• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Aşkım benim doğumdan soran kocaman bir kistim olmuştu sabah akşam 8 gün kullandım gitmişti. İstersen 10 gün yap
Adet bitince yapacaktım 15 gün saraçoğlu öyle dediği için de benim pcos görünüm oluyor adetle gidiyor çoğusu ama sağda kalanlar oluyor sanırım temizlesin bende rahatlayayım ya

Yaa birşey sorucam bugün test yaptım düne göre biraz daha silik gibi geldi sanki birde hafif kahverengi lekelenme gördüm sizce yerleşme kanaması mıdır yoksa regl mi olucam acaba yaaa😔

Aşkım benim doğumdan soran kocaman bir kistim olmuştu sabah akşam 8 gün kullandım gitmişti. İstersen 10 gün yap
Birde illa adet ile mi atılıyor ? Yani ben kullanıp korunmayı düşünmüyorum çocuk yerleşene biter zamanı zaten çocuğa zarar gelmez

Yaa birşey sorucam bugün test yaptım düne göre biraz daha silik gibi geldi sanki birde hafif kahverengi lekelenme gördüm sizce yerleşme kanaması mıdır yoksa regl mi olucam acaba yaaa😔
Kaç gelmişti değerin ? Yarın tekrar kan veriin 2 katı artmalı

Aynen öyle oloyor malesef ben birde kupa çektirmiştim belimin 2 yanına o da rahim kanallarını açarmış bi araştırın. Hem kupa çektirdim hem oturdum o şekilde hamile kalmıştım 5 yıl önce. fikir olsun denemekten zarar gelmez. Bugünde kan sonucu bekliyorum hayırlısıyla
Çıktı mı kan sonucunuz🙏☺️

Canım gidip bir kan ver benim ilk düşüğüm hcg 600 olmuştu sonra kahverengi leke görünce acile gittim 600 200 lere geriledi düşük yapıyorsun dedi

Ben bi tane doktordan dinlemiştim spermler yukarı giderlermiş. O yüzden yatmayın oturun diyordu ilk gebeliğimde 1 yıla yakın hep yattım hamile kalamadım sonra o doktoru dinleyince oturdum ve o ay o şekilde hamile kaldım. Bunda sonuç bekliyorum testte 2 çizgi gördüm. Bunda da bir kere denedik ve ben hemen kalkıp duşa gittim ona rağmen gebelik olmuş yani teste göre. Birde bu şekilde deneyim
Oturunca spermler aşağıya inip akmaz mi

ben bu durumu geçen ay yaşamıştım. dedim yerleşme kanaması sanırım diye umutlandım ama maalesef iki gün sonra kanamam geldi. ama yerleşme de olabilir adete 3-7 gün kala geliyormuş. inşallah bebiştir.

ben bu durumu geçen ay yaşamıştım. dedim yerleşme kanaması sanırım diye umutlandım ama maalesef iki gün sonra kanamam geldi. ama yerleşme de olabilir adete 3-7 gün kala geliyormuş. inşallah bebiştir.
İnşallh öyledir sıra bekliyorum acile geldim

Adet bitince yapacaktım 15 gün saraçoğlu öyle dediği için de benim pcos görünüm oluyor adetle gidiyor çoğusu ama sağda kalanlar oluyor sanırım temizlesin bende rahatlayayım ya
Tabi kuzum kullan bana da iyi geliyor adetlerimi falan da düzenliyor. Ben ara sıra yapıyorum

Back
X