• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Pazar kan vermiştim beta 28,6 çıkmıştı. Bu gün yine verdim 115 çıktı. Doktorum çok güzel çıktığını hatta ikiz mi diye bi şüphelendiğini söyledi güldü :) Haftaya perşembe keseyi görmemiz lazım dedi. Bakalım şimdi zaman geçmez :)
Hayırlı olsun sağlıklı alın kucağınıza. Beta 28 çıktığında yumurtlamadan ne kadar geçmişti benimde dün akşam 13 çıktı dpo 10 da tedirginim düşük olduğu için

Hayırlı olsun sağlıklı alın kucağınıza. Beta 28 çıktığında yumurtlamadan ne kadar geçmişti benimde dün akşam 13 çıktı dpo 10 da tedirginim düşük olduğu için
Merhaba inşallah teşekkür ederim. 4 kasım pik gördüm 5 i yumurtlama oldu. Ayın 16 sı DPO 11 de 28 çıktı. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.

Merhaba inşallah teşekkür ederim. 4 kasım pik gördüm 5 i yumurtlama oldu. Ayın 16 sı DPO 11 de 28 çıktı. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
Ay bişey daha sorcam kusura bakmayın 🙃 yazmissinizdir belki kaçırmış olabilirim 28 çıktıktan sonra tekrar kan verdiniz mi arttı mı acaba

Ay bişey daha sorcam kusura bakmayın 🙃 yazmissinizdir belki kaçırmış olabilirim 28 çıktıktan sonra tekrar kan verdiniz mi arttı mı acaba
18 i dün tekrar verdim 115 çıktı. Doktor çok iyi yükselmiş 3. ye kan vermene gerek yok 27 si gel bakalım dedi :)

Aynı saatte vermeye dikkat et bence. Ben bi öncekiyle aynı saatte verdim. Tam 48 saat sonraki artış oranı net belli oluyor.
Dün akşam acilde verdiğim için farklı hastane olacak ve 41 saat olacak yine de bir artış olmasi lazim diye düşünüyorum ilk hastaneye gitme şansım yok maalesef

Grip oluyorum sanırım , sivilce de çıkardm PMS semptomları olunca bir korkuyorum inşAllah pozitifi görürüm ve sağlıklı bir gebelik sürecine girerim bu ay 25.ay oluyoo deneyeli

Back
X