- Konu Sahibi marmelad01
- #1.081
O zaman belki gerçekten ikinci yumurtlamadir pik olduktan sonra siliklesti mi pik devam mı ediyor beklemekten başka çare yok gibiDpo9 ve dpo10 testlerim negatif maalesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman belki gerçekten ikinci yumurtlamadir pik olduktan sonra siliklesti mi pik devam mı ediyor beklemekten başka çare yok gibiDpo9 ve dpo10 testlerim negatif maalesef
ERKEN DEĞİL Mİ ya 12 14 bekle benceDpo9 ve dpo10 testlerim negatif maalesef
Ben umut vermek ya da umutsuzluk yaratmak istemem döllenme zamanı 1 gün bile gecikse farklılık olabilir testlerine daha geç yansıyabilir ve ya ovülasyon testinde pik görmen ikinci bir yumurtlama olabilir o yüzden erken gebelik testin negatif çıktıysa adet gününü beklemen daha doğru olacaktır benim tecrübem reglden 3-4 gün önce ovülasyonda pik görmem sonucu yaptığım gebelik testtinde baya belirgin bir çizgi gördüm ertesi gün tekrarladım yani dün gidip kan verdim sonucum 406 çıkmış çok şükürBende aynı şekilde bata 3 gün kala bu innovitanın gebelik testini yaptım hiç çizgi oluşmadı sizin gebelik var gibi hayırlı uğurlu olsun. Benim kesin yok demek mi kızlar bu ay?
Ovülasyon pik görünce bir umut yaptım 12 de yapacağım tekrar zaten ateş takibi yapıyorumERKEN DEĞİL Mİ ya 12 14 bekle bence
10. Günde yapmışssın testi bence çok erken 3 kala denemeni tavsiye ederimOvülasyon pik görünce bir umut yaptım 12 de yapacağım tekrar zaten ateş takibi yapıyorum
Maşallah çok yüksek değer ikiz olabilir mi ?Normalde bat 21 kasım ama dün verdiğim kan 406 çıkmış çok şükür
Yarın 11. Gün ama negatif gelir bence 12 de şansımı deneyeceğim 2 gün kala bakalım hakkımızda hayırlısı10. Günde yapmışssın testi bence çok erken 3 kala denemeni tavsiye ederim![]()
Ailemde çok fazla ikiz var ikiz olma ihtimalide var tabi ama çokta heycanlanmak istemiyorum 18 haftada bir kaybım varMaşallah çok yüksek değer ikiz olabilir mi ?
Bu ay olmasa bile bu hiç olmayacak anlamına gelmiyor Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallahYarın 11. Gün ama negatif gelir bence 12 de şansımı deneyeceğim 2 gün kala bakalım hakkımızda hayırlısı
Hayrlısı olsun başta sağlık olsun canım, önümüzdeki ay için amin inşaAllahBen foşur foşur regl oldum. İlk gün bu kadar yoğun olmazdı, uyurken hissettim aktığını o derece yoğun. Şuan uykumdan uyanıp yazıyorum. Neyse hayırlısı klomen kullanıcam zaten
Sat 20 kasım
Bat 20 aralık
Kendimi güncelliyorum. İnşallah Rabbim yeni yıla hamiş girmeyi nasip eder hepimize
Başınız sağ olsunAilemde çok fazla ikiz var ikiz olma ihtimalide var tabi ama çokta heycanlanmak istemiyorum 18 haftada bir kaybım var
7 ay olacak bu ayda olmazsa 8. Aya gireceğiz hiç bir gebelik geçiremedimBu ay olmasa bile bu hiç olmayacak anlamına gelmiyor Allah kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Adeti düzenli olup pcos olmayanlarda bahsettiğin durumun olması çok zor. Ancak pcosu olanlarda yumurtlamalarda çok düzensizlikler olabiliyor. Bir de şöyle durumları da çok gördüm pcos olup sık sık pik gören oluyor aynı ayda bazen üst üste günlerce bazen silikleştikten günler sonra. Demek ki pcos lh hormon