- 18 Kasım 2020
- 21.018
- 50.384
- 548
- Konu Sahibi marmelad01
Anladım canım sabırla bekleyeceğizbenim BAT a 2 haftadan fazla var şuan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım sabırla bekleyeceğizbenim BAT a 2 haftadan fazla var şuan
Merhabalar biz de açıkçası üşenen bi çiftiz işlerimiz çok yoğun ve stresli , 2 yıldır korunmuyoruz ama bazı zamanlar ovulasyon haftasında hiç icraatte bulunmamışız meselaKızlar benim bir sorunum var aslında belki siz bana akıl verirsiniz hepinizin bilgisi benden daha fazladır eminim.
Yaklaşık 4 aydır korunmuyoruz eşimle fakat. İkimizde çok istekli değiliz cinselliğe karşı haftada en fazla 2 olur. İkimizde stresli işlerde çalışıyoruz. geçen ay infulenza gribi geçirdik ağır antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Velhasıl kelam aslında çok aktif bireyleriz sadece o banyo olayı var ya oof şimdi kim uğraşacak diye erteledim hep. Yani 4 aydır yumurtlama takip filan yok.
Bu ay artık kendimizden emin şekilde artık bi bebeğimiz olsun dedik. 29 yaşındayım hormon testleri rahim mrı smir testi filan alındı. Herşey çok normal ama Evlendiğim günden beri 5 gün dolu dolu adet görüp, 5 günde kahverengi lekellenmelerim oluyor bunun sebebi nedir? İlk defa bu ay ovulasyon takibi yapacağım az önce denedim silik bir çizgi çıktı asıl gününü yarın olarak düşünüyorum. Gün aşırı ilişkiye girmeyi deneyeceğiz. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın İsteyen herkese versin inşallah tüm duam bu.
Pik gibi durmuyor şuan döngünüzün kaçıncı günü ,ovulasyon haftasındaysanız test negatif olsa bile gün aşırı değerlendirmek lazım
13.gün canımPik gibi durmuyor şuan döngünüzün kaçıncı günü ,ovulasyon haftasındaysanız test negatif olsa bile gün aşırı değerlendirmek lazım
Büyük ihtimal pik ilerleyen günlerde siz dünü değerlendirmediyseniz bugünü değerlendirin13.gün canım
Takipteyim bakalımBüyük ihtimal pik ilerleyen günlerde siz dünü değerlendirmediyseniz bugünü değerlendirin
Hergün yapanlar ne yapsınMerhabalar biz de açıkçası üşenen bi çiftiz işlerimiz çok yoğun ve stresli , 2 yıldır korunmuyoruz ama bazı zamanlar ovulasyon haftasında hiç icraatte bulunmamışız meselagün aşırı işini de denedik de insan cidden yoruluyo hele sabah erken kalkıyorsanız , o yüzden ovulasyon testi aldım . Benim dönem ortasında ara kanamalarım olurdu mesela sebebi polipmiş .doktora gitmeyi erteleyip durduğum için 1,5 yıl sonra öğrenebildim .gün aşırı ilişkiyi başaran arkadaşlar nası motivasyon sağlıyorsunuz öğrenelim
![]()
Aynı saatlerde bende kan vermiştim gece vitaminler vs görünmüştü e nabızdan ama beta ertesi gün gözüktü kontrol ettiniz miİnşallah inşallah bana çok moral veriyorsunuz Rabbim güzel kalbinizin ekmeğini yedirsin![]()
Adetiniz biteli kaç gün oldu testi ilk idrar ile yapmayın sıvı tüketimine dikkat edin aynı saatlarde yapmaya özen gösterin ve benim adetimde 5 gün gelir 6 gün kahve leke olur doktor normal dedi endişelenme canımKızlar benim bir sorunum var aslında belki siz bana akıl verirsiniz hepinizin bilgisi benden daha fazladır eminim.
Yaklaşık 4 aydır korunmuyoruz eşimle fakat. İkimizde çok istekli değiliz cinselliğe karşı haftada en fazla 2 olur. İkimizde stresli işlerde çalışıyoruz. geçen ay infulenza gribi geçirdik ağır antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Velhasıl kelam aslında çok aktif bireyleriz sadece o banyo olayı var ya oof şimdi kim uğraşacak diye erteledim hep. Yani 4 aydır yumurtlama takip filan yok.
Bu ay artık kendimizden emin şekilde artık bi bebeğimiz olsun dedik. 29 yaşındayım hormon testleri rahim mrı smir testi filan alındı. Herşey çok normal ama Evlendiğim günden beri 5 gün dolu dolu adet görüp, 5 günde kahverengi lekellenmelerim oluyor bunun sebebi nedir? İlk defa bu ay ovulasyon takibi yapacağım az önce denedim silik bir çizgi çıktı asıl gününü yarın olarak düşünüyorum. Gün aşırı ilişkiye girmeyi deneyeceğiz. Allah kimseyi evlatsız bırakmasın İsteyen herkese versin inşallah tüm duam bu.
