• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Evet canım. Belirti çok takip etmiyorum çünkü geçen ay daha hamile gibiydim ve regl oldum😂 şu an hafif kasık ağrıları mide huzursuzluğu ve göğüs dolgunluğu var bunlar zaten regl öncesi olduğu için hiç ayırt edemiyorum. Benim regl ve öncesi hep midem bulanır bir şey yiyip içemem o yüzden bir gün gebe kalsam da bence ayırt edemem🥹 sen ne yapıyorsun var mı belirtilerin ?
Aynı şekil canım. Benim de her ay oldu belirtim dinlememeye çalışıyorum kendimi bekliyorum bakalım

Şubatta 1 sene olacak kuzum, senin ne kadar oldu
Bizim de 6 ay olacak gibi. İnşallah bir sorun yoksa bir yıla kadar normal diyorlar. Bana hafif PCO görünümü var dedi 2 aydır inositol kullanıyorum. Eşimin değerleri de iyi bakalım doktorum hsg de önerdi Ocak sonuna doğru olmazsa diye ama çok umutlu konuştu gebelik bekliyorum diye 🥹

Bizim de 6 ay olacak gibi. İnşallah bir sorun yoksa bir yıla kadar normal diyorlar. Bana hafif PCO görünümü var dedi 2 aydır inositol kullanıyorum. Eşimin değerleri de iyi bakalım doktorum hsg de önerdi Ocak sonuna doğru olmazsa diye ama çok umutlu konuştu gebelik bekliyorum diye 🥹
Benim de normal tüm değerlerim canım ben de yumurta geliştirmesi için kullanıyorum inositol inofolic combi hp hatta nerdeyse 3-4 ay oldu başlayalı şükür memnunum ben adetlerim daha düzenli

Bence kesinlikle var. Sağlıkla gelsin inşallah. Bize süreci anlatabilir misin ne zamandan beri deniyorsunuz ? Belirti vs var mıydı ?
İnşallah canım ya bu ay hiç beklemiyordum açıkçası yumurtlama sonrası randevum vardı ultrasonla baktı pcos var gibi dedi adet olunca hormon testi vermemi söyledi bende adeti bekliyordum. Lh testlerimde tam olarak pik göremiyordum yani ikinci çizgi aşırı koyu çıkmıyordu ben de bir sorun olduğunu hissediyordum bu ay da yine çok koyu değildi sanki ama o günü pik kabul etmiştim sanırım tutmuş. 5 aydır deniyoruz canım belirti olarak sağ kasığımda doluluk dolgunluk ve hafif ağrılar oluyor son 3 gündür geceleri bir de akıntım fazla olurdu bu dönem şuan yok diyebilirim. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah saglikla kolaylikla aminn🥹🥰🙏🏻
Ay bence umutlan silikte değil çizgiler ikisinde de pembiş çıkmış. Bata ne kadar kaldı
Dmi yaa inşallah teşekkür ederim bat pazartesi ya da salı canım 🥹
Merhana sat 11 kasım adetin başladığı günmü oluyor bittiği gün mü 🌸
Sat 11 Kasım adetin başladığı gün canım🌸

Kızlar çatlama günüyle birlikte 6 günüm bu gün test yapmaya ne zaman başlıyım reglimede 7 gün var şimdi yapsam Çıkmaz demi hiç bir şey

Slm kızlar bende bu ay aranıza katıldım mayısta hamile olduğumu öğrenmiştim haziranda düşük yaptim pcos var bende eşimde sperm hareketi düşük eşim bu ay proseed kullanmaya başladı adetlerim düzenli oluyor pcos olduğum halde bu ay duzenli olarak diaformin kullanıyorum insülin direnci icin bakalim inşallah guzel haberi alırız femara kullanacaktım depolarda yokmuş eczacı piyasa da yok suan dedi letu kullanmaya başladım ovulasyon testi ile takip edecegim günü inşallah yılbaşına guzel haberlerle gireriz 🧡

Dün ovulasyon testi pikti dünü ve bugunu değerlendirdik yarın?
Bence bir hafta daha gün aşırı devam edin. Çünkü ben burda ovulasyonda pik gördükten dört beş gün sonra doktora gidince, doktorun yumurtan bir iki güne çaylar dediği kişiler gördüm. Biz o zamana çoktan bırakmış oluyoruz. O sebeple bence ovulasyon çizgileri silikleştikten sonraki bir hafta gün aşırı mantıklı...

