- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Size pco teshisi mi konulmustu?ben bu ay da yumurtlamadım galiba hissediyorum. ne uzayan akıntım var ne yumurtlamada test çizgisi koyu.. umudum yok
yumurta tembelliği var bende. pko değil de multikistik over görünümvarmış. yumurta büyümüyor maalesef.Size pco teshisi mi konulmustu?
Kaçıncı gündesin?ben bu ay da yumurtlamadım galiba hissediyorum. ne uzayan akıntım var ne yumurtlamada test çizgisi koyu.. umudum yok
19. gündeyim. genelde 18de koyulaşıyor ama yine C çizgisi ile aynı koyulukta olmuyor. 18. günden sonra silikleşiyorKaçıncı gündesin?
29 Kasım benide ekleyin lütfen...evet bayanlar, bebiş denemelerimiz ne alemde? batları alalım :) benim 14 kasım. inşallah olmam
@Lknrokan35 8 kasım
@Etooezgi 9 kasım
@Pinarkemal75 13 kasım
@doruk90 14 kasım
Mor_cicek 14 kasım
@Yusra91 16 kasım
Beybi24 20 kasım
@Paramedik92 21 kasım
okeanoss00 23 kasım
@Nurumcan94 27 kasım
@SiLentLyy 29 kasım
@Gunnes1927 30 kasım
Kaçıncı hamilelik. merak ettimBenim ilk gebeliğim bu şekilde tedaviyle oldu 2.csi normal yollarla ben spiral le korunuyodum cikartiktan 2 ay sonra oğluma hamile kaldım şimdi spiral imi çıkartalım 4 ay oldu tık yok
NASİPSE 4 OLUCAKKaçıncı hamilelik. merak ettim
Ben 9 yıllık evliyim canm ondanMaşallah valla biz daha ilk çocuk için uğraşıyoruz
Hayırlısı olur inşallah canm dileğin ka ul olur insallahMaşallah. benim 3. olcak Hayırlısı olsun inşallah
NASİPSE 4 OLUCAK
ben hiç hamile kalamadım.3 senede hep bende gizli şeker troid mi vardı bilmem son 2 aydır ilaç içiyorum.Maşallah. benim 3. olcak Hayırlısı olsun inşallah
Geç yumurtlama olduysa geç döllenme olmuştur belki deİyi günler hanımlar,
Birşey sormak istiyorum. oğluma kardeş istiyoruz, normalde adetim düzenlidir hep, 26-27 günde bir olurum. İlk defa buay gecikti, gecikmenin 4.gününde kan testi negatif çıktı. bugün 6.günüm, adet olacağım günde adet olacakmışım gibi hatta daha fazla kasıklarımda ağrı oldu, ama hala adet olamadım, hala ara ara kasıklarımda ağrı oluyor, göğüs ucum acıyor, hamile miyimdir sizce, Mart ayında bir düşük yapmıştım bu arada. Sizce ne yapayım, bekleyim mi? Bir de incir kürü yapmıştım ve incir yemiştim buay, ondan gecikmiş de olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?