• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-aralık-ocak gebelik planlayanlar 💗🤰🍀

Kızlar dpo 6 dan bildiriyorum kuyruk sokumumda ve belimin sağ tarafından bacagıma doğru inen bi ağrı var ve yogun akıntı. Ama hiç umutlu değilim meme hassasiyeti yok ağrı yok kimyasal geçirdiğimde yumurtlamadan 2 gün sonra direk memelerimin ağrımasıyla anlamıstım 🥹

günaydın canım nasılsın kontrolün ne zaman
günaydın sonunda kan testımı verdım :) sonra doktorun yanına gittim hocam ben kan verdim ama zaten kanama oluyor dedim. sabah yine az koyu kıvamda geldi ped dolmadı. Neyse betana bakıp yorum yapıcam dedi bende zaten kanama basladı hocam dedim :D adamdan daha iyi biliyorum sankı hahaha:D başlamış olması gebelıği şimdilik dışlamaz betana gore yol cızerız dedi neyse sonucu beklıyorum:D

ama zaten negatif yani bence progestanı bırakma dedi sonucu gorene kadar dedi.

günaydın sonunda kan testımı verdım :) sonra doktorun yanına gittim hocam ben kan verdim ama zaten kanama oluyor dedim. sabah yine az koyu kıvamda geldi ped dolmadı. Neyse betana bakıp yorum yapıcam dedi bende zaten kanama basladı hocam dedim :D adamdan daha iyi biliyorum sankı hahaha:D başlamış olması gebelıği şimdilik dışlamaz betana gore yol cızerız dedi neyse sonucu beklıyorum:D

aayy bellim mi olur yaa ne zaman çıkar acabaa :)

Canım hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler ve sağ salim kucağına alırsın bebeğini benim oğlumda da testim senin testin gibiydi ve 158 çıkmıştı 2 güne bir kan almışlardı benden korkma yani normal hatta sonradan ultrason lara höre 1 hafta geriden geldi hep dr geç döllenme demişti♥️sağlıcakla gelsin inşallah minik
Allah razı olsun canım inşallah Rabbim isteye herkese nasip etsin 🙏🏻🤍

Çıktı mı canım beta saat 11 oldu 😥

Back
X