bana pozitif geldi
Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi maalesef bazen her şey üste üste geliyor. Kitap okumayı ihmal ettim bu aralar tekrar başlayacam, sınav öğrencilerim var daha fazla onlara yoğunlaşacam inşallah bu sürede biraz toparlanirimMaalesef stres oluyoruz hem bu konu sebebiyle hem de genel iş hayatının yüküyle. Stres de geciktirebiliyor. Ne olursa olsun moralinizi yüksek tutun.
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahTeşekkür ederim canım. Darısı isteyen herkesin başına sağlıkla inşallah. 14 ekim sat dı. 16 kasımda 28 çıktı. 4 ü ovulasyon testim pikdi ve 5 i yumurtlamam oldu.