- 8 Mart 2023
- 134
- 102
- 33
- 29
- Konu Sahibi marmelad01
- #2.601
Gecikmiş miydin367 çıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikmiş miydin367 çıktı
Evet 3 günGecikmiş miydin
anladım canım sağlıkla kucağına al inşallahEvet 3 gün
Amin inşallah darısı size olsunanladım canım sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Değerin çok güzellll sat ne zamandı
Gri tonlu olduğundan ben tam anlayamadım. Yakın gibi ama tam pik değil mi sanki. Yanlış bi şey söylemek de istemiyorumKizlar ben yarın öğlen catlama iğnesi yapicam bugün aksam 6 da ovulasyon testi yaptım bana pik olmuş gibi geldi iğneden önce çatlar mi diye endişelendim chat gbt ye sordum daha pik olmamış dedi sizce en alttaki pik mi
Biraz ışıktan kaynaklı net çekemedim de galiba yorum icin tesekkur ederimGri tonlu olduğundan ben tam anlayamadım. Yakın gibi ama tam pik değil mi sanki. Yanlış bi şey söylemek de istemiyorum![]()
25 Ekim cnmDeğerin çok güzellll sat ne zamandı
Hayırlısıı olsunBiraz ışıktan kaynaklı net çekemedim de galiba yorum icin tesekkur ederimchat gbt de aynı sizin yorumunuzu yaptı yarın catlama iğnesi sonrasi değerlendircez doktorun planına göre bugün boş geçcez mecbur
Baya çatlamış canım renginde çok az açılma olsa yeterliKızlar iyi akşamlarOvulasyon testimi dün atmıştım buraya 28.günü 29u da bugün yaptım dün alt karın ağrısı vardı yumurtlama diye düşünmüştüm testten önce bugün de sol kasık ağrım var çok ve testleri yan yana atıyorum çatlama mı oluyor acaba bi tık açılmış gibi geldi ama normalde çok daha açık olurdu t çizgisi çatlasa bilemedim
![]()
Ay canım teşekkür ederim ya senin yorumları çok dikkate alıyorumBaya çatlamış canım renginde çok az açılma olsa yeterli
Merhabaa dün kan testi verdim beta 13,14 çıktı yarın ikinci kanı vereceğim artışa bakacağım eğer güzelse salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum Bat 2-3 aralık erken öğrenmiş oldumG gmzgm
oluroyle
bluediamondd
R reyhan__
esperanzaa
S somebdy1
tachibana
S sykangelin33
B BayanDD
V vvbhg
L ladyagmur1
S sevgimmm1234
A angela124
Rbcl
B bibebek96
A adilebaytarovic
M melisa3552
C castell
S seda1345
M mery98
Civcivimmm
Kbraslh
Calisananneadayi
Kızlar batlarınız geçiyor adet olan ya da güzel haberleri olanlar yazsın tabloyu güncel tutalım. Tabloyla ilgili bir şey yazarkende lütfen beni etiketleyin arada kaynayabiliyor. Sevgilerle![]()
Benim de BAT 7 AralıkG gmzgm
oluroyle
bluediamondd
R reyhan__
esperanzaa
S somebdy1
tachibana
S sykangelin33
B BayanDD
V vvbhg
L ladyagmur1
S sevgimmm1234
A angela124
Rbcl
B bibebek96
A adilebaytarovic
M melisa3552
C castell
S seda1345
M mery98
Civcivimmm
Kbraslh
Calisananneadayi
Kızlar batlarınız geçiyor adet olan ya da güzel haberleri olanlar yazsın tabloyu güncel tutalım. Tabloyla ilgili bir şey yazarkende lütfen beni etiketleyin arada kaynayabiliyor. Sevgilerle![]()
Canım beni de ekler misin tabloya sat 31 Ekim bat 11 AralıkBirde kızlar tabloyu inceler misiniz acaba yanlış yazılan ya daemojisini koymadığım var mı
Canımsın istediğin kadar sorabilirsin bunun için varızAy canım teşekkür ederim ya senin yorumları çok dikkate alıyorum![]()
Aa ne güzel sağlıcakla ilerlesin inşallah canımMerhabaa dün kan testi verdim beta 13,14 çıktı yarın ikinci kanı vereceğim artışa bakacağım eğer güzelse salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum Bat 2-3 aralık erken öğrenmiş oldum
Sat ne zaman canımBenim de BAT 7 Aralık![]()