• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlar adetime 2 gün kaldı erken gebelik testi yapacam sabah ilk idrarla mı yapayım yoksa şimdi mi yapayım ve sıvı alımı önemli mi gebelik testinde

Yine de 27-28 gibi bir test yapın geç yumurtlama olmuşsa diye bir ihtimal ...
Bende umudumu kaybetmicem Çarşamba günü tekrar kan vericem 0.100 çıkıp hamileliğini geç öğrenen birçok kadın var ve benim daha önce 1.20 çıkardı hep bu sefer şaşırdım bu sekilde çıkınca inşallah yükselir

Bende umudumu kaybetmicem Çarşamba günü tekrar kan vericem 0.100 çıkıp hamileliğini geç öğrenen birçok kadın var ve benim daha önce 1.20 çıkardı hep bu sefer şaşırdım bu sekilde çıkınca inşallah yükselir
Bat tarihi 15 i ve aslında üstünden 9 gün geçmiş ve regl doğru dürüst gelmemiş eğer geç yumurtlama oldu ise üç, dört güne testlerde çıkabilir...

Arkadaşlar Ovilasyon testime bi bakar mısın lütfen bugün ki son testim pik mi sizce anlayamadım

Eklentiler

• IMG_0741.webp
    IMG_0741.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_0744.webp
    IMG_0744.webp
    29 KB · Görüntüleme: 19
Benimde bat 27 bugün erken gebelik testi birde kaset test yaptm kaset olanı erken gebelik testine göre daha belirgin çok hafif silik çıktı yarın tekrar ilk idrarla yapıcam

Back
X