- 29 Aralık 2017
- 436
- 244
- 103
- 28
- Konu Sahibi marmelad01
- #2.801
Sat 16 kasım canımTamam canım hoşgeldin. Sat ne zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sat 16 kasım canımTamam canım hoşgeldin. Sat ne zaman
Kıyamam kuzum ya dilerim Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı şekilde nasip etsin inşallahKimyasal oldu kuzum benim yaa
Teşekkür ederim kuzum inşallahKıyamam kuzum ya dilerim Rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı şekilde nasip etsin inşallah
1000den aşağı oluyor genelde. Hayırdır kuzumKızlar bir sorum olacak kimyasal gebelikte beta en fazla kaça çıkıyor
Amin canım isteyen herkese nasip etsinGünaydınRabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
![]()
Oluyor canım. Ben 4. Gün gitmiştim bakmışlardıBen kadın doğuma gitcemde adetimin 4. Günü hormonlarıma baktirsam sorun olur mu illa 2 ya da 3. Günü mu vermek gerekio lh fSH falan
2 deneme yaptım canım aşılama ileKacıncı doğal denemeydi?
Merhaba benide eklermisiniz
Son adalet tarihim 5 Kasım 2025 beklenen adet takvimim 4 aralik 2025Merhaba canım son adet tarihi ve beklenen adet tarihi yazarsan ekliyim
Canım benim kaybın için çok üzüldüm, Allahım sağlıklıca evladını kucağına almayı nasip etsin inşallahSon adalet tarihim 5 Kasım 2025 beklenen adet takvimim 4 aralik 2025
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bes sene evlat hasretiyle bekleyip bebek müjdesi aldım elhamdülillah ama doğumdan 30 gun sonra kaybettim bebeğimi☹rabbim yine nasip etsin insallah sağlıklı bir evlat
Eklerim canım.Son adalet tarihim 5 Kasım 2025 beklenen adet takvimim 4 aralik 2025
Rabbim isteyen herkese nasip etsin bes sene evlat hasretiyle bekleyip bebek müjdesi aldım elhamdülillah ama doğumdan 30 gun sonra kaybettim bebeğimi☹rabbim yine nasip etsin insallah sağlıklı bir evlat
Bence yarın pik yapar gibi duruyor, pik yaptığında iki çizgi aynı renk oluyor canımKızlar pik mi yoksa 1 günü daha mı var sizce değerlendirmem lazım mı erken yumurtlama olucak bu ay belli ki
Test yaptın ve buraya atmadın? Soruna cevaben ilk 10 dakika önemli ondan sonra çöp maalesefKızlar awox bir iki saat sonra çıkan çizgiyi umursamamak lazım değil mi![]()
Amin en kısa zamanda nasip eder yeniden sağlıkla inşaAllah Allah’ım. Ben de çok üzüldüm okuyunca inşaAllah tüm acıları unutturacak çok güzel evlatlar nasip eder Allah’ımSon adalet tarihim 5 Kasım 2025 beklenen adet takvimim 4 aralik 2025
Bende emin olamadım canım akşama yarına pik olur diye düşündüm pik günü dahil 3 gün değerlendirmek mi iyi yoksa 2 yeter miBence yarın pik yapar gibi duruyor, pik yaptığında iki çizgi aynı renk oluyor canım
Yani hergün yapıyorum zaten çıkmayacağını bildiğim zamandan itibarenTest yaptın ve buraya atmadın? Soruna cevaben ilk 10 dakika önemli ondan sonra çöp maalesef
Bence pik gününden önce bi değerlendirmek lazım, şöyleki spermlerin 72 saat ömrü var, iyi olanlar en hızlı 12 saatte ulaşıyor yumurtaya gibi bir değer var. Yumurtanında çatladıktan sonra en iyi döllenme süresi ilk 12 saat, tabi 24 saate kadar yolu var bunun ama en iyi ilk 12 saat. O yüzden çatlamadan 1 gün önce ve çatladıktan sonra değerlendirmek başarı oranını arttırırBende emin olamadım canım akşama yarına pik olur diye düşündüm pik günü dahil 3 gün değerlendirmek mi iyi yoksa 2 yeter mi
Aslında dün değerlendirdim sperm kalitesi düşmesin diye bu gün pas geçip yarın ve ertesi günü değerlendirmek doğru olmaz mı bak yine yandı kafam yoran bi döngüBence pik gününden önce bi değerlendirmek lazım, şöyleki spermlerin 72 saat ömrü var, iyi olanlar en hızlı 12 saatte ulaşıyor yumurtaya gibi bir değer var. Yumurtanında çatladıktan sonra en iyi döllenme süresi ilk 12 saat, tabi 24 saate kadar yolu var bunun ama en iyi ilk 12 saat. O yüzden çatlamadan 1 gün önce ve çatladıktan sonra değerlendirmek başarı oranını arttırır![]()