- Konu Sahibi marmelad01
- #3.901
Benim ki niye o kadar depolamış acabaFolati sordum bugün canım normalmiş vucut fazlasını depolamaz dedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki niye o kadar depolamış acabaFolati sordum bugün canım normalmiş vucut fazlasını depolamaz dedi
Ooo sizin baya yuksekmisBenim ki niye o kadar depolamış acaba30 mu 36 mı ne üstüydü o ara bıraktım folatı
Şimdi nasıl bilmiyorum bayağı bir zaman oldu baktırmayalı. Muhtemelen kullanmayı bıraktığım dönem dengelenmiştir.Ooo sizin baya yuksekmis
Evet muhtemelenŞimdi nasıl bilmiyorum bayağı bir zaman oldu baktırmayalı. Muhtemelen kullanmayı bıraktığım dönem dengelenmiştir.
Aa ilk gebeliğimi bende o şekilde anlamıştım ve o his doğmuştu içime, sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsunDpo 8 de gün boyu devam etti sadece iki kere afedersin tuvaletimi yaparken idrarla birlikte ip gibi uzadı ve vajina içi böyle hep ıslak gibiydi dün çok olmadı bugün yok
Canım belki yerleşme ile alakalı bir şeydir, hiç belli olmaz. Sen moralini bozma lütfengünaydın bu sabah lekelenme ile uyandım buyuk ihtimal regli olacagım. bu ay da es gectık nasip kısmet yapacak bırsey yok.
Canım belki yerleşme ile alakalı bir şeydir, hiç belli olmaz. Sen moralini bozma lütfen
Evet bence bu yerleşme belirtisi gibi geldi bana. Teşekkür ederimAa ilk gebeliğimi bende o şekilde anlamıştım ve o his doğmuştu içime, sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun![]()
Canım rengi öyleyse o kanama daha önce olmuş demek oluyor. Duran kan oksitleşiyor o yüzden çamur gibi geliyor. Ben geçen ay yumurtlama kanaması yaşamışıyım ondan 4 gün sonra öyle koyu çamur gibi geldi ben de yerleşme sandım. Doktora gittim hatta tegl olunca neden böyle oldu diye. O da öyle söyledi duran kan koyulaşıyormuş. Regl öyle gelmez diye düşünüyorum inşallah haklıyımdıryok ya sanmıyorum pede bulaş koyu camur gıbı ama dpo 17 de yerleşme olur mu buyuk ihtımal regli bakalım bugun netleşir. modum düştü tabı demekkı 2. nasip değil
Ben ilk gebeliğimde dpo 19 da öğrendim o gün akşam ve bir gün öncesinde pembe leke geldi sonra kahverengi bir akıntı geldi sonra kanamam oldu o gün hamile olduğumu öğrenmesem adet oldum sanırdım kaşık ağrım falan da vardı ama doktor bana yerleşme lekeleri olabilir içeri de kanama alanı yok çünkü demişti sonra progestan verdi onunla birlikte 3 4 gün daha ara ara lekelenmem oldu geçmişti o yüzden bence ilk önce hamile olup olmadığınızı bir kesinleştirinyok ya sanmıyorum pede bulaş koyu camur gıbı ama dpo 17 de yerleşme olur mu buyuk ihtımal regli bakalım bugun netleşir. modum düştü tabı demekkı 2. nasip değil
amanböceğimm test varsa yapsan mı acaba yoksa yarını mı bekleyeceksinyok ya sanmıyorum pede bulaş koyu camur gıbı ama dpo 17 de yerleşme olur mu buyuk ihtımal regli bakalım bugun netleşir. modum düştü tabı demekkı 2. nasip değil
amanböceğimm test varsa yapsan mı acaba yoksa yarını mı bekleyeceksin
ben dun doktora gıttım kontrolum vardı rahım kalınlığı iyi dedi cuma sabah kan testı ver dedi. bu sabah kalktım progestan kullanıyorum buarada gunluk pedde az camur sekılınde gelmış ped taktım suan nokta seklınde bakalım artış olacak mı olmazsa zaten yıne sabah kan vermeye gıdecegım.Ben ilk gebeliğimde dpo 19 da öğrendim o gün akşam ve bir gün öncesinde pembe leke geldi sonra kahverengi bir akıntı geldi sonra kanamam oldu o gün hamile olduğumu öğrenmesem adet oldum sanırdım kaşık ağrım falan da vardı ama doktor bana yerleşme lekeleri olabilir içeri de kanama alanı yok çünkü demişti sonra progestan verdi onunla birlikte 3 4 gün daha ara ara lekelenmem oldu geçmişti o yüzden bence ilk önce hamile olup olmadığınızı bir kesinleştirin
inşallah bu kez güzel bir haber alırsın ve bu da yerleşme kanamasıdırben dun doktora gıttım kontrolum vardı rahım kalınlığı iyi dedi cuma sabah kan testı ver dedi. bu sabah kalktım progestan kullanıyorum buarada gunluk pedde az camur sekılınde gelmış ped taktım suan nokta seklınde bakalım artış olacak mı olmazsa zaten yıne sabah kan vermeye gıdecegım.
bakalım ama modum dustu tabı.
inşallah bu kez güzel bir haber alırsın ve bu da yerleşme kanamasıdır![]()
sakınn geç olsun güç olmasıninşallah bebişim vallahi pes edicem az kaldı ama
14 ay oldu canım bu ayla bir sıkıntı da yok sukur ama ne biliyim modum dustu işte tek cocuk olsun napalım demekkı hakkımızda hayırlısı bu diyorum artık.sakınn geç olsun güç olmasın
İkinci çocuklar genelde zor oluyormuş pes etme lütfen14 ay oldu canım bu ayla bir sıkıntı da yok sukur ama ne biliyim modum dustu işte tek cocuk olsun napalım demekkı hakkımızda hayırlısı bu diyorum artık.