• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Ne zamandır deniyorsınuzz . Çok stres yapmadan denemek lazım , deniyoruz olunca olucak herkesin farklı zamanda oluyor, insan ne zaman olucağını bilse beklemek daha kolau oluyo tabi 😄
Öyle tabii, temmuz ayından beri deniyoruz. Şimdiye kadar stresli değildim aslında ama bu ayda olmayacinca bayağı üzüldüm. Aslında ben hep korunmayı bıraktıktan sonra bir iki ay içinde olur düşüncesiyleydim. Ailede ikizler gibi doğal yolla gani gani olunca, ve hepsinin çocuk düşünüyoruz demesiyle hamile kalması bir olunca bende öyle olurum diye düşündüm ama maalesef 🥹🥹

Öyle tabii, temmuz ayından beri deniyoruz. Şimdiye kadar stresli değildim aslında ama bu ayda olmayacinca bayağı üzüldüm. Aslında ben hep korunmayı bıraktıktan sonra bir iki ay içinde olur düşüncesiyleydim. Ailede ikizler gibi doğal yolla gani gani olunca, ve hepsinin çocuk düşünüyoruz demesiyle hamile kalması bir olunca bende öyle olurum diye düşündüm ama maalesef 🥹🥹
Canım daha yeni deniyormuşsunuz kesinlkle stres yapma kendine aktivite bul

Canım daha yeni deniyormuşsunuz kesinlkle stres yapma kendine aktivite bul
Dediğim gibi canim yoğun bir işim var aslında ama işte kimseye anlatamiyincada böyle sanki tek başıma içimde yaşıyorum ama bu ay inşallah iradeli olup biraz salacam yoksa kendime zarar veriyorum artık farkındayım çünkü.

Ateş takibi

36.3

36.5 Pik günü

36.2 Çatlama 10 Kasım

36.4 dpo1

36.2 dpo2

36.3 dpo3

36.5 dpo4

36.5 dpo5

36.7 dpo6 1.30 saat geç

36.5 dpo7

36.7 dpo8

Döngümün 37. Günündeyim. Sizce umut var mı? Dünkü ovülasyon testimi de ekleyeyim

Eklentiler

• 082B3B2D-CAFD-44AC-8A50-2A2ACC9F7290.webp
    082B3B2D-CAFD-44AC-8A50-2A2ACC9F7290.webp
    65,4 KB · Görüntüleme: 10
Size bir şey diyim mi ben 2 yıldır korunmuyorum 😅 ama çevremden tabi çat diye gebe kalanları duyunca ben de aynı hissediyorum yalan yok , çünkü geleceği bilmemenin verdiği bir endişe olıyo insanız sonuçta , ama her bir şey oldu mu da en güzel zamanda oluyor ben ona inanıyorum 🥰

en en böyle duymaktan haz etmediğim cümle ise şu : ay hiç beklemiyorduk , aklımızda yoktu birden oldu .
Korunmuyorsan denemiyorduk demiceksin

Eğer doktorunuz tıbbi bir bekleme süresi koymadıysa tabi ki pes etmeyin .Allah en güxel şekilde en güzleini nasip etsin inşAllah . Düşük sonrası test yapıldı mı peki sebebi ne düşünülüyor
Acikcasi devlet hastanesinde gece dusuk yaptim cok bi aciklama yapilmadi sonrasi icin.psikolojik yonden harap oldugum icin bende sormadan ciktim.simdi tekrar randevu alacagim ama cesaretlenemiyorum.dusuk sebebi arastirilmadi cunku ilk dusuk oldugu icin ve saglikli cocugum oldugu icin dediler.gecen yilki bebegimi kaybetme sebebim tansiyona bagli plesentanin erken ayrilmasindan kaynakli.sonrasinda butun muayenelerimi yaptirmistim fiziksel bir sorun yok denildi ama yinede endiseleniyor insan.dusuk sonrasi gebe kalma olasiligi yuksek gibi seyler okudum ne kadar dogru bilemiyorum.guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim 💕