Ay inşallah inşallah canım. Ama bugün de ilişki olsun mu sence?Çok güzel pik yakalamışsın canım bence artık çatlamış rengi baya açılmaya başlamış çünkü. Yumurtan yuvarlansın bebiş olarak geri dönsün inşallah
Bugün pik olmuş sanki.Benimde bu gün öğlen yaptığım ve az önce yaptığım bakar mısınEki Görüntüle 3672942 Eki Görüntüle 3672943
Bence olsun kaçırma çatladığı gün de önemliAy inşallah inşallah canım. Ama bugün de ilişki olsun mu sence?
Bugün pik olmuş sanki.
İkna edilen taraf ben oluyorum geneldeOna kocayı nası ikna ediyoruz![]()
Bence aldır canım küçük bir işlem zaten. Aldırmazsan o hep kafanda olacak ve stres yapacaksın. Benim bir arkadaşım bir sene gebe kalamadı onunda polipi varmış aldırdı bir ay sonra hamile kaldı ve oğlu 8 aylıken şak diye ikinciye hamile kaldı. Doktorunla bir konuş bakalım o ne diyecekBakalim ben bir gideyim yarin ne diyecek polip aldirayim mi ya 3mm ama bilemedim
Ya bende pik olduğunu düşünüyorum değerlendireceğimAy inşallah inşallah canım. Ama bugün de ilişki olsun mu sence?
Bugün pik olmuş sanki.
9 Kasım da büyük ihtimalle pikti. Onu kaçırdım.Bence olsun kaçırma çatladığı gün de önemli
Ayy değerlendir canım.Ya bende pik olduğunu düşünüyorum değerlendireceğim
Merhaba , doktora gitmeden kullansak olur mu ? Yada yazmadan eczaneden alabiliyor muyuz ? Benim 1 tane bebegim var 11 aydir deniyoruz olmuyor geçen ay gittim tüm kan değerlerim normal beni kısırlık bölümüne yönlendirdiler bende gitmek istemiyorum bu arada 11 ay içerisinde 2 kimyasal gecirdim , 39 yasindayim zaman kaybetmek istemiyorum... 3 yıl öncede infertilite bölümüne gittim hsg den sonra gebe kaldım ilk gebeligim 5. Ayda sonlandi sonra 2 reglimin ardından hamile kaldım çok şükür 20 aylik bi bebeğim var ama ona kardeş istiyorum ve gerçekten tekrar anne olmayı çok istiyorum ne yapacağımı bilemiyorum,femara - klomen - letu bunlardan hiç kullandınmı?
Sat 8 Kasım, Bat 7 AralıkMerhaba hanımlar
Kasım aralık ocak ayında gebelik planlayanlar buraya!!!
2 aylık doğum kontrol hapının son ayındayım bitince klomen kullanacam. Birlikte tecrubelerimizi paylaşmaya ne dersiniz
Tabloya isim yazdırmak için sat bat yazarakmarmelad01 beni etiketleyebilirsiniz
İsim SAT BAT DURUM marmelad01
22 ekim 21 kasım @Zumraa0 7ekim 8kasım @Goodnews 22ekim 19kasım @Asalsayii 21 ekim 14kasım @polatlii 28ekim 25kasım @gmzgm 25ekim 27kasım @oluroyle 30ekim 29kasım @loveinnovember 18ekim 11kasım @seyrana 11ekim 10kasım @matmatt 1kasım 4aralık @bluediamondd 25ekim 25kasım @reyhan__ 19ekim 19kasım @Vignette 6kasım 2aralık @blackbirdie 3kasım 3aralık kittenlove
22ekim 22kasım @esperanzaa 19ekim 19kasım @somebdy1 25ekim 21kasım @tachibana 31ekim 27kasım @Gull37 13ekim 13kasım @naz278 21ekim 15kasım @amatis_ 4kasım 1aralık @melody25 14ekim 19kasım @sykangelin33 31ekim 27kasım @BayanDD 15ekim 15kasım @vvbhg 22ekim 23kasım @ladyagmur1 22ekim 19kasım @sevgimmm1234 17ekim 14kasım @muallmehanm 19ekim 16kasım @angela124 20ekim 15kasım @espressoc 20ekim 15kasım @cerkessnurr 9kasım 5aralık Minnosprenses
30ekim 30kasım @Rbcl 30ekim 26kasım CipisS
31ekim 26kasım @SatenAy 10kasım 12aralık N nsrn2222 1kasım 1aralık merveett
18ekim 19kasım @Lunablmm 26ekim 27kasım @bibebek96 29ekim 27kasıö
Doktora gidip almanız daha iyi olur hormon ilacı bunlar canım Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsinMerhaba , doktora gitmeden kullansak olur mu ? Yada yazmadan eczaneden alabiliyor muyuz ? Benim 1 tane bebegim var 11 aydir deniyoruz olmuyor geçen ay gittim tüm kan değerlerim normal beni kısırlık bölümüne yönlendirdiler bende gitmek istemiyorum bu arada 11 ay içerisinde 2 kimyasal gecirdim , 39 yasindayim zaman kaybetmek istemiyorum... 3 yıl öncede infertilite bölümüne gittim hsg den sonra gebe kaldım ilk gebeligim 5. Ayda sonlandi sonra 2 reglimin ardından hamile kaldım çok şükür 20 aylik bi bebeğim var ama ona kardeş istiyorum ve gerçekten tekrar anne olmayı çok istiyorum ne yapacağımı bilemiyorum,