- 8 Mart 2023
- 99
- 78
- 18
- 29
- Konu Sahibi marmelad01
- #1.721
Kızlar adetime 2 gün kaldı erken gebelik testi yapacam sabah ilk idrarla mı yapayım yoksa şimdi mi yapayım ve sıvı alımı önemli mi gebelik testinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah ilk idrarla yap daha garanti olsun canımKızlar adetime 2 gün kaldı erken gebelik testi yapacam sabah ilk idrarla mı yapayım yoksa şimdi mi yapayım ve sıvı alımı önemli mi gebelik testinde
Yine de 27-28 gibi bir test yapın geç yumurtlama olmuşsa diye bir ihtimal ...15 kasımdı 20sinde lekelenme oldu pembe ve kahverengi 3 gün sürdü
Bende umudumu kaybetmicem Çarşamba günü tekrar kan vericem 0.100 çıkıp hamileliğini geç öğrenen birçok kadın var ve benim daha önce 1.20 çıkardı hep bu sefer şaşırdım bu sekilde çıkınca inşallah yükselirYine de 27-28 gibi bir test yapın geç yumurtlama olmuşsa diye bir ihtimal ...
Bat tarihi 15 i ve aslında üstünden 9 gün geçmiş ve regl doğru dürüst gelmemiş eğer geç yumurtlama oldu ise üç, dört güne testlerde çıkabilir...Bende umudumu kaybetmicem Çarşamba günü tekrar kan vericem 0.100 çıkıp hamileliğini geç öğrenen birçok kadın var ve benim daha önce 1.20 çıkardı hep bu sefer şaşırdım bu sekilde çıkınca inşallah yükselir
İnşallah teşekkür ederimKesin olmamakla birlikte gebelik ihtimali de yüksektir![]()
İnşallah pozitif görürümBat tarihi 15 i ve aslında üstünden 9 gün geçmiş ve regl doğru dürüst gelmemiş eğer geç yumurtlama oldu ise üç, dört güne testlerde çıkabilir...
Ay bilmiyorum ne gibiAmin canım sanki senin yeni yıla hamile girmekle ilgili bir olayın vardıdoğru hatırlıyor muyum?
İnşaAllah en kısa zamanda sağlıkla, kolaylıkla...İnşallah pozitif görürüm
İnşallah güzel haberler duyarsın kuzummGittim de ultrason da görünmedi bisey lekelenmeyle ilgili bisey demedi kan verdim acilden sonucu bekliyorum
Amin inşallah hepimize nasip etsin Allahım kucağımızı boş bırakmasınİnşaAllah en kısa zamanda sağlıkla, kolaylıkla...
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım en yakın zamandaİnşallah güzel haberler duyarsın kuzumm
İnşallah sen ve isteyen herkes yeni yıla hamile girer çok güzel sağlıklı bir gebelik geçirip evlatlarını kucağına alırAy bilmiyorum ne gibibir şeyi 40 kere söylersen olurmuş misali sürekli dile getiriyorum ben yeni yıla hamile girmeyi
Ayy amim aminİnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım en yakın zamanda![]()
İnşallah güzel haberi alırsın canımBenimde bat 27 bugün erken gebelik testi birde kaset test yaptm kaset olanı erken gebelik testine göre daha belirgin çok hafif silik çıktı yarın tekrar ilk idrarla yapıcam
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alırızİnşallah güzel haberi alırsın canım
Benimde 26 sı bende sabah ilk idrarla yapacamBenimde bat 27 bugün erken gebelik testi birde kaset test yaptm kaset olanı erken gebelik testine göre daha belirgin çok hafif silik çıktı yarın tekrar ilk idrarla yapıcam