Kasım-Aralık-Ocak umudumuz olsun.. :)

kizlar bu ay yerlesme kanamasi gibi bisey yasadim kahverengi leke suan adetime 7 gün var hamilelik belirtisi mi adet mi bilmiyorum cok istahim acildi ve cok sık idrarim geliyo yumurtlama donemim gectigi halde bazen seffaf bazen koyu beyaz akintim var acaba hamilelik olabilir mi ve test yapsam cikar mi ya cok merak ediyorm

Son düzenleme:
kızlar günü gelen, regl olmayan ve test yapanlar sonucu bildirin lütfen

Benide eklermisiniz bat 17 kasım çalışmalar bitti son 10 gun 3 4 gundur kasiklarimda batma var bugunde seyirme hissediyorum oldumu acaba cok merak ediyorum eylul ayında bebegimi kaybettim cok istiyorum

bu ay hepsini hesapladım.adet programı ile bakalım nolacak çok ısrarlı değilimde takipteyim.bat 21 kasım bu arada.

İyi günler hanımlar,
Birşey sormak istiyorum. oğluma kardeş istiyoruz, normalde adetim düzenlidir hep, 26-27 günde bir olurum. İlk defa buay gecikti, gecikmenin 4.gününde kan testi negatif çıktı. bugün 6.günüm, adet olacağım günde adet olacakmışım gibi hatta daha fazla kasıklarımda ağrı oldu, ama hala adet olamadım, hala ara ara kasıklarımda ağrı oluyor, göğüs ucum acıyor, hamile miyimdir sizce, Mart ayında bir düşük yapmıştım bu arada. Sizce ne yapayım, bekleyim mi? Bir de incir kürü yapmıştım ve incir yemiştim buay, ondan gecikmiş de olabilir mi?

Geç yumurtlama olduysa geç döllenme olmuştur belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…