• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Umutsuzluk yaratmak istediğimden değil yanlış anlama ama yerleşme kanaması bile adetten 6-5 gün önce falan olmuyor mu ortalama benim başıma geldiğinde kanda 36 çıkmıştı ve ağrılarla birlikte önce lekelenme sonra şiddetli adet gibi kanama olmuştu bata 5 gün varken geçen sene 3 kasımda 8 kasımda da regl bekliyordum takvimimde ve e nabızda duruyor hala ordan eminim tarihlerden. Çok tecrübelide değilim tabi ama

Ben hatta ilk lekelenmemi 2 kasımda akşam gördüm ama çok minikti önemsememiştim 3 kasımda tekrar leke ve kramplar gelince hastaneye gitmiştim gebelik aklımdan bile geçmemişti korkmuştum birşey var diye

Kızlar göğüs ucu kararması gebelik belirtisi olabilir mi ben çatlatma iğnesi vuruldum bugün yanı pazartesi 13.günüm göğüs uçlarım hassas ve acıyor uç kısımları karardı gebelikten olabilir mi

Kızlar göğüs ucu kararması gebelik belirtisi olabilir mi ben çatlatma iğnesi vuruldum bugün yanı pazartesi 13.günüm göğüs uçlarım hassas ve acıyor uç kısımları karardı gebelikten olabilir mi
Erkenden olur mu bilmiyorum ama sıcaklıktan da kararır normalde canım test yap istersen

Bu ateş ölçmenin olayını anlatır mısın
Kuzum anlattım ya sana beni kaale mi almıyorsun
Şöyle yumurtlamadan sonra ateş yükseliyor ve adet gününe kadar yüksek oluyor. Adetden bir gün yada iki önce ateş düşerse adet olacaksın anlamına geliyor ama düşmeden yüksek devam ederse gebelikten şüpheleniliyor. Herkeste değil ama yerleşme düşüşü de olabiliyor. Yumurtanın döllenip rahme yerleştiği sırada ateş en düşük seviyesine ulaşıyor birkaç gün sürüyor ve birden yükseliyor. Bunu anlamak içinde düzenli takip etmek gerekiyor. Yumurtlamayı tespit etmek için de kullanılıyor

Ateşi ölçerken de sabah uyandığında yerinden kalkmadan dil altından ölçmek gerekiyor. Gün içinde koltuk altı vs başka bir yerden değil

Bat 21 Kasımdı ama üç gün gecikti bu sabah regl oldum. Günlerdir testle yatıp kalktım ne ovülasyon ne erken gebelik ne normal gebelikse pozitifi görmedim ama niye geciktim diyordum ki bu sabah geldi. İlk denemeydi ve normalde asla gecikmezdim resmen ilk korunmasız ilişkimde denememle denk geldi.

Bat 21 Kasımdı ama üç gün gecikti bu sabah regl oldum. Günlerdir testle yatıp kalktım ne ovülasyon ne erken gebelik ne normal gebelikse pozitifi görmedim ama niye geciktim diyordum ki bu sabah geldi. İlk denemeydi ve normalde asla gecikmezdim resmen ilk korunmasız ilişkimde denememle denk geldi.
Bazen stres geciktiriyor kafana takınca öyle oluyor

Adetlerin düzenli mi ateş takibini pek anlamadığımdan soruyorum adetlerin düzenliyse ve 5 gün önce geldiyse yerleşme olması çok yüksek inşallah öyledir🥰
Maalesef düzenli değil ateş takibi ve ovülasyon yaptım ovülasyona göre 14. Gün ateşe göre 11. Gün. Dün 36.6 ölçmüştüm bugün 36.7 ölçtüm henüz adet düşüklüğü yok hatta akşam üşüdüm sarımsı leke olmuştu çamaşırda adet gelecek heralde dedim ama düşmemiş ateşim

Back
X