• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Çok istiyoruz ya ondan sınanıyoruz sanırım canım. Benim çevremdekilerde öyle çokta ölüp bitmiyorlar anne olmak için ama ikincileri doğurdu hepsi.. benimde 30 olmadan anne olma hayalim vardı ama yaş 32 hala beklemedeyim. Nasip kısmet işte çabalıyoruz inşallah Rabbim nasip etsin hepimizee
İnşallah canım. Allah'ım nasip etsin bizlere kolaylıkla 💕

Sağol canım inşallah benim tip 1 maalesef bu çok farklı tip 2 ile sürekli insülin kullanıyorum ve gebelikte yükselmesi çok riskli ama evet çok kişi var sağlıklı doğum yapan gebeliğe engel de değil bende toplam 5 kez kaldım biraz geç kalıyorum ama sağlıklı tutunamiyor işte
Sağlıklı yaşam tarzı ile denemelere devam canım. İnanıyorum ki güzel haberlerini alacağız burdan 🌸

Ben 6 yıllık evliyim 4 sene sonunda anne olabildim ilk klomen kullanarak hamile kaldım 6 haftalim kalp durması ile kürtajla sonuclandi kürtaj sonrası bazı problemler çıktı rahmimi besleyen ana damarlar tıkanmak zorunda kaldi bir sene ameliyat sonrasi bekleme sürem oldu sonra endokrinsel bı rahatsızlığından dolayı kortizon falan kullanmaya başladım doktorlar amh düşüklüğü iletüp bebek yaptir dedikleri ay dosya hazırlarken hamile kaldığını ogrendim herşeyin bi vakti varmış benim için hayırlı vakit bu imiş bı oğlum var Rabbim isteyen Herkese nasip etsin insAllah ikinciyi düşünüruz bir senedir olmuo yine geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay ya nasip geçen ayki belirtilerim yok gibi vücut ısısı takip ediom suanlik

Kesinlikle katılıyorum hele hamile olmadığıno bilerek beklemek en kötüsü. Daha önceki senelerde 3 ay doğum kontrol kullanmıştım 3 yıl gibi gelmişti bana
Beynimin artık yamulmaya başladığını hissediyorum gerçekten. İsyan etmiyorum asla ama beklemek ömrümden ömür götürüyor. Bir de tüp bebekle bile olmayınca boşa bekliyormuş hissi iyice beni üzüyor.

Merhaba kızlar 2 gündür okuyorum sayfayı bayada vardı anca bitti enerjiniz bana çok iyi geldi maşallah 🥰 ağustos ayında tüp bebek transferle hamile kalmıştım ama kalp durması sebebiyle kaybettim.. İlk regl 45 gün sonra oldu 2.hala olmadı düzenim mi şaştı yoksaa acabaa mı derken hala içimdeki bitmeyen umudu farkettim. Kürtaj döneminde o kadar içime kapanmıştımki çevremde bilen kimse eşim dahi bana bu konuyu açmaya çekinir oldu.. açıkçası bu her ay elim kalbimde acaba hamilemiyim duygusunuda biraz özlemişim
Sat 24.10 Bat 24.11 tabi kürtaj sonrası dengeler değişmediyse..

Dün akşam iki test aldım birini akşam yaptım bozuk çıktı. Diğerini sabah yaptım bozuktu 😅 bebetime markası. Transfer sonrası 30beta varken net kırmızı çizgi çıkarran markaydı ama bu sefer bozuk çıktı şansıma
Çok geçmiş olsun canım bende tüp bebek negatif oldu çok zor süreçler hele seni düşünemiyorum olupta kaybetmek çok acı. Allah yardımcın olsun🙏
Hoşgeldin hemen ekliyorum tabloya

Beynim artık yamulmaya başladığını hissediyorum gerçekten. İsyan etmiyorum asla ama beklemek ömrümden ömür götürüyor. Bir de tüp bebekle bile olmayınca boşa bekliyormuş hissi iyice beni üzüyor.
Seni en iyi anlayanlardan bir benim kuzum aynı dönemlerde transfer olmuştuk. Benim tüp bebekten önce bütün umudum tüp bebekti. Onda da olmayınca çok kötü oldum elimde hiç umudum şansım tedavi seçeneğim kalmadı gibi hissettim. İnsanların kaza ara hamile kalması ay korunurken oldu demeleri ya da sende elini çabuk tut lafları artık canıma tak etmeye başladı. Sanki oluyorda ben mi yapmıyorum. Zamanını bekliyor nasip kısmet...

Çok geçmiş olsun canım bende tüp bebek negatif oldu çok zor süreçler hele seni düşünemiyorum olupta kaybetmek çok acı. Allah yardımcın olsun🙏
Hoşgeldin hemen ekliyorum tabloya

Hoşbuldum canım Allah kimseyi umutsuz koymasın.. beklemek çok zor evet ama iyi bişeyi beklemek umut etmek çok güzel bunu kalp durması haftasında anladım. Robot gibiydim doktor 1 hafta sonra gel dedi ama ben çok hissettim kaybettiğimi bütün belirtilerim bıçak gibi kesilmişti. Şimdi adetin gelmesini beklemek bile çerez gibi geliyor. Rabbim daha kötüleriyle sınamasın

Seni en iyi anlayanlardan bir benim kuzum aynı dönemlerde transfer olmuştuk. Benim tüp bebekten önce bütün umudum tüp bebekti. Onda da olmayınca çok kötü oldum elimde hiç umudum şansım tedavi seçeneğim kalmadı gibi hissettim. İnsanların kaza ara hamile kalması ay korunurken oldu demeleri ya da sende elini çabuk tut lafları artık canıma tak etmeye başladı. Sanki oluyorda ben mi yapmıyorum. Zamanını bekliyor nasip kısmet...
Aynen öyle ya korunurken oldu, kazayla oldu vs ya diyorum benim neyim eksik ki ya da nerde hata yapıyorum. Çok zor gerçekten

Beynimin artık yamulmaya başladığını hissediyorum gerçekten. İsyan etmiyorum asla ama beklemek ömrümden ömür götürüyor. Bir de tüp bebekle bile olmayınca boşa bekliyormuş hissi iyice beni üzüyor.

