• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Merhaba Kızlar.
Bugün eczaneleri sırayla araya araya Gonal af ve ovitreli zar zor buldum. Bugün Gonal'a başlamam gerekiyordu bulamicam diye bayagi tedirgin oldum açıkcası 😐
Hiç fiyatını da bilmiyordum Gonalın ( 5.500 tl imiş) daha önce klomen kullanmıştım sadece.
Neyse bugün ilk igne için bismillah dedim. Ay sonu hayır olsun inşallah. Amin 😇

Selam, yaklaşık 2 senedir bu tür konuları takip ediyorum. İlk defa yazmak durumunda hissettim. Sanki desteğe ihtiyacım var. Kimseye bişey söyleyemiyorum. Şimdi geçtiğimiz iki ay hiç takip etmedik, eşim vitamin falan kullanıyordu, Aralık başında yeniden doktora gidecekti. Ondan sonra bende gidecektim. 24 Kasım pazartesi regl olmam gerekti ama olmadım. Sonraki gün test yaptım, hayalet bi çizgi vardı, umursamadım. Ateşim de düşüktü, adet olmayı bekledim ama hala olmadım. Bugün gecikmenin dördüncü günü. Sabah prodoctor erken gebelik testi yaptım. Bi de şimdi laboquick kaset test. İkisi de silik gibi. Eğer varsa dördüncü gün için daha net olması gerekmez mi? Lütfen bi akıl verin. Hevesim kursağımda kalır diye kimseye söyleyemiyorum.
Ben laboquike güveniyorum pembe de bir çizgi var buraya yükleyince kalite düşüyor ona rağman baya görünüyor. Bence hamilesin geç döllenme olmuştur. Yarın kan ver bence

Merhaba Kızlar.
Bugün eczaneleri sırayla araya araya Gonal af ve ovitreli zar zor buldum. Bugün Gonal'a başlamam gerekiyordu bulamicam diye bayagi tedirgin oldum açıkcası 😐
Hiç fiyatını da bilmiyordum Gonalın ( 5.500 tl imiş) daha önce klomen kullanmıştım sadece.
Gözün aydın canım bulmuşsun sonu ii olmus şimdiden şifa olsun kuzuna kavusmana vesile olsun insAllah

Haftaya pazartesi ya da Salı bi bahaneyle dahiliyeye gideceğim. Emin olucam öyle. Sonrası sürpriz. 🍀 Çok çok teşekkür ederim hepinize. Gönlünüzden geçen her güzellik, sağlıkla mutlulukla hanenize girsin inşallah. ☺️☺️
Yarın sabah bir tane daha test yap ama bakalım koyulaşma var mı. Yapar yapmaz da buraya foto bekliyorummmm😄

Çatlamanın ne zaman olduğuna bağlı. Bazı kişilerin 3-4 gün pik olur bazılarının 1 gün. İki çizgide aynı koyuluktaysa silikleşmeyi takip etmen gerekiyor. Ve evet ne zaman çatladığını bilmediğin için geç döllenme ihtimali var
Bu terimlerde ve yapılması gerekenlerde yeniyim o yüzden takip etmedim iki çizgi görünce direkt devam ettik 🤭 sonrasını takip etmedim yani

Merhaba Kızlar.
Ben tüp bebekte kullandığım gonal f iğnelerini saklıyorum hala iğneden korkan ben kendi kendime göbeğimden iğne yaptım hala şaşkınım. Bu sıpalar bizi ne hallere soktu gelince poposunu ısırırız hepimiz

Merhaba kızlar 🌸 bebiş haberi alanlara hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah,beraber bekleyeceğim kızlar bize de inşallah güzel haberler getirsin süreç 💚 ben çokkk uzun zaman gezindim buralarda..bir ara her başlıkta yazıyordum sonra artık süreç çok yordu ve borakmıştım siteyi. Şimdi geri geldim yine.2 yıldır deniyoruz eşimde sorun çıkmadı benim pkos var. 42,50,60 gün falan döngüm. Birkere ovü test kullandım temmuzda ama bilmediğim için sadece pik günü ilişki olmuştu o da hamilelik oluşmadı zaten. Sonra da 4 aydır ilaç kullandım,4 aydır hiç yumurtlama olmadı ilaç kullanırken on günde bir adet oldum falan hormonları toplarla Maya çalıştık duphaston ile bu ay ilaçsız bekliyordum sadece folik asitle. Bugün döngü 28.gün ovü test ile pik gördüm bakalım beklerken burada beklemek istedim bu ay 💚 hepimize şans getirsin 🌸

Bu terimlerde ve yapılması gerekenlerde yeniyim o yüzden takip etmedim iki çizgi görünce direkt devam ettik 🤭 sonrasını takip etmedim yani
Anladım canım inşallah gerek kalmaz ama bir daha yaparsan buraya at yaptıklarını yorumlarız ne kadar devam etmen gerektiğine yardımcı oluruz

Merhaba kızlar 🌸 bebiş haberi alanlara hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah,beraber bekleyeceğim kızlar bize de inşallah güzel haberler getirsin süreç 💚 ben çokkk uzun zaman gezindim buralarda..bir ara her başlıkta yazıyordum sonra artık süreç çok yordu ve borakmıştım siteyi. Şimdi geri geldim yine.2 yıldır deniyoruz eşimde sorun çıkmadı benim pkos var. 42,50,60 gün falan döngüm. Birkere ovü test kullandım temmuzda ama bilmediğim için sadece pik günü ilişki olmuştu o da hamilelik oluşmadı zaten. Sonra da 4 aydır ilaç kullandım,4 aydır hiç yumurtlama olmadı ilaç kullanırken on günde bir adet oldum falan hormonları toplarla Maya çalıştık duphaston ile bu ay ilaçsız bekliyordum sadece folik asitle. Bugün döngü 28.gün ovü test ile pik gördüm bakalım beklerken burada beklemek istedim bu ay 💚 hepimize şans getirsin 🌸
Inositol denedin mi ben son 2 aydır kullandım 32-34 günlerde oldum benim de döngüm uzundu

Inositol denedin mi ben son 2 aydır kullandım 32-34 günlerde oldum benim de döngüm uzundu
Evet proxyfemin kullandım üç ay bakalım bu ay 28.gün yumurtlama gördüm 42.gün adet gelir yine biraz da olsun düşürdü gününü son zamanlar 50den aşağı olmuyordu 🫠 duphaston kullanıyordum düzenlemesi için o da on günde bir adet yapmıştı bu ay ilaçsız ilerliyorum bakalım

Çok çok erken yapmışsın adetime 5 gün kala kanda bile negatifken 2 gün kala pozitif çıktı buna nazaran erken gebelikte bile çıkmaz
Evet maalesef sabırsız davrandım. Ama gebelik testlerinde(miratech )yaptım 6 gün öncesi sonuç yazıyor diye yapmıştım. Bir de eczacı %80 sonuç alıyoruz 6 gün öncesinden deyinde bir umut 🙃

Kızlar liste mi yapıyorsunuz aralık ayı için? Bende büyük ihtimalle adet oldum çoğaldı çünkü kanamam. Beni de ekler misiniz. Bu arada sat adet başlangıç bat beklenen adet tarihi oluyor dimi ?

Back
X