- 18 Nisan 2025
- 43
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi marmelad01
- #2.121
Teşekkür ederim sağ olunTebrikler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim sağ olunTebrikler![]()
hayırlı olsunnnnnnn:)))) sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşallah.Kızlar sonucum çıkmış dün sabah vermiştim![]()
Amin teşekkür ederimhayırlı olsunnnnnnn:)))) sağlıkla sıhhatle kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp etsın belırtılerınız nedırAmin teşekkür ederimdarısı isteyenlerin başına inşallah sağ olun
![]()
Amin çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasıp etsın belırtılerınız nedır![]()
Sağlıcakla Inşallah teşekkür ederım cevapladığınız ıcınAmin çok teşekkür ederimaynı adet olcakmişiö gibi göğüs ağrısı karın ağrısı bunlar çoktu hala da göğüs şişkinliği devam ediyor acısı ben bunları yaşadım
Bunu başladım inşallah işe yararsoğan kürü dene kisti yok etmeye yardımcı.
Yarar canım ben 7 gün yaptım sabah akşam kistim gitmişti reglimde düzene girdi . ama soğan kuru yaptıgım zamanda regl gecıkmesı yasadım o ay. kontrole gittiğimde kistim gitmişti.Bunu başladım inşallah işe yarar
Ne demek inşallah olurSağlıcakla Inşallah teşekkür ederım cevapladığınız ıcın![]()
![]()
Bende aynı durumu yaşıyorum şu an inşallah gider kistim çok üzüldüm hamile de kalamadım bir türlüYarar canım ben 7 gün yaptım sabah akşam kistim gitmişti reglimde düzene girdi . ama soğan kuru yaptıgım zamanda regl gecıkmesı yasadım o ay. kontrole gittiğimde kistim gitmişti.
üzülme canım benim hepsi birbirini tetikliyor. düzenli gittiğin bir doktorun var mı ne kadardır deniyorsun.Bende aynı durumu yaşıyorum şu an inşallah gider kistim çok üzüldüm hamile de kalamadım bir türlü
Ne yazık ki yok yaşadığım yerin olanakları hiç yok denecek kadar azüzülme canım benim hepsi birbirini tetikliyor. düzenli gittiğin bir doktorun var mı ne kadardır deniyorsun.
Hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah bizlere de dua edinKızlar sonucum çıkmış dün sabah vermiştim![]()
Gözün aydınnn hayırlı olun sağlıkla gelsin inşallah :) darısı bizim başımıza çokkk aminnnnKızlar sonucum çıkmış dün sabah vermiştim![]()
Ne yazık ki yok yaşadığım yerin olanakları hiç yok denecek kadar az![]()
Doktor hamileliğe engel değil diyor ama hamile kalamıyorumhormon testi falan yaptırdın mı her şey yolunda mı?