- Konu Sahibi marmelad01
Ben görüyorum ikinci cizgi@Nergis51 ben yaptım bile![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben görüyorum ikinci cizgi@Nergis51 ben yaptım bile![]()
Ben teste pek güvenmediğim için inanmıyorum şimdilikBen görüyorum ikinci cizgi
Çatlamak üzereyken de gelir çatlayıncada değerlendirinKızlar yumurta akı kıvamında akıntı gelince çatlamış mı oluyor yumurta yoksa çatlayacak mı? Az önce gördüm değerlendirdik yarın da tekrarlanmalı mı ilişki yoksa bir gün ara verip pazar mı tekrarlanmalı?marmelad01
amanbocegi
Sabahh yap birtane ben umutluyum sizdeenYok yapmadım korkudan yapamıyorum nedense hiç umudum yok
Teşekkür ederim biraz kasık ağrım da oldu herhalde çatladıÇatlamak üzereyken de gelir çatlayıncada değerlendirin
İnşallah yarın birde yola çıkacağızSabahh yap birtane ben umutluyum sizdeen
Benimki çatladığında oluyor kuzum çünkü o akıntının üzerine 14 gün sonra regl oluyorum. Ama çatlamadan birkaç gün önce gelen de varmış herkesin farklı. Ben yarını da değerlendir derim ne olur ne olmazKızlar yumurta akı kıvamında akıntı gelince çatlamış mı oluyor yumurta yoksa çatlayacak mı? Az önce gördüm değerlendirdik yarın da tekrarlanmalı mı ilişki yoksa bir gün ara verip pazar mı tekrarlanmalı?marmelad01
amanbocegi
Yarın senden test bekliyoruz artıkİnşallah yarın birde yola çıkacağız
İnşallah ama dediğim gibi umudum yok nedenseYarın senden test bekliyoruz artık
Hayir değil bence ben 4 gun once kaset testte öğrendim ve çok şükür su an 20 aylik bi oğlum var ama Süreye dikkat etmek lazım ilk 10 15 dakika da olduysa umut var demektir benim hemen çıkmıştı canımBende ona göre aldım güvenilir çıkıyor diye yarın bir daha deniyim erken mi 5 gün kala sizce