- Konu Sahibi marmelad01
-
- #1.261
Evet pikEki Görüntüle 3676697 Kızlar biraz önce yaptığım testim bu şekilde. Reglim biteli 6. Gündeyim sanırım şuan pik değil mi? Üç aydır ilk kez bu kadar koyulaştığını gördüm. Bu geceyi değerlendiremiyoruz ama yarın sabahı değerlendireceğiz inşallah
Gölge gibi var ama kalite düşüyor sabah ilk idrar ile yap canımTest bu softec
Biz seninle aynıydık değil mi kuzum? Benim bugün 2.gün reglin. Nimo da yalancı gören çok oldu maalesef. Hava değişikliği falan mı acaba. Birkaç gün bekleyip testi tekrarla benceKızlar benım Dpo 13 de adet olmam gerekiyor du . Dün Dpo 14 du adet olmadım bıtane nimo test yaptım silik çıktı ardından awox yaptım negatıf . Bugün Dpo 15 ne adet belırtım var ne gebelık . Bu durumu yaşayan var mı
Ben gölge gördüm testin varsa sabah ilk idrarla tekrarlamanı tavsiye ederimKızlar bata 28 ekim bu gün erken gebelik testi yaptım softec ilk 2 dk içinde böyle oldu sizce var mı ve yalancı pozitif veriyor mu bu marka
Evet canım pik olmuş sabah değerlendirsende olur geç değil. Hatta bazı yerlerde spermin sabah saatlerinde daha canlı ve hareketli olduğu yazıyor bilmiyorum doğru mu? Bu 3 günü kaçırmaEki Görüntüle 3676697 Kızlar biraz önce yaptığım testim bu şekilde. Reglim biteli 6. Gündeyim sanırım şuan pik değil mi? Üç aydır ilk kez bu kadar koyulaştığını gördüm. Bu geceyi değerlendiremiyoruz ama yarın sabahı değerlendireceğiz inşallah
Bi arkadaşım sigara içerken hamile kaldı. Sıkıntı olmadıBende önümüzde adetim de yumurta büyütme takibi vs olucak yani çok kötü beslenmiyordum ama normal herşeyi yiyordum sigara var şimdi düzenli beslenmeye çalışıyorum ama acaba bu çok etki eder mi çünkü 3 ay önceden başlıyor insanlar hazırlığa
Bırakmak istiyorum zaten gebe kalsam kullanmam şuan da tüp bebek hazırlığı olduğu için bırakmaya çalışıyorum baya azalttım inşallah başarılı olurumBi arkadaşım sigara içerken hamile kaldı. Sıkıntı olmadı
1 saat sonra falan çizgi baya kayboldu ama sanırım gebelik çizgisi olsa kaybolmazdı heraldeBen gölge gördüm testin varsa sabah ilk idrarla tekrarlamanı tavsiye ederim
1 saat sonra çizgi baya kayboldu ama sanırım gebelik çizgisi olsa kaybolmazdıGölge gibi var ama kalite düşüyor sabah ilk idrar ile yap canım
Evet kaybolmaz sabah yap tekrar istersen1 saat sonra çizgi baya kayboldu ama sanırım gebelik çizgisi olsa kaybolmazdı
Evet şuan pik bulduğun ilk anı hemen değerlendir. İnşallah olurEki Görüntüle 3676697 Kızlar biraz önce yaptığım testim bu şekilde. Reglim biteli 6. Gündeyim sanırım şuan pik değil mi? Üç aydır ilk kez bu kadar koyulaştığını gördüm. Bu geceyi değerlendiremiyoruz ama yarın sabahı değerlendireceğiz inşallah
Daha 7 gün var yarın 6 olucak şu an testim de yok elimde artık beklerim regl yi muhtemelen yoksa da yok napalimEvet kaybolmaz sabah yap tekrar istersen
2 gün önce sabah sağlık ocağında verdiğim 406 çıkmıştı bugün akşam 2 saat önce verdiğim 1076 çıkmış çok şükür kimyasal gebelik ihtimali kalkmış mı oluyor bilginiz var mı kızlarÜç aşağı beş yukarı fark olur ama uç noktalar olmaz diye düşünüyorum. Sonuçların çıkınca bizi de haberdar et inşallah çok güzel yükselmiştir
Çok güzel gelmiş canım değerin 1500 sonrası genelde alttan muayenede görünüyor doktora gidebilirsin istersen2 gün önce sabah sağlık ocağında verdiğim 406 çıkmıştı bugün akşam 2 saat önce verdiğim 1076 çıkmış çok şükür kimyasal gebelik ihtimali kalkmış mı oluyor bilginiz var mı kızlar
Evet aynıydık . Adetim başladı canım ılk Seda ağrısız sızısız adetım başladı hıc anlamadım bıle . Hatta hala degıl gıbıyım . Bu ay da kısmet olmadı .Biz seninle aynıydık değil mi kuzum? Benim bugün 2.gün reglin. Nimo da yalancı gören çok oldu maalesef. Hava değişikliği falan mı acaba. Birkaç gün bekleyip testi tekrarla bence
4 aralık randevu aldım vajinal muayne olmak istemiyorum kanama falan olmadıkça travmam oldu çok zorlanıyorum 6. Haftaya ulaşmış olacak belki bebekte görünür diye düşündümÇok güzel gelmiş canım değerin 1500 sonrası genelde alttan muayenede görünüyor doktora gidebilirsin istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?