Slm kızlar bende bu ay aranıza katıldım mayısta hamile olduğumu öğrenmiştim haziranda düşük yaptim pcos var bende eşimde sperm hareketi düşük eşim bu ay proseed kullanmaya başladı adetlerim düzenli oluyor pcos olduğum halde bu ay duzenli olarak diaformin kullanıyorum insülin direnci icin bakalim inşallah guzel haberi alırız femara kullanacaktım depolarda yokmuş eczacı piyasa da yok suan dedi letu kullanmaya başladım ovulasyon testi ile takip edecegim günü inşallah yılbaşına guzel haberlerle gireriz 🧡
Hoşgeldin canım umarım güzel sonuçlar alırsın Allahım hepimizin kucağını doldurmaya nasip etsin hayırlı bir şekilde 🌸

İnşallah canım ya bu ay hiç beklemiyordum açıkçası yumurtlama sonrası randevum vardı ultrasonla baktı pcos var gibi dedi adet olunca hormon testi vermemi söyledi bende adeti bekliyordum. Lh testlerimde tam olarak pik göremiyordum yani ikinci çizgi aşırı koyu çıkmıyordu ben de bir sorun olduğunu hissediyordum bu ay da yine çok koyu değildi sanki ama o günü pik kabul etmiştim sanırım tutmuş. 5 aydır deniyoruz canım belirti olarak sağ kasığımda doluluk dolgunluk ve hafif ağrılar oluyor son 3 gündür geceleri bir de akıntım fazla olurdu bu dönem şuan yok diyebilirim. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah saglikla kolaylikla aminn🥹🥰🙏🏻

Dmi yaa inşallah teşekkür ederim bat pazartesi ya da salı canım 🥹

Sat 11 Kasım adetin başladığı gün canım🌸
Hayrlı uğurlu olsun, sağlıkla, kolaylıkla gelsin bebişiniz inşaAllah ❤️🌸🧿

Hoşgeldin canım umarım güzel sonuçlar alırsın Allahım hepimizin kucağını doldurmaya nasip etsin hayırlı bir şekilde 🌸
Amin inşallah 8 yaşında bi kızım var oda aşılama ile olmuştu 3.seferde tutmuştu
3.kez aşılama olmadan öncede düzenli diaformin kullanmıştım etkisi var mi bilmiyorum nisanda düzenli diaformin kullanmaya başlamıştım ama kilo vermek icin hamile kalmak aklimda yoktu hatta o ay sadece 1 kere ilişki olmuştu yumurtlama zamanında Allah nasip edince oluyor demekki ama cok sürmedi düşük oldu bu sefer takip yapacağım olacak inşallah inancım ve umudum tam 🥰

Amin inşallah 8 yaşında bi kızım var oda aşılama ile olmuştu 3.seferde tutmuştu
3.kez aşılama olmadan öncede düzenli diaformin kullanmıştım etkisi var mi bilmiyorum nisanda düzenli diaformin kullanmaya başlamıştım ama kilo vermek icin hamile kalmak aklimda yoktu hatta o ay sadece 1 kere ilişki olmuştu yumurtlama zamanında Allah nasip edince oluyor demekki ama cok sürmedi düşük oldu bu sefer takip yapacağım olacak inşallah inancım ve umudum tam 🥰
İnşallah kuzum hepimiz bir umutla bir inanç ile zaten buradayız bende ocakda aşılama yaptırıcam nasip olursa olsa olurdu zaten 1 buçuk senedir belki de onda olucak hayırlısı bakalım 🙏🌸

Back
X