Kasım-Aralık-Ocak umudumuz olsun.. :)

Bende gecen cumartesi oyle sandim midem bulaniyor sol kasigim batiyor dedim aha oldu hic boyle seyler yasamamistim gittim kan verdim yok dedi doktor bende dedim olmadi agri kesici falan ictim bi de apranax burayi okumayi biraktim gecici goreve gittim aklima bile gelmedi yok diye kafam rahat hatta adetim gelsin sogan suyu iceyim diye hesap ediyordum aklimda yoktu telefon uyarmasa bugun batim oldugunu bile unutmusum insallah vardir ama yoksada takmicam çünkü doktor yok diyince baya soylendim kendime

Geçen cumartesi dediğin baya erkenmiş. 8 gün kala yaptırmışsın sanırım testi. Varsa bile belli olmamıştır

Bu bekleyis cok heyecanlı ve tedirginmis. Ovulasyonda cift cizgiyi goremeyecegim diye aklim cikiyor. Bugun 14. gun bakalim gorecekmiyim. Reglim uzun suruyor benim 9 gun. Ne zaman yumurtluyorum acaba cok meraktayim.

Canım keşke ilaç ixmeseydin yaa benimde normalde çok başım agrirdi ama çok sukur allahın hikmeti bu ay hiç baş ağrım olmadı bugn kasigim da batma lar var ağrım var ama aşağı doğru vuruo anlamadım ya adet den yada bebek ikisi birisi off yarın sabah nasıl olur bilmem

Canım doktor gitmek işkence deme git ki tedavini ol yumurta tembelliği pko oluo ya hiç yumurtlama olmuo yada buyumuo onun için sitres yapam an gerek yok bende aynı durumdayım ama tedavi oluyorum hergün heryeni ay bir umut sende biraz öğle bak beterin beteri var emin ol

Canim bana iyi geldi bide bunu dene aksamlari yatmadan bir bardak sütü keçiboynuzu pekmezi koy iki yemek kaşığı benim yumurtalar büyüdü klomen le çok zor büyüdu doktor hatta gittiğimde suan 17 18 bekliorum dedi ama benim 12 mm çok ama çok üzülmus tüm çünkü asilamq olucak tim çok sukur oldum yarin sonuç alicam sabah 10 da dokdorun ordayim ben o sütü içtim de doktor baktı büyümeyen yumurtalar buyuMuş sende dene incir kürü çok tüketmemek gerek prolaktini yükseltio int bakabilirsin

Test yaptim bisey yok yarin sabah tekrarlicam

ben bu ay da yumurtlamadım galiba hissediyorum. ne uzayan akıntım var ne yumurtlamada test çizgisi koyu.. umudum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…