Kasım-Aralık-Ocak umudumuz olsun.. :)

12 gün kaldı. Umarım bebeğim annesinin rahmine yerleşmiştir. Amin amin amin.

Selam kizlar 14. Gunumden beri kasiklarimda ve gogsumde agri ve batmalar var 2 3 gundurde sol kasigimda yanma batma ve bi agirlik var sanki bata 6 gun kaldi test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi ya

kızlar durumlar nasıl ? ben regl oldum bugün 2.gün. bal tarçın çörekotuna başladım . inşallah vesile olur

Selam kizlar adetime 4 gun var ama ben sikayetlerime dayanamayip az once test yaptm test bozuk sanirim c cizgisi silik çıktı bozukmu oluyor test oyle olunca bilen varmi

Merhaba arkadaslar ben yeni uye oldum 22 yasindayim 1 sefer asilama yaptirdim tutmadi 2. Asilam ya baslamak icin yarin gidicem arnizda 2. Asilama yaptiran var mi tutma sansi 2. Yiksek diyorlar yardimci olurmusunuz

Merhaba kızlar beni de listeye ekler misiniz bu ay ilk denemeyi yapacağım Allah hepimize nasip etsin bat 11 aralik

12 kasim

Bende varim kizlar bat 8 aralik 5 yilik evliyim 4 ay once 4 aylik bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum adeten sonra calismalara baslicam bugun 5 gunu regilimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…