salınımını sürekli değişiyor. Peki bu hormonlardan hangileri gerçek yumurtlama ve çatlaması? Bunu anlamak için ya doktora yumurta takibi yaptırmak ya da buna imkan yoksa görülen pikleri ve çatlamaları değerlendirmek lazım mümkün olduğunca diye düşünmüyorum.KIZLAR CHAT’e GÖRE ATEŞ YÜKSELDİĞİ İÇİN 2. YUMURTLAMA OLAMAZ DİYOR ADETE 7 GÜN KALA 2. KEZ YUMURTLAMA OLABİLİR Mİ? NORMALDE EN GEÇ 45 DÖNGÜM OLMUŞTU EĞER Kİ BU SEFER İKİNCİ YUMURTLAMA OLMUŞSA BAT 3 ARALIK OLACAK VE BENİM SAT 13 EKİM BE DÖNGÜM 52 GÜNE ÇIKAR KAFAM ALLAK BULLAK OLDU![]()
Benim de 19 ay oldu, kimyasal bile yaşamadım. 2 seneye kadar normal gözüyle bakıyorlar artık. Ümidimizi kaybetmeyelim inşallah7 ay olacak bu ayda olmazsa 8. Aya gireceğiz hiç bir gebelik geçiremedim![]()
Canım benim döngüm normalden kısaydı kilo almaya başlayınca evlendikten sonra da bu şekilde devam etti. pcos görünüm var fakat hormonlarım iyi geliyor en son ki doktorum kilodan sebep görünümün var ama tanı koymaya yetmiyor. Kilo ver senin döngünde 40 günlere çıkması da normal 30 günde dedi. Yani hormon normalken testlerse olması garip geliyor ki bunu ilk kez yaşıyorum bu arada. Labo ile yaptığımda yaşamadım pik olduğunda koyu oldu sonrası silikti hepAdeti düzenli olup pcos olmayanlarda bahsettiğin durumun olması çok zor. Ancak pcosu olanlarda yumurtlamalarda çok düzensizlikler olabiliyor. Bir de şöyle durumları da çok gördüm pcos olup sık sık pik gören oluyor aynı ayda bazen üst üste günlerce bazen silikleştikten günler sonra. Demek ki pcos lh hormon salınımını sürekli değişiyor. Peki bu hormonlardan hangileri gerçek yumurtlama ve çatlaması? Bunu anlamak için ya doktora yumurta takibi yaptırmak ya da buna imkan yoksa görülen pikleri ve çatlamaları değerlendirmek lazım mümkün olduğunca diye düşünmüyorum.
Bu arada dpo 10 da yine gözükmeyebilir hcg testinde. 11, 12, 13 de görenler çok ilk kez...
Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir bebişle kucağınız dolarBenim de 19 ay oldu, kimyasal bile yaşamadım. 2 seneye kadar normal gözüyle bakıyorlar artık. Ümidimizi kaybetmeyelim inşallah![]()
Anladım canım ben de amh yüksek ve kesin pcos tanımı var sanıyordum. Ben de bu aralar hep ovulasyon testlerine güvendiğim için biraz pişmanım aslında çünkü forumda son zamanlarda çok gördüm mesela pik görüyor çatlamayı da görüyor 2-3 gün sonra doktora gidiyor doktor diyor ki yumurtalar bilmem kaç cm de henüz çatlamamış bir kaç güne çatlar... Bizde de durum öyle ise biz çoktan denemeleri bırakmış oluyoruz çatlama 3-5 gün önce oldu diye... Yani sanki görülen piklerden sonra 8-9 gün, gün aşırı ilişki mantıklı gibi. Çünkü ovulasyon çatlama testleri çatlama demek değil bunu anladım...Canım benim döngüm normalden kısaydı kilo almaya başlayınca evlendikten sonra da bu şekilde devam etti. pcos görünüm var fakat hormonlarım iyi geliyor en son ki doktorum kilodan sebep görünümün var ama tanı koymaya yetmiyor. Kilo ver senin döngünde 40 günlere çıkması da normal 30 günde dedi. Yani hormon normalken testlerse olması garip geliyor ki bunu ilk kez yaşıyorum bu arada. Labo ile yaptığımda yaşamadım pik olduğunda koyu oldu sonrası silikti hep