Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Yumurtlama sonrası progesteron etkisiyle süt gibi akıntı olabilir. Bende de oldu ama netliği yok durumun. Diğer belirtilerinizde aynı şekilde yumurtlama sonrası gebelik olmasa da olabilecek belirtiler.

Belirtiler arasında yer alio ama yinede garanti olmuo canim

Bende onlardan biriyim reglden 3 gün önce denerdim önceki iki ay çok silik çıkarken bu ay pik gördüm şüphelenip test yaptım pozitif gördüm herkeste oluyor mu bilmem tabi ama bende de oldu
Lh testleri beta hcg ye de duyarlı olduğu içinmiş gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla geçsin inşallah

Dpo5teyim henüz. Aralığın ilk haftası M mery98

Kızlarrrr doktor bana böyle bir folik asit başlattı yumurtlamayı destekliyormuş aramızda kullanan ya bilen var mı

Eklentiler

• F5CC27C4-FBCB-4605-BB07-6C3154FB5586.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 5
Ay baktım da başlangıçımız döngümüz aynıı çok mutlu oldum
Ayın 20 sinde uygulama yumurtlama gösterdi bana ben ovulasyon ateş takibi falan yapmadım sizde durum nedir
Lh takibi ve kasık ağrılarımı dinledim. 18-19 pik gördüm. 20’sinde su gibi akıntı gördüm. Çatlama anı olabilirmiş. Ay işte herkes gibi umutlanmadan kendimi dinlemeye çalışıyorum. :))) Olur ya da olmaz gibi hissim de yok. Bakalımmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…