• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Canım kızlar günaydın bir konuda fikir danışmak istiyorum. Eşim geçen sprem testi vermişti. Total konstrasyon 32 çıktı alt değer ise 39 du. Sayı ise alt sınır 15, eşimin ise 32 çıktı. İleri hareket 50 yerinde hareket 25. Toplam hareketlilik 75 geçiyor. Doktor takviye vs. vermedi her şey yolunda dedi. Sizce sayı düşük değil mi kalite için takviye kullansin mi ve başka bir kontrol gerekli mi, erkek faktörü sadece semen analizi mi olmalı başta ? Hiçbir şeyi es geçmek istemiyoruz. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi 🫂

Ay valla çok güzel bir yere parmak bastın. Bir arkadaşım evlenir evlenmez bir sene arayla iki çocuk yaptı ama kocasıyla hergün kavga gürültü kaynanası da abooo şeytan. İkisinin arasını bozuyor sürekli. Boşanma noktasına geldiler de kadın yine çocuklarım için deyip sabrediyor. Allaha binlerce şükür eşimle çok mutluyum bu çocuk konusunda beni aslaaa tek bir kere bile üzmedi hep destek oldu Allah ondan razı olsun. Yani çocuk olunca da bütün dertler bitmiyor bizim bilmediğimiz hayırlı bir zamanı vardır elbet

Evet cnm mutsuz evliliği birde çocukla idare etmek zorr.. ben ilk evliliğimde her ay gizli gizli korunma iğnesi vurunuyordum sonu belliydi o evliliğin.. çocuk olsada ayrılırdım gerçi ben olan çocuğa olurdu hiç istemedim o yüzden.. ama şimdi eşimle çok iyiz çok şükür ki o yüzden böyle heveslerim var.. benim en yakın örneğim malesef ablam.. çocukları için kendini çok ezdirdi her açıdan

herkese merhabaa,😇🌻
bende aranıza katılmak istiyorum 🌸🥰 ekim ayında erken gebelikte düşük durumu geçirdim (4+1) ve kasım reglisinden sonra tekrar denemeye başlayabilirsin dedi doktor bugün reglimin son günü bat 24-25 aralık umuyorum ki yılın son ayı bir çoğumuza şans getirir ve yeni yıla neşe ile gireriz

Daha regl olmadım canım sabah test yaptım çıkmadı kan da beta 0.100 çıktı 10 gün sonra tekrarlayalım dedi doktor ama bence tam sokulemedim o yüzden olmadım gibi geldi bana
Anlatımına göre sökülememe ihtimalin yüksek. Testte hala negatif 🥲 Sökülsen de yeni aya odaklansan bari. Hayırlısı olsun canım

herkese merhabaa,😇🌻
bende aranıza katılmak istiyorum 🌸🥰 ekim ayında erken gebelikte düşük durumu geçirdim (4+1) ve kasım reglisinden sonra tekrar denemeye başlayabilirsin dedi doktor bugün reglimin son günü bat 24-25 aralık umuyorum ki yılın son ayı bir çoğumuza şans getirir ve yeni yıla neşe ile gireriz
Geçmiş olsun ❤️‍🩹 Hoş geldin. Topik uğur getirsin

herkese merhabaa,😇🌻
HOŞGELDİN canım canım inşallah bir selam verip sonra hamileyim kızlar dersin :*

Canım kızlar günaydın bir konuda fikir danışmak istiyorum. Eşim geçen sprem testi vermişti. Total konstrasyon 32 çıktı alt değer ise 39 du. Sayı ise alt sınır 15, eşimin ise 32 çıktı. İleri hareket 50 yerinde hareket 25. Toplam hareketlilik 75 geçiyor. Doktor takviye vs. vermedi her şey yolunda dedi. Sizce sayı düşük değil mi kalite için takviye kullansin mi ve başka bir kontrol gerekli mi, erkek faktörü sadece semen analizi mi olmalı başta ? Hiçbir şeyi es geçmek istemiyoruz. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi 🫂

Sayı iyi cnm sınırın üstünde hareketlilikte iyi.. morfolojide sorun olsa hareketlilik düşük olurdu.. zaten testte sorun varsa kan ultrason muayene ile varikosel var mı diye bakıyorlar.. testte sorun yoksa bakmaya gerek kalmıyor

Anlatımına göre sökülememe ihtimalin yüksek. Testte hala negatif 🥲 Sökülsen de yeni aya odaklansan bari. Hayırlısı olsun canım
O gelen 3 günlük süreci chate anlattım adet varsayabiliriz dedi bende adet diye saydım bidahaki döngüyü bekliyorum yine 5 gün sonra kan vericem nolur nolmaz diye

HOŞGELDİN canım canım inşallah bir selam verip sonra hamileyim kızlar dersin :*
HOŞBULDUM 😍🥰hayırlısı olsun canım inan her nasip vaktine esirdir bak oldu diye sevindim sevincim kısa sürdü :( artık sağlıklı olsun diye dua ediyorum akışına bıraktım bu süreçte birbirimize destek olmayı seviyorum bakarsın bu süreçte sen benden önce elenirsin hamişler grubuna katılırsın 😍🥰

Sayı iyi cnm sınırın üstünde hareketlilikte iyi.. morfolojide sorun olsa hareketlilik düşük olurdu.. zaten testte sorun varsa kan ultrason muayene ile varikosel var mı diye bakıyorlar.. testte sorun yoksa bakmaya gerek kalmıyor
Morfoloji 40 çıktı canım. Ultrasona da bakmıştı doktor galiba bu varikosel için olsa gerek. Bir tek kan alınmadı.

Son düzenleme:
HOŞBULDUM 😍🥰hayırlısı olsun canım inan her nasip vaktine esirdir bak oldu diye sevindim sevincim kısa sürdü :( artık sağlıklı olsun diye dua ediyorum akışına bıraktım bu süreçte birbirimize destek olmayı seviyorum bakarsın bu süreçte sen benden önce elenirsin hamişler grubuna katılırsın 😍🥰
cansın kuzumm hayırlısı ile sağlık ve sihhatlı inşallah. evet ya bende baya alıştım buraya :D

herkese merhabaa,😇🌻
Hoşgeldin. Son adet tarihin ilk gününü yazar mısın canım

Back
X