• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Ay kaset test yanıltmaz diye düşünüyorummm birkaç gün sonra kan verin isterseniz. Ya da predictor ile deneyin bir de

Canım senin de 16 sıydı dimi bat nasıl gidiyor?
Evet canım. Belirti çok takip etmiyorum çünkü geçen ay daha hamile gibiydim ve regl oldum😂 şu an hafif kasık ağrıları mide huzursuzluğu ve göğüs dolgunluğu var bunlar zaten regl öncesi olduğu için hiç ayırt edemiyorum. Benim regl ve öncesi hep midem bulanır bir şey yiyip içemem o yüzden bir gün gebe kalsam da bence ayırt edemem🥹 sen ne yapıyorsun var mı belirtilerin ?

Günaydın kızlar ilk testte silik görüp yanlıştır deyip başka markayla da denedim dedim böyle çıktılar sizce doğru mudur görebiliyor musunuz sizde? Umutlanmali miyim? 🥹🥹🥲
Bence kesinlikle var. Sağlıkla gelsin inşallah. Bize süreci anlatabilir misin ne zamandan beri deniyorsunuz ? Belirti vs var mıydı ?

Günaydın canım ben de son iki döngüde o ip gibi uzayan akıntıyı göremiyorum maalesef.
Ya evet olmayabiliyor bazen yumurta takibi yaptırdığım zamanlardan biliyorum ultrasonda gayet yumurtlama görünüyor ama benim sadece su gibi az akıntım olmuştu

Günaydın kızlar ilk testte silik görüp yanlıştır deyip başka markayla da denedim dedim böyle çıktılar sizce doğru mudur görebiliyor musunuz sizde? Umutlanmali miyim? 🥹🥹🥲
Ay bence umutlan silikte değil çizgiler ikisinde de pembiş çıkmış. Bata ne kadar kaldı

Ya evet olmayabiliyor bazen yumurta takibi yaptırdığım zamanlardan biliyorum ultrasonda gayet yumurtlama görünüyor ama benim sadece su gibi az akıntım olmuştu
Benim de öyleydi ıslaklık vardı sürekli. Her döngü aynı olmayabilir diyorlar aslında. Ben bir tek soğan kürü Eylül ayında yapamaya çalıştım onu da tam anlamıyla yapmamıştım (özellikle enfeksiyon için yapmıştım) hem ip gibi uzayan akıntı hem de ovulasyon silikleştigi zaman çatlama kanaması görmüştüm sürüntü şeklinde.

Back
X