• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Ben foşur foşur regl oldum. İlk gün bu kadar yoğun olmazdı, uyurken hissettim aktığını o derece yoğun. Şuan uykumdan uyanıp yazıyorum. Neyse hayırlısı klomen kullanıcam zaten 🤷‍♀️😊
Sat 20 kasım
Bat 20 aralık
Kendimi güncelliyorum. İnşallah Rabbim yeni yıla hamiş girmeyi nasip eder hepimize
dpo 14 ve bugün regl oldum beni de gunceller misin canım sat 20 Kasım bat 17 aralık
Doktor regl in ikinci günü gel demişti yarın bakalım bana nasıl bir plan yapacak bu ay icin

Kızlar kızlar doktora gıttım 17 mm ve 14 mm yumurta gelişmiş dongunun 12. gunu normal dedi 24 kasıma kadar ılıskı yasagı koydu 24unde tekrardan gıdecegım çatlama durumuna bakacak herhalde. poliple ılgılı de bir yorum yapmadı:) klomen kullanmıştım.
Çatlatma iğnesi mi yaptıracaksınız ilişki mi önerdi doktor

Kızlar bu dpo 10. Günde falan niye test yapıyorsunuz anlamadım. Normalde adet zamanı yapılması gerekiyor diye biliyorum

Kızlar ben çok bunaldım ya cinnet geçiricem artık galiba. Adet olayım kurtulayım diyorum daha 11 gün var

36.5 ve altı oldu mu adet oluyorum ben, dün ve öbür gün 36.0dı anladım adet olacağımı. Hamile kaldığım ay 36.8-37.2 arası seyrediyordu ordan anlamıştım
Ateş takibi

36.3

36.5 1 Pik günü

36.2 Çatlama 10 Kasım

36.4 dpo1

36.2 dpo2 üşüme

36.3 dpo3

36.5 dpo4

36.5 dpo5

36.7 dpo6 1.30 saat geç

36.5 dpo7

36.7 dpo8

Ölçemedim dpo9

36.7 dpo10

Benimki nasıl canım

Ateş takibi

36.3

36.5 1 Pik günü

36.2 Çatlama 10 Kasım

36.4 dpo1

36.2 dpo2 üşüme

36.3 dpo3

36.5 dpo4

36.5 dpo5

36.7 dpo6 1.30 saat geç

36.5 dpo7

36.7 dpo8

Ölçemedim dpo9

36.7 dpo10

Benimki nasıl canım
Seninki yüksek ilerliyor canım adet yaklaştıkça belli olur

18-19 değerlendirilen günler. Bugün 20si. Siz hangi aşamadasınız? Durumlar nasıl
Benim beklenen adet tarihim 21 kasım dün verdiğim kan 406 çıkmış çok şükür yarın yine kan verip artışa bakacağım ve bir aksilik olmadıkca 6. Haftaya kadar muayne olmak istemiyorum dayanabilirsem.

Benim beklenen adet tarihim 21 kasım dün verdiğim kan 406 çıkmış çok şükür yarın yine kan verip artışa bakacağım ve bir aksilik olmadıkca 6. Haftaya kadar muayne olmak istemiyorum dayanabilirsem.
Tebrik ederimmm. Ne güzel bu rakamları görebilmek. Artışları da sağlıklı olur inş.

Bizi bizden başka kimse anlamaz ama ortlama 3-4 ay denedim ve çok şükür bu ay elde ettim gebeliği onun öncesinde doğal yöntemlerle ( geri çekilme) korunduk. Nacizene tavsiyem şudur stres yapmayın her gün buradaydım okuduğum tecrübeleri tekrar tekrar okuyordum ovülasyon testleri yapıyordum bu ay ovülasyon testi bile yapmayacağım dedim ( tabiki dayanamayıp yaptım 🙈) ama salmıştım buraya girmedim okumamaya gayret ettim biraz kendimi rahat bıraktım ve güzel sonuç oldu daha başındayım tabiki ne olacağı belli değil ama bu bile birşeydir gebelik elde edebiliyorum deyip sevinebiliyorum. Lütfen stres yapmayın çok sık takipler yapmayın

Tahmin ediyorsunuzdur yumurtlama dönemlerinizi o günleri iyi değerlendir ben bu ay o kadar bırakmıştım ki çatlama gününü değerlendirmedik misafirlerimiz vardı yorucu bir gündü önemli olan çatlama zamanında içerde hazırda sperm olması akışına bırakmaya çalışın Allah ın izniyle olur bir tedavi gerektiren durum yoksa

Çok şükür 🙏🏼 İlk gebelik mi? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, gönlünüze göre olsun her şey 🌸

Çok şükür 🙏🏼 İlk gebelik mi? Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, gönlünüze göre olsun her şey 🌸
İkinci gebeliğim ilk gebeliğimi reglden 5 gün önce şiddetli ağrılar ve lekelenme ile acile gidip öğrenmiştim 18 hafta sürdü ve hep şiddetli kanamalarla geçti en son aniden doğum başladı ve malesef kaybettim

Kızlar benim de dpo 5 daha hiçbir belirtim de yok geçen ay herşeyi çok belirgin yaşayıp negatif görünce çok kötü hissettim bu ay da o kadar sessizki vucudum bu iyi mi kötü mu karar veremiyorum. Bu aydan da umudu kestim gibi bisey. Sadece akıntım bembeyaz ve çok az pütürlü. Bu ilk kez başıma geliyor mantar değilmiş böyle bir belirti yaşayan oldu mu merak ettim

Back
X