• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlar bir sorum olacak hamile olup ovülasyon testi yapan var mı aranızda nasıl çıkıyor aceba hamilelikte ? Bazıları 2 çizgide çok koyu oluyor diyorlar

Kızlar bir sorum olacak hamile olup ovülasyon testi yapan var mı aranızda nasıl çıkıyor aceba hamilelikte ? Bazıları 2 çizgide çok koyu oluyor diyorlar
o konu cok şaibeli koyu gorup hamile oldugunu gorende var , hamile olmadığını gorup yanltıcı oldugunu soyleyende.

Geçen ay ben işte burada ki arkadaşlara da atmıştım pik olmuştu benim de sonra adet oldum üstüne öğrenen de çok var ben gibi olanda çok güvenilir bir yöntem değil canım

Bende de ilk iğne deneyimimde kist oldu korkuyorum yine olucak diye ümidim yok ama iğne etkisi geçmişmi diye yaptım da geçmiş kist çok zor ya benimde regl gecikmişti 10 gün kadar o yüzden ovitrelleye karşı fobim oluştu kist yapıyor 🙄
Peki kist nasıl geçmişti sende canım

Tarlusal kullandım canım bittiktan sonra bi hafta içinde regl oldum döngüm şaştı tabi
Ben 5-6 gün geciktim sonra adet oldum. Adetin 2. günü kontrolde doktor kist olduğunu gördü işte sonra duphaston verdi bana onu kullanıyorum. Tekrar gitmeli miyim adet olunca acaba

Kızlar merhaba, biz gün aşırı ilişkiyle ilerliyorduk bir taraftan da testle takip ediyordum. Dün ilişki olmuştu ve bugün pik gördüm. Ama bugün mü daha sağlıklı olur yarın mı bilemedim eşimin sperm sorunu olup olmadığını bilmiyorum çünkü. Takvime görede 30 Kasım yumurtlama günüm. İki aydır deniyoruz yorumlarsanız sevinirim 🌸

Eklentiler

• IMG_8426.webp
    IMG_8426.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar merhaba, biz gün aşırı ilişkiyle ilerliyorduk bir taraftan da testle takip ediyordum. Dün ilişki olmuştu ve bugün pik gördüm. Ama bugün mü daha sağlıklı olur yarın mı bilemedim eşimin sperm sorunu olup olmadığını bilmiyorum çünkü. Takvime görede 30 Kasım yumurtlama günüm. İki aydır deniyoruz yorumlarsanız sevinirim 🌸
Bu günü değerlendirmen de fayda var canım bu 2 günü değerlendir sonra boşluk koy sonra yine değerlendir istersen ama önemli gün pik günü

Kızlar Quenzim q10 içeren bi takviye istiyorum var mı önerebileceğiniz bir şey fiyat olarak çok uçuk birşey almak istemiyorum açıkçası

Canım hem pik gününü hemde çatlama gününü değerlendir

Merhaba bişey soracaktım kızlar
16 ovülasyon değerlendirdik 28i yani bugün yerleşme olmuş olabilir mi? Geç döllenme ile Chatgbt ye sordum dpo 9 -12 arası olur diyor. Uygulamaya göre bugün adet başlaması lazım. Ama 30 u diyor Chatgbt de.

bata 5-6 gün kaldı ve tık yok bende. Sadece bugün sol kasık çizgimde ağrı vardı bi korku girdi içime. Hep şöyle dua ediyorum eğer sağlıklı olacaksa olsun. Haftaya eşimin doğum günü sağlıklı oluverse çok iyi olacak ama bakalım nasip

Merhaba bişey soracaktım kızlar
16 ovülasyon değerlendirdik 28i yani bugün yerleşme olmuş olabilir mi? Geç döllenme ile Chatgbt ye sordum dpo 9 -12 arası olur diyor. Uygulamaya göre bugün adet başlaması lazım. Ama 30 u diyor Chatgbt de.
Yumurta çatladıktan sonra 10 14 gün içinde adet başlar ona göre hesaplarınızda bulabilirsiniz

Yumurta çatladıktan sonra 10 14 gün içinde adet başlar ona göre hesaplarınızda bulabilirsiniz
Dediğinize göre 12. Gün bugün. Normalde benim adetlerim ağrılı başlar kahverengi akıntım olur. Şimdilik ağrım yok bi de çok çok az geldi leke. Yerleşme kanaması bugünlere denk gelen var mı?

Dediğinize göre 12. Gün bugün. Normalde benim adetlerim ağrılı başlar kahverengi akıntım olur. Şimdilik ağrım yok bi de çok çok az geldi leke. Yerleşme kanaması bugünlere denk gelen var mı?
Bende genelde 14. Günde yumurtluyorum. ilk gebeliğimde tam 13. Günde pembe bi leke gelmişti hatta adet olduğumu sanıp tuvalete gitmiştim aniden kasık ağrısı olmuştu. Meğersem yerleşme lekesiymiş. Bence siz onu 14 olarak sayın ona göre test yapın daha net sonuç verir hem

Kızlar iyi akşamlar 💗Ovulasyon testimi dün atmıştım buraya 28.günü 29u da bugün yaptım dün alt karın ağrısı vardı yumurtlama diye düşünmüştüm testten önce bugün de sol kasık ağrım var çok ve testleri yan yana atıyorum çatlama mı oluyor acaba bi tık açılmış gibi geldi ama normalde çok daha açık olurdu t çizgisi çatlasa bilemedim 🫠

Eklentiler

• 1000280538.webp
    1000280538.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 28
Back
X