• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Test gölge gibi mi çıktı
Evet de bişey diyecegimm şimdi gecen ay kimyasal geçirdim 27 günde bir regl oluyorum kimyasaldan dolayı takvim döngüyü 29 günde bir gösteriyor yani normalde bugun regl olmam gerekiyordu 25 ekimde basladı kanamam yine regl gibi 6 gün sürdü ama takvimde de bat 23 kasım gözüküyor anlatabildim mi bilmiyorum ya

Famera kullanmanın 8. Günü bugün kontrole gittim 13 milimlik yumurta var pazartesi tekrar çağırdı ama biraz umutsuz konuştu en az iki üç tane olması lazım dedi tek yumurtayla hamile kalan var mı moralim bozuldu 😔
Alla alla biri de bı yerde yazmıştı 4 tane yumurtası gelıstıgı ıcın ılıskıyı yasakladı doktor çoğul gebelık olabılır dıye demıstı .

Evet de bişey diyecegimm şimdi gecen ay kimyasal geçirdim 27 günde bir regl oluyorum kimyasaldan dolayı takvim döngüyü 29 günde bir gösteriyor yani normalde bugun regl olmam gerekiyordu 25 ekimde basladı kanamam yine regl gibi 6 gün sürdü ama takvimde de bat 23 kasım gözüküyor anlatabildim mi bilmiyorum ya
Yani 2 gün erken mi lekelendin

Bide o gölge ilk 5 dk da mı çıktı bekledi mi

Canımcım ben seni çok uzun zamandır görüyorum ama diğer hesabım telefon değiştirince gitti inşallah rabbim içine ferahlık versin bende 2 senedir deniyorum olmuyor yani yok tüp bebeğe başlayacağım artık sen ne düşünüyorsun.
Bat 2 aralık benim aslında bu adette başlayacaktım ama yılbaşından sonraya erteledim canım çünkü benim başarısız bir tüp bebek denemem de oldu o yüzden yorgunum çok mental olarak

Bat 2 aralık benim aslında bu adette başlayacaktım ama yılbaşından sonraya erteledim canım çünkü benim başarısız bir tüp bebek denemem de oldu o yüzden yorgunum çok mental olarak
Bende önümüzde adetim de yumurta büyütme takibi vs olucak yani çok kötü beslenmiyordum ama normal herşeyi yiyordum sigara var şimdi düzenli beslenmeye çalışıyorum ama acaba bu çok etki eder mi çünkü 3 ay önceden başlıyor insanlar hazırlığa

Bende önümüzde adetim de yumurta büyütme takibi vs olucak yani çok kötü beslenmiyordum ama normal herşeyi yiyordum sigara var şimdi düzenli beslenmeye çalışıyorum ama acaba bu çok etki eder mi çünkü 3 ay önceden başlıyor insanlar hazırlığa
Bence kendini hazırla takviyelerle falan ve iyi bir merkez seç sana tavsiyem. Ben yumurta takibi yaptırdım iki ay ama son ayımda yumurtam kist oldu

Büyür inşallah merak etme 18-19 mm olsa yeter zaten senin 13 mm olmuş. Çatlatma iğnesi yapacak mı? Olmadı salı ya da çarşamba yapar bir iki gün ileri geri olabilir yani
Hayır ilişki önerdi ilk tedavim bu olmazsa iğneye başlarız dedi istediğimiz gibi büyümemiş dedi

Kızlar bata 28 ekim bu gün erken gebelik testi yaptım softec ilk 2 dk içinde böyle oldu sizce var mı ve yalancı pozitif veriyor mu bu marka

Eklentiler

• 1000075999.webp
    1000075999.webp
    9 KB · Görüntüleme: 26
A0DFB007-126E-4782-8E94-1EF75BA80D87.webp
Kızlar biraz önce yaptığım testim bu şekilde. Reglim biteli 6. Gündeyim sanırım şuan pik değil mi? Üç aydır ilk kez bu kadar koyulaştığını gördüm. Bu geceyi değerlendiremiyoruz ama yarın sabahı değerlendireceğiz inşallah

Back
X