• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kizlar ben yarın öğlen catlama iğnesi yapicam bugün aksam 6 da ovulasyon testi yaptım bana pik olmuş gibi geldi iğneden önce çatlar mi diye endişelendim chat gbt ye sordum daha pik olmamış dedi sizce en alttaki pik mi

Eklentiler

• image-1764353459145.webp
    image-1764353459145.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 29
Kizlar ben yarın öğlen catlama iğnesi yapicam bugün aksam 6 da ovulasyon testi yaptım bana pik olmuş gibi geldi iğneden önce çatlar mi diye endişelendim chat gbt ye sordum daha pik olmamış dedi sizce en alttaki pik mi
Gri tonlu olduğundan ben tam anlayamadım. Yakın gibi ama tam pik değil mi sanki. Yanlış bi şey söylemek de istemiyorum 🥲

Gri tonlu olduğundan ben tam anlayamadım. Yakın gibi ama tam pik değil mi sanki. Yanlış bi şey söylemek de istemiyorum 🥲
Biraz ışıktan kaynaklı net çekemedim de galiba yorum icin tesekkur ederim ☺️chat gbt de aynı sizin yorumunuzu yaptı yarın catlama iğnesi sonrasi değerlendircez doktorun planına göre bugün boş geçcez mecbur

Biraz ışıktan kaynaklı net çekemedim de galiba yorum icin tesekkur ederim ☺️chat gbt de aynı sizin yorumunuzu yaptı yarın catlama iğnesi sonrasi değerlendircez doktorun planına göre bugün boş geçcez mecbur
Hayırlısıı olsun 🩵🩵 İnşallah tutsun, güzel haberler gelsin.

Kızlar iyi akşamlar 💗Ovulasyon testimi dün atmıştım buraya 28.günü 29u da bugün yaptım dün alt karın ağrısı vardı yumurtlama diye düşünmüştüm testten önce bugün de sol kasık ağrım var çok ve testleri yan yana atıyorum çatlama mı oluyor acaba bi tık açılmış gibi geldi ama normalde çok daha açık olurdu t çizgisi çatlasa bilemedim 🫠
Baya çatlamış canım renginde çok az açılma olsa yeterli

Birde kızlar tabloyu inceler misiniz acaba yanlış yazılan ya da 🤰emojisini koymadığım var mı

G gmzgm
oluroyle oluroyle
bluediamondd bluediamondd
R reyhan__
esperanzaa esperanzaa
S somebdy1
tachibana tachibana
S sykangelin33
B BayanDD
V vvbhg
L ladyagmur1
S sevgimmm1234
A angela124
Rbcl Rbcl
B bibebek96
A adilebaytarovic
M melisa3552
C castell
S seda1345
M mery98
Civcivimmm Civcivimmm
Kbraslh Kbraslh
Calisananneadayi Calisananneadayi

Kızlar batlarınız geçiyor adet olan ya da güzel haberleri olanlar yazsın tabloyu güncel tutalım. Tabloyla ilgili bir şey yazarkende lütfen beni etiketleyin arada kaynayabiliyor. Sevgilerle😁
Merhabaa dün kan testi verdim beta 13,14 çıktı yarın ikinci kanı vereceğim artışa bakacağım eğer güzelse salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum Bat 2-3 aralık erken öğrenmiş oldum

G gmzgm
oluroyle oluroyle
bluediamondd bluediamondd
R reyhan__
esperanzaa esperanzaa
S somebdy1
tachibana tachibana
S sykangelin33
B BayanDD
V vvbhg
L ladyagmur1
S sevgimmm1234
A angela124
Rbcl Rbcl
B bibebek96
A adilebaytarovic
M melisa3552
C castell
S seda1345
M mery98
Civcivimmm Civcivimmm
Kbraslh Kbraslh
Calisananneadayi Calisananneadayi

Kızlar batlarınız geçiyor adet olan ya da güzel haberleri olanlar yazsın tabloyu güncel tutalım. Tabloyla ilgili bir şey yazarkende lütfen beni etiketleyin arada kaynayabiliyor. Sevgilerle😁
Benim de BAT 7 Aralık🥰

Merhabaa dün kan testi verdim beta 13,14 çıktı yarın ikinci kanı vereceğim artışa bakacağım eğer güzelse salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum Bat 2-3 aralık erken öğrenmiş oldum
Aa ne güzel sağlıcakla ilerlesin inşallah canım

Back
X