• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlar bugün 23. Günümdeyim. Yumurtlama 3 gün önce diye gösteriyor uygulamada. Fakat dün uzayan akıntı geldi. Bugün de uyandığımda hafif kasıklarımda adet ağrısı gibi uyandım. Adetime 8-9-10–11 gün vardır. Adet döngüm pek düzenli değil. Ve bu ay inositol kullandım 20 gün.
Bu ağrı yumurtlama ağrısı olabilir mi ?
Eğer öyleyse gecikmiş bir yumurtlama mı oldu yani ?

Evet regl olmam beni de korkutuyor doğrusu ama dünden bugüne koyulaşmış olması da umut vaad ediyor. Bakalım bugün alabilirsem test alıcam yine çizgi çıkarsa kan veririm
Ama burada çoook gördüm yoğun adet gibi görüp de hamileliği sağlıkla ilerleyen. Güzel düşünelim güzel olur inşaAllah 🤲

Ay ben yeni gördüm valla herhalde pozitif ve var bebiş 🥹😍 maşaAllah ...
Bize yeni testler ve artık kan değeri lazım. Çok sevindim gerçekten inşaAllah Allah’ım tamamına erdirir ve sağlıkla kucağınıza sa aldırır canım.
İnşallah vardı ve sağlıklıdır aminnnn🙏🙏
Bugün pazar malum anca yarına artık ya test alırım verebilirsemde kan veririm artık. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Ama burada çoook gördüm yoğun adet gibi görüp de hamileliği sağlıkla ilerleyen. Güzel düşünelim güzel olur inşaAllah 🤲
Aynen dünden beri bu tür konuları okuyorum bazısının sağlıkla ilerlemiş bazısının düşük olmuş. Rabbim bana da sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin 🙏

İnşallah vardı ve sağlıklıdır aminnnn🙏🙏
Bugün pazar malum anca yarına artık ya test alırım verebilirsemde kan veririm artık. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Amin canım inşaAllah. Bu arada kimyasal olsa bugün koyulaşmaz çok silik olurdu. Bir önceki günden daha koyu çıktı ve bu bence çok güzel. Hiç stres yapma lütfen 🌸💕

Haklısın canım aksi bir durum olsa koyulaşmazdı değil mi? Sakinim sakinim😮‍💨
Zaten yeni olan gebelikte kanama da olmuşsa ve kimyasalsa bence koyulaşma olmaz. Hele bir önceki güne göre artan koyulaşma hiç olmaz. Heyecanlı olsan da hiç negatif şeyler katmayıver heyecanına. Ben de heyecanla hep daha güzel haberlerini bekliyor olacağım 😍

Back
X