• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

İkinci gebeliğim ilk gebeliğimi reglden 5 gün önce şiddetli ağrılar ve lekelenme ile acile gidip öğrenmiştim 18 hafta sürdü ve hep şiddetli kanamalarla geçti en son aniden doğum başladı ve malesef kaybettim
Ya öncelikle başınız sağ olsun. 💐 Şu an yeni bir heyecan. Bizimle de paylaşın birlikte sevinelim inşallah 🙏🏼 Sağlıkla, sorunsuz kucağınıza alın. Bize de dua edersiniz 💚
ilk gebeliğimide geçen sene kasım ayında öğrenmiştim çok garip bir tesadüf oldu 🥰
Kasımda aşk başkadır 🌸🩵

Kızlar benim de dpo 5 daha hiçbir belirtim de yok geçen ay herşeyi çok belirgin yaşayıp negatif görünce çok kötü hissettim bu ay da o kadar sessizki vucudum bu iyi mi kötü mu karar veremiyorum. Bu aydan da umudu kestim gibi bisey. Sadece akıntım bembeyaz ve çok az pütürlü. Bu ilk kez başıma geliyor mantar değilmiş böyle bir belirti yaşayan oldu mu merak ettim
DPO 5 bişiler beklemek ve hissetmek için çok erken gibi bence adet geciınesi doşındaki hiç bi semptomu sallamamak lazım aslında , şu erken gebelik testini bulanlarda hayır işlememiş bence 😅

DPO 5 bişiler beklemek ve hissetmek için çok erken gibi bence adet geciınesi doşındaki hiç bi semptomu sallamamak lazım aslında , şu erken gebelik testini bulanlarda hayır işlememiş bence 😅
Ya herkes biseyler hissediyor ya bende hiçbir şey olmayınca belirtim yok diye çok üzülüyorum😅

Ya öncelikle başınız sağ olsun. 💐 Şu an yeni bir heyecan. Bizimle de paylaşın birlikte sevinelim inşallah 🙏🏼 Sağlıkla, sorunsuz kucağınıza alın. Bize de dua edersiniz 💚

Kasımda aşk başkadır 🌸🩵
Amin ♥️ Allah sizede , isteyen herkese nasip etsin inanın iki lafımdan birisi şükür diğeri ise Allah isteyen herkese nasip etsin tüm kız kardeşlerimin yüzünü güldürsün hiçbirimizi evlat hasretiyle sınamasın inşallah 🙏🏻🫶🏻 özellikle iki gündür en çok kullandığım cümleler haline geldiler🥰

Amin ♥️ Allah sizede , isteyen herkese nasip etsin inanın iki lafımdan birisi şükür diğeri ise Allah isteyen herkese nasip etsin tüm kız kardeşlerimin yüzünü güldürsün hiçbirimizi evlat hasretiyle sınamasın inşallah 🙏🏻🫶🏻 özellikle iki gündür en çok kullandığım cümleler haline geldiler🥰
O zaman minik minik belirtilerinizi yazın tam aklınızdayken :))) dpodan sonra acaba dedirten şeyler oldu mu

Yarın adetime 5 gün kalıyor bir kan vermeyi düşünüyorum olağan dışı gece saatlerinde kasıklarımda çok ağrı oluyor çok ayakta ve sürekli hareket halinde olduğum için mi acaba bilmiyorum ama bu kadar ağrım olmazdı ağrıyla beraber kasıklarım patlayacakmışcasın doluluk hissi var

Çok yeni aslında ilk korunmasizda kist, ikincide kimyasalım oldu bu dördüncü ayım.
%25 gebelik olurmuş her bireyde. Devam ettikçe şans %50 %60 olurmuş. Az kalmış güzel haberler almaya. Rabbim güzel haberler aldırsın. Yeni yıla güzel girelim

