- 25 Ekim 2025
- 1.251
- 805
- 38
- 32
- Konu Sahibi marmelad01
- #3.401
Üff hem de ne pik. Miss gibiKızlar takvim 3 gün sonrasını gösteriyo yumurtlama icin akıntım da var pik değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üff hem de ne pik. Miss gibiKızlar takvim 3 gün sonrasını gösteriyo yumurtlama icin akıntım da var pik değil mi?
Evett gayet koyuuKızlar takvim 3 gün sonrasını gösteriyo yumurtlama icin akıntım da var pik değil mi?
Gızz civciv naptın nasılsınEvett gayet koyuu
Hallettim askım hemeenn kdkdkekdÜff hem de ne pik. Miss gibiBol mesailer dileriz
Dünü değerlendirdim bugunu değerlendirdim yarın ve evvelsi günü mü değerlendireyim yoksa sadece evvelsi gün müüEvett gayet koyuu
Hayırlı olsun sağ salim dünyaya gelsin inşallah
Ben bu ay kullandım çatlatma iğnesi vurulmadım 6aralık yani bugün günüm ama hiç adet olacak gibi değilim daha öncede çok kullandım yumurta çatlayamadığı zaman kiste dönüyor gecikme oluyorgünün geçti ise bi dr git derimkızlar klomen kullananlara bir sorum olacak. klomen kullandığınız ay adetinizde gecikme yaşadınız mı hiç?
Yaaa cok net varr test markası nediirrBunları bu sabah yaptım erken olanda hemen silik çizgi çıktı normal olanda yoktu sizce durum nedir bat 6 aralık
Ben kasette de bir pembelik görüyorumBunları bu sabah yaptım erken olanda hemen silik çizgi çıktı normal olanda yoktu sizce durum nedir bat 6 aralık
Benimde haftaya duyarız dedi bakalım hayırlısı ile inşallah5 haftalık bugün haftaya bende gidicem kalp atışını duyarız dedi bakalım
Günaydın kızlar
Nasılsın kuşum kaç kaldı bata?günaydın canımcım.
Çok güzel çıkmış canım değerinGünaydın![]()
marmelad01
Civcivimmm
Kızlar beta çıkmış, bir ara konuşmuştuk paylaşmak istedim.
Beta: 5 Aralık 2025 cuma
Bide crp yüksek çıkmış canım enfeksiyon oluyor. Doktorunla konuş bence bu konuyuGünaydın![]()
marmelad01
Civcivimmm
Kızlar beta çıkmış, bir ara konuşmuştuk paylaşmak istedim.
Beta: 5 Aralık 2025 cuma
Pik evet değerlendirinKızlar takvim 3 gün sonrasını gösteriyo yumurtlama icin akıntım da var pik değil mi?
Öksürük biraz boğaz enfeksiyonu var ondan olabilir miBide crp yüksek çıkmış canım enfeksiyon oluyor. Doktorunla konuş bence bu konuyu