Yok yok klomenli olan sanırım. Bilgi vermedi de tahminim yaniOnu yapacak dediğin progesteron mu? Ama o adet döneminde yapılmıyor 21.gün yapılıyor
daha önce kullandın mı? ben geçen sene haziranda kullanmıştım bu 2.olacakYok yok klomenli olan sanırım. Bilgi vermedi de tahminim yani
genetik test ne için _?ben regli oldum bu ay umudum yoktu zaten doktora gittim genetik test yaptırıcam , kan verdim muayene oldum. muayene olduğum gün yumurtan var dedi 15.5 mm iki gün sonra çağırdı büyümüş olsa çatlatma iğnesi yapıcaktı ama büyümemiş malesef .. bakalım genetik testi yaptırdıktan sonra yaza kadar beklicem olmadı ilk aşılama yaparız dedi olmazsa yine eylül yada ekim aylarında tüp bebek düşünüyorum herkesin hakkında hayırlısı olsun kızlar güzel haberlerle gelirsiniz inş.
genetik test ne için _?
Anladım, kan pıhtılaşması bende de varmış. Plt biraz yüksek çıkıyor coraspin kullanıyorum 1 haftadır.Ben iki düşük yaşadım kromozomlarla alakalı bir sıkıntı varmı ?kan pıhtılaşması var mı ? diye yaptırmak istiyorum ..bir nevi herşeyi öğreneyim ona göre tedavi yoluna gideyim diye bence 2 ve DHA fazla düşük yapan herkes yapmalı
vee kırmızı kart
Amin. Klomen başlayacağım bu ay bakalımhayirlisi olsun..
Aa hadi ya, olsun nasip hala ümitlerimiz sürüyor sürecek elbette.vee kırmızı kart
Daha önce olmadım bu tarz hiç tedavi ilk defa olacak olursa yanidaha önce kullandın mı? ben geçen sene haziranda kullanmıştım bu 2.olacak
adetin bugünmüş, oldun mu ?Ben de yoruldum artik
Oldum bugünadetin bugünmüş, oldun mu ?
6 ay nedir ki? Ben 16 ayı devirdim tık yok. Sorun da bulunamıyor üstelik. Allahım kucağımızı boş bırakmasınOldum bugün...bu ay da deneyip olmazsa diğer ay doktora gideceğim galiba.6.ay olacak bi sey yok. Bat 7 mart.
Benim de dış gebeliği sayarsak 1 yıl oluyor neredeyse..amin ins artik saglikli bir bebeğimiz olur fazla bekletmeden..sen de izmirdesin galiba ben de izmirdeyim6 ay nedir ki? Ben 16 ayı devirdim tık yok. Sorun da bulunamıyor üstelik. Allahım kucağımızı boş bırakmasın
Evet. Bayraklıdaki batı anadolu central parka gidiyorum bu defaBenim de dış gebeliği sayarsak 1 yıl oluyor neredeyse..amin ins artik saglikli bir bebeğimiz olur fazla bekletmeden..sen de izmirdesin galiba ben de izmirdeyim
Evet had batlar yazalım bence de, güncelleyelim sayfayı.Batları geçenleri sildim. Yeni bat vermek isteyenler yazsın kızlar. Çok sessizsiniz, acaba hamile kalan oldu mu bu ay?
Ben en son alsancakta Ahmet Kilyar'a gittim begendim. Dis gebelik tedavim cinarlida olmustu.Evet. Bayraklıdaki batı anadolu central parka gidiyorum bu defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?