• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Arkadaşlar bat 15 Kasım bugün de adet olmadım 15 Kasım sabahı vula life marka testi negatif çıkmıştı

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var uygulamaya göre bat 26 Kasım ama benim adetim çoğu zaman 28. Günü Geçmedi düzensiz yani sabredemiyorum ve evde hiç testimde yok köyde yaşıyorum ilçe 15 dakika falan bir bahane bulup acile mi gitsem siz nasıl sabrediyorsunuz 🤦🏼‍♀️ve döngümün 21. günü bugün
Kızlar bakar mısınız ?

Kasım ayını çok iyi değerlendirdiğimiz halde sanırım yine olmadı :(
Döngümün 29. Günündeyim adetime beş gün var. Dayanamadım Hcg testi yaptım Laboquick negatif çıktı.
Temmuzdan beri Ovülasyon takip ederek deniyoruz ama hiç gebelik oluşmadı.
Merhaba, test için henüz erken sanırım benim de bugün 9. Günüm reglime 5 gün var ve negatif çıktı yabancı sitelerde nasıl takip edildiğine bakarken çoğunda aslında kadınların 11. Günden sonra çıktığını farkettim. Biz biraz tezcanlıyız heyecanlıyız 😀 umudunu yitirme vücudunu strese sokma hiç. Görsel ekliyorum bakabilirsin
IMG_8088.webp
IMG_8090.webp

15 Kasım Cuma 16 Kasım cumartesi 17 Kasım Pazar gününü değerlendirdi 17 Kasım’da yumurtam çatlamıştı ondan sonra hiç akıntım olmadı sadece kasıklarımla ağrı vardı özellikle sol kasığımda. 19 Kasım da ince ince çekilmeler oldu. Ve bugün işe gitmedim nezle olmuşum grip olmuşum yüzüm gözüm şiş olduğu için doktor ilaçları yazacaktı antibiyotik ama istemedim gebelik ihtimalim olur diye beta hCG de verdim 1.2 çıktı adetime 14 gün var. Akıntının resmini yüklüyorum sizde böyle mi oldu hamiş anneler
Fotoğraf için özür dilerim

Eklentiler

• IMG_2306.webp
    IMG_2306.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar dpo yu ikinci çizginin silikleştiği günden mi sayıyoruz yoksa pik olan günden mi 🌟
Pik gününden diye biliyorum ben ama emin olamadım

Merhaba, test için henüz erken sanırım benim de bugün 9. Günüm reglime 5 gün var ve negatif çıktı yabancı sitelerde nasıl takip edildiğine bakarken çoğunda aslında kadınların 11. Günden sonra çıktığını farkettim. Biz biraz tezcanlıyız heyecanlıyız 😀 umudunu yitirme vücudunu strese sokma hiç. Görsel ekliyorum bakabilirsinEki Görüntüle 3676080 Eki Görüntüle 3676081
Merhaba, bu mesaj ve görseller o kadar umut oldu ki şimdi bana. Çok haklısın. 🌸Çok teşekkür ederim inşallah bebişlerimiz bizimledir 🙏🏾 adetim gecikince tekrar test yapacağım dayanabilirsem

15 Kasım Cuma 16 Kasım cumartesi 17 Kasım Pazar gününü değerlendirdi 17 Kasım’da yumurtam çatlamıştı ondan sonra hiç akıntım olmadı sadece kasıklarımla ağrı vardı özellikle sol kasığımda. 19 Kasım da ince ince çekilmeler oldu. Ve bugün işe gitmedim nezle olmuşum grip olmuşum yüzüm gözüm şiş olduğu için doktor ilaçları yazacaktı antibiyotik ama istemedim gebelik ihtimalim olur diye beta hCG de verdim 1.2 çıktı adetime 14 gün var. Akıntının resmini yüklüyorum sizde böyle mi oldu hamiş anneler
Fotoğraf için özür dilerim
Bu şekilde görsel koymanız çok yanlış sormadan etmeden başkasının başlığının altına... Takip ettiğim topiklerde böyle şeylerle karşılaşmak korkunç rahatsız edici. Kimse sizin akıntınızı görmek zorunda değil ki zaten adam akıllı koymanızı gerektirecek bir durum da yok. Daha çatlamanın üstünden 3 gün geçmemiş. Sorunuzu soruyorsanız sorun ama lütfen böyle iğrenç görsellerinizi paylaşmayın...

Back
X