Size bir şey diyim mi ben 2 yıldır korunmuyorum 😅 ama çevremden tabi çat diye gebe kalanları duyunca ben de aynı hissediyorum yalan yok , çünkü geleceği bilmemenin verdiği bir endişe olıyo insanız sonuçta , ama her bir şey oldu mu da en güzel zamanda oluyor ben ona inanıyorum 🥰
İnşallah en kısa zamanda kolaylıkla, sağlıkla ve güzellikle nasip olsun bizlere 🫂

Ben de adet olmayı bekliyorum. Yumurtlama günüm 3 Kasım çatlama 4 Kasım bu durumda bat 18kasım oluyor dimi dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Şuan beklemedeyim 🥲

Dediğim gibi canim yoğun bir işim var aslında ama işte kimseye anlatamiyincada böyle sanki tek başıma içimde yaşıyorum ama bu ay inşallah iradeli olup biraz salacam yoksa kendime zarar veriyorum artık farkındayım çünkü.
Evet canım stres etkilyor
Siz sıvı alımına dikkat ediyor musunuz ? 2 saat önceden bırakın diyorlar başka dikkat etmem bir şey var mı ?
Aynen bende sıvıya dikkat ediyorum

Herkesin hikayesi bir olmuyormuş ben bunu öğrendim bu süreçte (1.5 senedir istiyoruz) Benimle beraber evlenen, sonra evlenen herkes eline çocuğunu alırken ben hâlâ bir çaba içinde olunca çok üzüldüm, çok yıprattım kendimi ama biliyoruz ki bizim elimizde değil bazı şeyler. Allah nasip ederse oluyor, nasip etmezse de ne yaparsak yapalım boş. Biz çabamıza, mücadelemize sabırla devam edeceğiz. Bizim hikayemiz zorlu belki ama inşallah yüzümüzün güleceği zaman yakındır. Bize zor olan şey Allah'a kolaydır. Rabbim hepimizin yolunu çiçeklendirsin ve sağlıkla, hayırla evlat sahibi olmayı nasip etsin 🌸🌸

Herkesin hikayesi bir olmuyormuş ben bunu öğrendim bu süreçte (1.5 senedir istiyoruz) Benimle beraber evlenen, sonra evlenen herkes eline çocuğunu alırken ben hâlâ bir çaba içinde olunca çok üzüldüm, çok yıprattım kendimi ama biliyoruz ki bizim elimizde değil bazı şeyler. Allah nasip ederse oluyor, nasip etmezse de ne yaparsak yapalım boş. Biz çabamıza, mücadelemize sabırla devam edeceğiz. Bizim hikayemiz zorlu belki ama inşallah yüzümüzün güleceği zaman yakındır. Bize zor olan şey Allah'a kolaydır. Rabbim hepimizin yolunu çiçeklendirsin ve sağlıkla, hayırla evlat sahibi olmayı nasip etsin 🌸🌸
Kesinlikle öyle, evet birçok takviye vs kullanıyoruz ama her şeyden önce nasip dün bir tanıdığım 3. çocuğunu doğurdu Allah ona bağışlasın inşallah. Kadın makarna, patates, kola ve hazır paketler vs o kadar çok tüketiyor ama hamilelik istemesi ve hamile kalması bir oluyor yani her şey nasip. Allah hepimizin yardımcısı olsun imtihanımizi hafifletsin inşallah 🫂🥹

Ateş takibi

36.3

36.5 Pik günü

36.2 Çatlama 10 Kasım

36.4 dpo1

36.2 dpo2

36.3 dpo3

36.5 dpo4

36.5 dpo5

36.7 dpo6 1.30 saat geç

36.5 dpo7

36.7 dpo8

Döngümün 37. Günündeyim. Sizce umut var mı? Dünkü ovülasyon testimi de ekleyeyim
Kızzlarrrr bana yorum yapar mısınızz🫠

Back
X