Kasım-Aralık-Ocak umudumuz olsun.. :)

genetik test ne için _?

genetik test ne için _?

Ben iki düşük yaşadım kromozomlarla alakalı bir sıkıntı varmı ?kan pıhtılaşması var mı ? diye yaptırmak istiyorum ..bir nevi herşeyi öğreneyim ona göre tedavi yoluna gideyim diye bence 2 ve DHA fazla düşük yapan herkes yapmalı

Anladım, kan pıhtılaşması bende de varmış. Plt biraz yüksek çıkıyor coraspin kullanıyorum 1 haftadır.

Klomene güveniyorum artık, o da olmazsa işim zor..

Oldum bugün ...bu ay da deneyip olmazsa diğer ay doktora gideceğim galiba.6.ay olacak bi sey yok. Bat 7 mart.
6 ay nedir ki? Ben 16 ayı devirdim tık yok. Sorun da bulunamıyor üstelik. Allahım kucağımızı boş bırakmasın

Batları geçenleri sildim. Yeni bat vermek isteyenler yazsın kızlar. Çok sessizsiniz, acaba hamile kalan oldu mu bu ay?

6 ay nedir ki? Ben 16 ayı devirdim tık yok. Sorun da bulunamıyor üstelik. Allahım kucağımızı boş bırakmasın
Benim de dış gebeliği sayarsak 1 yıl oluyor neredeyse..amin ins artik saglikli bir bebeğimiz olur fazla bekletmeden..sen de izmirdesin galiba ben de izmirdeyim

Benim de dış gebeliği sayarsak 1 yıl oluyor neredeyse..amin ins artik saglikli bir bebeğimiz olur fazla bekletmeden..sen de izmirdesin galiba ben de izmirdeyim
Evet. Bayraklıdaki batı anadolu central parka gidiyorum bu defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…