• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Arkadaşlar bat günüm 15 Kasımdı o gün sabah 4 te test yaptım negatifti 6 gündür adet olmadım işin ilginci belirtide yok yaptığım test vula life diye bir markaydı ondan sonra hiç test yapmadım sebebi ne olabilir ilk kez böyle bir şey yaşıyorum
Nasılll duruyosunuzzzz

Arkadaşlar bat günüm 15 Kasımdı o gün sabah 4 te test yaptım negatifti 6 gündür adet olmadım işin ilginci belirtide yok yaptığım test vula life diye bir markaydı ondan sonra hiç test yapmadım sebebi ne olabilir ilk kez böyle bir şey yaşıyorum
Başka test al yap yada kan ver canım

yumurtlama geç olduysa bat tarihinizi ileri atmış olabilir 🤔

Hepimizin inşallah 🙏🏼 birleşme sonrası hemen ilaç konularına dikkat ediyor musunuz, midem tuttu lansor içmek istiyorum ama sizler nasıl ilerliyorsunuz
Ne kadar geçti üstünden bu önemli adete bir kaç gün kaldıysa içmemenizi tavsiye ederim adete 6 gün kala gibi ama onun öncesinde bir zararı yok sanırım ama yanıltmakta istemem çok bilgi sahibi değilim sadece kendim böyle davranmıştım tecrübemi paylaşayım

Ne kadar geçti üstünden bu önemli adete bir kaç gün kaldıysa içmemenizi tavsiye ederim adete 6 gün kala gibi ama onun öncesinde bir zararı yok sanırım ama yanıltmakta istemem çok bilgi sahibi değilim sadece kendim böyle davranmıştım tecrübemi paylaşayım
18-19 değerlendirilen günler. Bugün 20si. Siz hangi aşamadasınız? Durumlar nasıl

Kızlar dpo 11 ama test negatif önümüzdeki aya tam hazırlıklı girmek istiyorum yumurtlqma testi yapmayacağım 2 günde bir ilişki 20 saniye kuralı yumurtlama zamanında havuç yemek dısında önerebileceginiz birşey varmı??

Back
X