İkinci gebeliği geçirmekte olan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki aynı kişinin iki farklı gebeliği bile birbirinden farklı ilk gebeliğimde kanamayla öğrenmiştim zaten bat 5-6 gün varken ve çok şiddetli göğüs ağrım vardı tshirt üzerime değince bile canım yanıyordu ve kanamayla birlikte kasık ağrılarım vardı şuan ki gebeliğimde ise normalde yumurtalamadan sonra kasığımda ağrılar olurdu bazen bıçak batar gibi bu ay onu hissetmedim zaten ilk burda acaba dedim son iki gündür regl olcakmışım gibi sadece ve göğüs uçlarımda var acı onuda dokununca hissediyorum ve az bi göğüs hassasiyeti

Kızlar selam ben de gebelik planlıyorum, sat 10 ekim hala regl olmadım idrar testlerim negatif , 24 ekimde ovulasyon olduğunu düşünmüştüm tüm bulgular uyuyordu zaman olarak da uyumluydu 24 Ekim sabah ağrı hissettim akşam ovulasyon testi yapabildim o da neredeyse c kadar belirgin ama bir tık soluk t çıkmıştı 26 sında ise tamamen negatifti sizce bir sorun mu var

Ateş takibi

36.3

36.5 1 Pik günü

36.2 Çatlama 10 Kasım

36.4 dpo1

36.2 dpo2 üşüme

36.3 dpo3

36.5 dpo4

36.5 dpo5

36.7 dpo6 1.30 saat geç

36.5 dpo7

36.7 dpo8

Ölçemedim dpo9

36.7 dpo10

Benimki nasıl canım
Canım çatlama dan emin misin 36.2 36.3 yazdığın günler hala tam çatlammaış olabilir kesin öyle olur demiyorum ama yüksek olasılıkla 3 gün üst üste yükselmiş oluyor genelde yumurtlama da dpo 4 yazdığın gün aslında 1 olabilir

Kızlar selam ben de gebelik planlıyorum, sat 10 ekim hala regl olmadım idrar testlerim negatif , 24 ekimde ovulasyon olduğunu düşünmüştüm tüm bulgular uyuyordu zaman olarak da uyumluydu 24 Ekim sabah ağrı hissettim akşam ovulasyon testi yapabildim o da neredeyse c kadar belirgin ama bir tık soluk t çıkmıştı 26 sında ise tamamen negatifti sizce bir sorun mu var
24 ekim yumurtlamaysa, en geç 10 kasımda regl olmanız gerekirdi. 10-12 gün geçmiş regliniz. Test yapmadınız mı?

24 ekim yumurtlamaysa, en geç 10 kasımda regl olmanız gerekirdi. 10-12 gün geçmiş regliniz. Test yapmadınız mı?
Tüm testler negatif ama 10 gün önce çok yoğun bir stres ve üzüntü yaşadım o mu geciktirdi bu kadar bilmiyorum :( ilk kez böyle bir şey oldu hemen kadın doğuma gitmeme gerek var mıdır

İkinci gebeliği geçirmekte olan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki aynı kişinin iki farklı gebeliği bile birbirinden farklı ilk gebeliğimde kanamayla öğrenmiştim zaten bat 5-6 gün varken ve çok şiddetli göğüs ağrım vardı tshirt üzerime değince bile canım yanıyordu ve kanamayla birlikte kasık ağrılarım vardı şuan ki gebeliğimde ise normalde yumurtalamadan sonra kasığımda ağrılar olurdu bazen bıçak batar gibi bu ay onu hissetmedim zaten ilk burda acaba dedim son iki gündür regl olcakmışım gibi sadece ve göğüs uçlarımda var acı onuda dokununca hissediyorum ve az bi göğüs hassasiyeti
Tebrik ederim, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Peki akıntınızda bir değişiklik oldu mu? Bazı insanların bat a doğru çok ıslak hissedip ve hamile olduklarını öğrendiklerini okumuştum.

Tebrik ederim, inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Peki akıntınızda bir değişiklik oldu mu? Bazı insanların bat a doğru çok ıslak hissedip ve hamile olduklarını öğrendiklerini okumuştum.
Teşekkür ederim, amin inşallah 🙏🏻 Allah isteyen herkese nasip etsin.
Benim farkettiğim bir değişiklik yok acıkcası regl öncesi olan akıntı var şuan her ay olur bende zaten gebelik belirtileri ve regl belirtileri çok benzer

Back
X