Canım biraz zor bide geç döllenme olduysa çıkmaz bence bekle daha erken belki var bebegin negatif görünce uzulucek sin benim gibiAdetime 1 Hafta test yapsam cikarmi acaba
bence çok erken. en azından 3 gün daha dayan derimAdetime 1 Hafta test yapsam cikarmi acaba
İnşallah olur bekleyim bari çok heyecanlıbence çok erken. en azından 3 gün daha dayan derim
Beklicem artık herkes bekle diyince inş olurbence çok erken. en azından 3 gün daha dayan derim
Anladım canım ozman meleğimin gelmesini bekliyceskin zamanı vardır sana tavsiyem her akşam yatmadan bir bardak sütun içine 2 kasık pekmez koy iç yumurta kalitesini arttirio ve buyutuohepsi çok iyi çıktı sorun yok
Birde tatlım eğer kendini hamile gibi hissedersen hamile lik belirtilerini yasiosun doktorum söyledi o yüzden kafanı at kimisinde hiç belirti olmuyoken kimisi adet öncesi belirti yasio yada kimisinde yerlesme kanamasi oluo kimisinde hiç olmuo oyüzden şu belirti hamilelik belirtisi diyemiyoruz ama kasık ağrısı olan kimi duySam hamile lik belirtisi oluo yada bel ağrısı suan sende var inşallah bebeğinin sana geliyorum diyişidir
Geçen cumartesi dediğin baya erkenmiş. 8 gün kala yaptırmışsın sanırım testi. Varsa bile belli olmamıştırBende gecen cumartesi oyle sandim midem bulaniyor sol kasigim batiyor dedim aha oldu hic boyle seyler yasamamistim gittim kan verdim yok dedi doktor bende dedim olmadi agri kesici falan ictim bi de apranax burayi okumayi biraktim gecici goreve gittim aklima bile gelmedi yok diye kafam rahat hatta adetim gelsin sogan suyu iceyim diye hesap ediyordum aklimda yoktu telefon uyarmasa bugun batim oldugunu bile unutmusum insallah vardir ama yoksada takmicam çünkü doktor yok diyince baya soylendim kendime
Geçen cumartesi dediğin baya erkenmiş. 8 gün kala yaptırmışsın sanırım testi. Varsa bile belli olmamıştır
hoşgeldin canım
Bu bekleyis cok heyecanlı ve tedirginmis. Ovulasyonda cift cizgiyi goremeyecegim diye aklim cikiyor. Bugun 14. gun bakalim gorecekmiyim. Reglim uzun suruyor benim 9 gun. Ne zaman yumurtluyorum acaba cok meraktayim.
Bide yardımım dokunur belki bu listeye göre benim 3 gün onceydi
Eskiden reglim 30 gunde bir oluyordu. Ama son 5 aydir bazen 30 en gec 34 gunde oldu. O yuzden periyodum kac gun bilemiyorum. Evlendikten sonra değişti.Bide yardımım dokunur belki bu listeye göre benim 3 gün onceydi
Canım keşke ilaç ixmeseydin yaa benimde normalde çok başım agrirdi ama çok sukur allahın hikmeti bu ay hiç baş ağrım olmadı bugn kasigim da batma lar var ağrım var ama aşağı doğru vuruo anlamadım ya adet den yada bebek ikisi birisi off yarın sabah nasıl olur bilmemBende gecen cumartesi oyle sandim midem bulaniyor sol kasigim batiyor dedim aha oldu hic boyle seyler yasamamistim gittim kan verdim yok dedi doktor bende dedim olmadi agri kesici falan ictim bi de apranax burayi okumayi biraktim gecici goreve gittim aklima bile gelmedi yok diye kafam rahat hatta adetim gelsin sogan suyu iceyim diye hesap ediyordum aklimda yoktu telefon uyarmasa bugun batim oldugunu bile unutmusum insallah vardir ama yoksada takmicam çünkü doktor yok diyince baya soylendim kendime
Canım doktor gitmek işkence deme git ki tedavini ol yumurta tembelliği pko oluo ya hiç yumurtlama olmuo yada buyumuo onun için sitres yapam an gerek yok bende aynı durumdayım ama tedavi oluyorum hergün heryeni ay bir umut sende biraz öğle bak beterin beteri var emin olya benim travma sebebim bu testler. ben hiçbir zaman ikinci çizginin ilkiyle aynı koyulukta olduğunu yakalayamadım. hep sizin 11. gün testi kadar koyulaştı sonra silikleşti.içime kurt düştü. bir öğrendim ki yumurta tembelliği varmış. şimdi dolapta duran onlarca teste öylece bakıyorum. bunu yapmak bile korkutuyor beni. o kadar acı ki gebelik testlerinde çizft çizgi umarken ovulasyon testinde bile pozitifi yakalayamamak.. artık bütün ovulasyon testlerinden nefret ediyorum. sanki benim kısırlığımın kanıtı gibi geliyor.. off kusura bakmayın sizin de moralinizi bozmak değildi niyetim. ama benim için doktora gitmek de işkence. bıktım yumurtan gelişmemiş, yumurtlamamışsın sözlerinden. içim çok acıyor dayanamıyorum artık..
Canim bana iyi geldi bide bunu dene aksamlari yatmadan bir bardak sütü keçiboynuzu pekmezi koy iki yemek kaşığı benim yumurtalar büyüdü klomen le çok zor büyüdu doktor hatta gittiğimde suan 17 18 bekliorum dedi ama benim 12 mm çok ama çok üzülmus tüm çünkü asilamq olucak tim çok sukur oldum yarin sonuç alicam sabah 10 da dokdorun ordayim ben o sütü içtim de doktor baktı büyümeyen yumurtalar buyuMuş sende dene incir kürü çok tüketmemek gerek prolaktini yükseltio int bakabilirsinAnlıyorum seni isyan yok ne zamandır yaşıyorsun bu sorunu ne kadarlık evlisin ben soğan yedim susmakla beraber kurunu de yaptım incirvehavuc kurum yarım kaldı inşallah bu ay hamile kalırım bugünde su buharına oturdum
Canım keşke ilaç ixmeseydin yaa benimde normalde çok başım agrirdi ama çok sukur allahın hikmeti bu ay hiç baş ağrım olmadı bugn kasigim da batma lar var ağrım var ama aşağı doğru vuruo anlamadım ya adet den yada bebek ikisi birisi off yarın sabah nasıl olur bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?