- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Çok canım sıkıldı. Üstelik daha 3 gün vardıAyy malesef ben de oldum bugün
Nedir faydası bal, tarçın, çörekotu? Ben de yapayımkızlar durumlar nasıl ? ben regl oldum bugün 2.gün. bal tarçın çörekotuna başladım . inşallah vesile olur
Yumurtalarin çok olmasını ve büyümesini sağlıyomuş sanırım. İnternette baya şey okudum, yapanlar hamile kalmış. Denemekten zarar gelmezNedir faydası bal, tarçın, çörekotu? Ben de yapayım
Test yapsana canım :)Bugün adet olmam lazım ama olmadım hiç belirttim yok inşallah hamileyimdir
Korkuyorum biraz bekleyim belkide olurum üzülmek istemiyorumTest yapsana canım :)
Adet ağrıların var mı peki?Korkuyorum biraz bekleyim belkide olurum üzülmek istemiyorum
Yok 1 Hafta önce sol kasigim çok ağırdı şuan gayet iyiyim 2 hafta öncede ishal olmuştum belirtimi bilmiyorumAdet ağrıların var mı peki?
Bide adet olmadan 3 gün önce ovulasyon testi yapmistim hiç belli değildi çizgi hamile olsaydım sanırım belirgin çizgi olurduYok 1 Hafta önce sol kasigim çok ağırdı şuan gayet iyiyim 2 hafta öncede ishal olmuştum belirtimi bilmiyorum
O kesin bir sonuç diyemeyiz ama. Belli olmazBide adet olmadan 3 gün önce ovulasyon testi yapmistim hiç belli değildi çizgi hamile olsaydım sanırım belirgin çizgi olurdu
12 kasimevet bayanlar, bebiş denemelerimiz ne alemde? batları alalım :) benim 14 kasım. inşallah olmam
@Lknrokan35 8 kasım
@Etooezgi 9 kasım
zehzeh2 9 kasım
Pinarkemal75 13 kasım
@doruk90 14 kasım
@katibe_gelin 15 kasım
@berraksudakibalik 16 kasım
@Yusra91 16 kasım
Y Yagiz kaganim 17 kasım
@fly0513 18 kasım
@Beybi24 20 kasım
@tugsem_10 21 kasım
@Paramedik92 21 kasım
okeanoss00 23 kasım
@mmavi_21 26 kasım
@Nurumcan94 27 kasım
@Goforlife 29 kasım
@denizvemehtap35 29 kasım
@SiLentLyy 29 kasım
@Gunnes1927 30 kasım
@Ay-n ilk Hali 3 aralık
@Sevda8888 6 aralık
@Duyguuuuss 9 aralık
Mor_cicek 12 aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?