- 21 Kasım 2025
- 26
- 3
- 1
- 22
- Konu Sahibi marmelad01
- #1.321
Tabi ki inşallah vardırTamam canım yapınca buraya da olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki inşallah vardırTamam canım yapınca buraya da olur mu
İnşallah inşallahTabi ki inşallah vardır![]()
Bu şekilken kasıklar ve karın sertliği oluyor mu kiİnşallah inşallah
Kişiden kişiye değişiyor herkesin başka başka belirtileri oluyor bazılarının hiç olmuyorBu şekilken kasıklar ve karın sertliği oluyor mu ki
Karnım açken bile sertlik varKişiden kişiye değişiyor herkesin başka başka belirtileri oluyor bazılarının hiç olmuyor
Günaydıngünaydın kızlar:)
Eşinizi yanınızda doktora götürün o da duysunBiz daha biraz önce bu konuda tartıştık. Şimdi içeride uyuyor yoldan yeni geldi yorgunmuş ve üç aydır ilk kez doğru düzgün bir pik görmüş olmama rağmen dün gece ve bu sabahı değerlendiremedik. Bunca insan bu şekilde mi çocuk sahibi oluyor saçma sapan şeyler bunlar diye tutturmuş durumda. Üstelik çocuk isteyen kendisiydi. Haftada bir ilişki ile çocuk sahibi olma şansımızı düşürüyorsun dedim bende. Küstük.
Farklı birşey yaptın mı canım2 gün önce kan vermiştim kam sonucum <2 den şeklinde bir şey çıktı. Dünden beri de midem de taş var sanki. Ağrıyor bacaklar göğüslerim çok ağrıyor. Regl olacağım da bi olsam bir an önce. Diğer aylara göre çok farklı oldu bu sefer![]()
Bende o akıntı 4 sürdü 4.gün çatladı canım takip et bize de at istersen bakalımKizlar ben döngümün 11. Gunundeyim ovulasyon testi yapiyorum adet bitiminden beri henuz pik olmadi zaten erken daha normalde ama dun gece ve bugun akıntım yumurtlama akintisi gibi oldu uzayan seffaf yumurta beyazi seklinde. Testlerde pik felan yok ama kasiklarimdada hafif agri var acaba erken yumurtlama olabilir mi testler yanıltıyor olabilir mi.
Adet son 5-6gün kala yap bence bende bekliyorumKızlar dpo 7deyim hiçbir belirtim yok en erken ne zaman test yapayım sizce aslında hiç umudum yok da merak işte![]()
Su an tam bir hafta kaldı regle o zaman iki üç gune bakayım bıAdet son 5-6gün kala yap bence bende bekliyorum
Atiyim tabi üzerlerine tarihi ve saati yazdim yanlarina döngü günümü bugun 3 tane test yaptim akintidan dolayiBende o akıntı 4 sürdü 4.gün çatladı canım takip et bize de at istersen bakalım
Ya şöyle gitmeye imkanım var da 1 yıllık evliyim alttan muayeneden çekiniyordum. Benim 40 günü geçti aile hekimim ile görüştüm ben ekim ayında umredeydim primolut N içmiştim onu 3 4 gün ve düzensiz içtiğim için bu ay sağlıksız bir döngü yaşamışım tekrar primolut N kullanacağım ama 7 gün ve düzenliRegl döngünüz kaç oldu? 26-35 normal kabul edilir. Yumurtlama gününüzden emin misiniz değil mi? Yumurtlamanın üzerinden de 14 gün geçti. Bilemedim tecrübe etmedim ama aklıma gelenler geç yumurtlama görmeniz, ya da gebelik. Döngü dışına çıktıysanız yine de gidin en azından sağlık ocağına
Evet aynısı vallahiBenim eşim de öyle. Dün akşam pik gördüm ve bu sabah il dışından döneceği için hemen değerlendirelim dedim ve isyan etti. Olacağı varsa olur böyle vazifeli gibi o gün yapalım bugün yapalım diye planlama dedi![]()
Ovu testi yaptıgımı bilmiyo ki zaten ogün ısrarcıysam anlıyo kdkfdkdk@esperanzaaasilemm21 M melisagggg
Kızlar eşinize belli etmeden yapın ovu testlerini. Diyin ki bıraktım artık oluruna bırakıcam, ama gizli gizli yapın ve asssslllaaa ama asla pik çatlamayı söylemeyin. İlişkiyd girmek kadınlar için kolay ama erkekler öyle değil onlara görev gibi bugün değerlendirmemiz gerek diyince stres oluyorlar hevesleri varsa bile kaçıyor. Pik gördünüz mü şööööyyylleee bir güzel hazırlanın gecelikler falan filan işte. Adam düşünsün ki beni istiyor çocuk için değil. Bakın bakalım o zaman nasıl oluyor. Tartışarak bir yere varılmıyor maalesef
Yok hayır. Hatta bu ay hiçbir şey kullanmadım aksine. Deminde yürürken sağ kasığıma ağrı girdi. Ay valla olacaksam olayım gari yetooooo olmadığını bile bile umutlanıyorum.Farklı birşey yaptın mı canım