• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Bende aynı şekilde bata 3 gün kala bu innovitanın gebelik testini yaptım hiç çizgi oluşmadı sizin gebelik var gibi hayırlı uğurlu olsun. Benim kesin yok demek mi kızlar bu ay?
Ben umut vermek ya da umutsuzluk yaratmak istemem döllenme zamanı 1 gün bile gecikse farklılık olabilir testlerine daha geç yansıyabilir ve ya ovülasyon testinde pik görmen ikinci bir yumurtlama olabilir o yüzden erken gebelik testin negatif çıktıysa adet gününü beklemen daha doğru olacaktır benim tecrübem reglden 3-4 gün önce ovülasyonda pik görmem sonucu yaptığım gebelik testtinde baya belirgin bir çizgi gördüm ertesi gün tekrarladım yani dün gidip kan verdim sonucum 406 çıkmış çok şükür

Kızlar ben de geldim. Yeni üyeyim. Başlıklarda gezdikçe buralarda olmak istedim :) Sat 30 ekim. Çatlama 19 kasım. Bat 3 aralık. Pikleri değerlendirdim. Hadi bakalım umutları kaybetmek yok denemeye devam. Listede yerimizi alalım. 2 yıllık eviliyim, geri kaçma ile korunduk. 2 aydır da deniyoruz. Yaş:32 marmelad01 marmelad01

Ben foşur foşur regl oldum. İlk gün bu kadar yoğun olmazdı, uyurken hissettim aktığını o derece yoğun. Şuan uykumdan uyanıp yazıyorum. Neyse hayırlısı klomen kullanıcam zaten 🤷‍♀️😊
Sat 20 kasım
Bat 20 aralık
Kendimi güncelliyorum. İnşallah Rabbim yeni yıla hamiş girmeyi nasip eder hepimize
Hayrlısı olsun başta sağlık olsun canım, önümüzdeki ay için amin inşaAllah 🤲

KIZLAR CHAT’e GÖRE ATEŞ YÜKSELDİĞİ İÇİN 2. YUMURTLAMA OLAMAZ DİYOR ADETE 7 GÜN KALA 2. KEZ YUMURTLAMA OLABİLİR Mİ? NORMALDE EN GEÇ 45 DÖNGÜM OLMUŞTU EĞER Kİ BU SEFER İKİNCİ YUMURTLAMA OLMUŞSA BAT 3 ARALIK OLACAK VE BENİM SAT 13 EKİM BE DÖNGÜM 52 GÜNE ÇIKAR KAFAM ALLAK BULLAK OLDU 🥵
Adeti düzenli olup pcos olmayanlarda bahsettiğin durumun olması çok zor. Ancak pcosu olanlarda yumurtlamalarda çok düzensizlikler olabiliyor. Bir de şöyle durumları da çok gördüm pcos olup sık sık pik gören oluyor aynı ayda bazen üst üste günlerce bazen silikleştikten günler sonra. Demek ki pcos lh hormon salınımını sürekli değişiyor. Peki bu hormonlardan hangileri gerçek yumurtlama ve çatlaması? Bunu anlamak için ya doktora yumurta takibi yaptırmak ya da buna imkan yoksa görülen pikleri ve çatlamaları değerlendirmek lazım mümkün olduğunca diye düşünmüyorum.
Bu arada dpo 10 da yine gözükmeyebilir hcg testinde. 11, 12, 13 de görenler çok ilk kez...

Adeti düzenli olup pcos olmayanlarda bahsettiğin durumun olması çok zor. Ancak pcosu olanlarda yumurtlamalarda çok düzensizlikler olabiliyor. Bir de şöyle durumları da çok gördüm pcos olup sık sık pik gören oluyor aynı ayda bazen üst üste günlerce bazen silikleştikten günler sonra. Demek ki pcos lh hormon salınımını sürekli değişiyor. Peki bu hormonlardan hangileri gerçek yumurtlama ve çatlaması? Bunu anlamak için ya doktora yumurta takibi yaptırmak ya da buna imkan yoksa görülen pikleri ve çatlamaları değerlendirmek lazım mümkün olduğunca diye düşünmüyorum.
Bu arada dpo 10 da yine gözükmeyebilir hcg testinde. 11, 12, 13 de görenler çok ilk kez...
Canım benim döngüm normalden kısaydı kilo almaya başlayınca evlendikten sonra da bu şekilde devam etti. pcos görünüm var fakat hormonlarım iyi geliyor en son ki doktorum kilodan sebep görünümün var ama tanı koymaya yetmiyor. Kilo ver senin döngünde 40 günlere çıkması da normal 30 günde dedi. Yani hormon normalken testlerse olması garip geliyor ki bunu ilk kez yaşıyorum bu arada. Labo ile yaptığımda yaşamadım pik olduğunda koyu oldu sonrası silikti hep

Benim de 19 ay oldu, kimyasal bile yaşamadım. 2 seneye kadar normal gözüyle bakıyorlar artık. Ümidimizi kaybetmeyelim inşallah 🌸
Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir bebişle kucağınız dolar ♥️ Kaç yaşındasınız acaba 2 seneyi bilmiyordum 1 sene dolunca tedaviye başvuruyorlar genelde

Canım benim döngüm normalden kısaydı kilo almaya başlayınca evlendikten sonra da bu şekilde devam etti. pcos görünüm var fakat hormonlarım iyi geliyor en son ki doktorum kilodan sebep görünümün var ama tanı koymaya yetmiyor. Kilo ver senin döngünde 40 günlere çıkması da normal 30 günde dedi. Yani hormon normalken testlerse olması garip geliyor ki bunu ilk kez yaşıyorum bu arada. Labo ile yaptığımda yaşamadım pik olduğunda koyu oldu sonrası silikti hep
Anladım canım ben de amh yüksek ve kesin pcos tanımı var sanıyordum. Ben de bu aralar hep ovulasyon testlerine güvendiğim için biraz pişmanım aslında çünkü forumda son zamanlarda çok gördüm mesela pik görüyor çatlamayı da görüyor 2-3 gün sonra doktora gidiyor doktor diyor ki yumurtalar bilmem kaç cm de henüz çatlamamış bir kaç güne çatlar... Bizde de durum öyle ise biz çoktan denemeleri bırakmış oluyoruz çatlama 3-5 gün önce oldu diye... Yani sanki görülen piklerden sonra 8-9 gün, gün aşırı ilişki mantıklı gibi. Çünkü ovulasyon çatlama testleri çatlama demek değil bunu anladım...

Back
X