Selam cnm seni de çok takip etmiştim tüp bebekte.. artık oralara pek girmiyorum bende en azından birsüre.. tüp bebek son çare geliyor ve oda olmayınca umutlar tükeniyor sanki ama doktorların da açıklayamadığı şey nasip işte Allah vermek isterse yoktan var edecek inancımız o yüzden hep diri kalıyor..

Kızlar hepinize selam🌸 bende 4 yıllık evliyim , son 2 yıldır istiyoruz. Geçen yıl Kasım'da kimyasal geçirdim. Sonra HSG çekildim. Tüpler açık olunca , femera , duphoston, çeşitli takviyeler kullandım. Sonra doktorumu değiştirdim. Bu doktor polip olduğunu söyledi. Histeroskopi oldum bu Ekim ayında . Küçük bir polipmis o alındı. Şimdi bende bat 3 Aralık bekliyorum. Umarım bu ay tutmuştur. Sağlıklı beslendiğimi düşünüyorum. Sigara , alkol hiç kullanmadim. 30 yaşındayım. Bütün arkadaşlarımın bebekleri oldu hatta çok sağlıksız beslenmelerine , sigara ,alkol kullanmalarına rağmen.. Allah'a sığındım bende. Umarım nasip eder.
Polip şansı çok düşürüyor değil mi? Nasibi varsa cidden kiloya, alkole bakmıyor. Polip operasyonundan sonra 1-2 ayda gebe kalırsınız inşallah.
Stres yapmaz olurmu oda çok istiyor yoksa asla ameliyat olmazdı. Anestezilerinden uyanırken hep ağladı bebeğimiz olcak mı diyerek. Normalde ağlamaz ama içine atıyor bende ona bu isteğimi belli edemiyorum çok fazla tüp bebeğe bile o karar verene kadar sustum hiç demedim. O deyince atladım hemen. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşalım yaa çevremdeki herkes doğurdu insanlar ben üzülmeyeyim diye yanımda konuşmaz oldular sıra bizlerede gelir umarımmm
inşallah bu ay o da olmadı diğer ay güzel haberler alınnn ❣️ en kısa sürede bizimle de paylaşın harika mucizenizi 🤲🏻

Kızlar elinatol 1 kullanıpta hamıle kalan var mı bana özel de doktor vermıstı o ay olmadı ama etkı eden var mı yumurtlamayı destekleyen bir folik asit mi?

Polip şansı çok düşürüyor değil mi? Nasibi varsa cidden kiloya, alkole bakmıyor. Polip operasyonundan sonra 1-2 ayda gebe kalırsınız inşallah.

inşallah bu ay o da olmadı diğer ay güzel haberler alınnn ❣️ en kısa sürede bizimle de paylaşın harika mucizenizi 🤲🏻
Aminnn 💜💜İnşallah güzel haberi buraya da paylaşırım. Evet polip hem dusuklerin , hem kimyasalların nedeniymis. Tutunma olmuyor polip rahim icinde olunca. Doktorum sağ olsun çok net anlatmıştı.

Selam cnm seni de çok takip etmiştim tüp bebekte.. artık oralara pek girmiyorum bende en azından birsüre.. tüp bebek son çare geliyor ve oda olmayınca umutlar tükeniyor sanki ama doktorların da açıklayamadığı şey nasip işte Allah vermek isterse yoktan var edecek inancımız o yüzden hep diri kalıyor..
Ben de negatiften sonra ara verdim canım artık yıl sonuna kadar. Ama olmazsa mecbur ocak-şubat gibi tekrar tüp bebeğe başlayacağım.

Ben de negatiften sonra ara verdim canım artık yıl sonuna kadar. Ama olmazsa mecbur ocak-şubat gibi tekrar tüp bebeğe başlayacağım.

İyi yapmışsın canım vücudun dinlenmeye de ihtiyacı var.. kalçalarım hala top top acıyor iğnelerden dolayı.. tabi en çokta psikolojik olarak hazır olup başlamak gerekiyor. İnşallah hiç gerek kalmaz yeni yıla müjdelerle girerizz🥰 mide bulantısı da başladı bugün bende yaa çok mu taktım bilemiyorum 🥲

İyi yapmışsın canım vücudun dinlenmeye de ihtiyacı var.. kalçalarım hala top top acıyor iğnelerden dolayı.. tabi en çokta psikolojik olarak hazır olup başlamak gerekiyor. İnşallah hiç gerek kalmaz yeni yıla müjdelerle girerizz🥰 mide bulantısı da başladı bugün bende yaa çok mu taktım bilemiyorum 🥲
İnşallah kuzum inşallah. Bat ne zamandı senin? Test mi yapsan acaba?

Back
X