- 10 Eylül 2016
- 7
- 1
- 36
Foto atabilir misinSelam kizlar adetime 4 gun var ama ben sikayetlerime dayanamayip az once test yaptm test bozuk sanirim c cizgisi silik çıktı bozukmu oluyor test oyle olunca bilen varmi
Benimde batim geciyo korunmasiz iliskiden sora adetim duzensizlesti bu ay yumurtlamayida yakalayamadim battan 1 gun sora test yaptm sonuc negatifti ne zor beklemekevet bayanlar, bebiş denemelerimiz ne alemde? batları alalım :) benim 14 kasım. inşallah olmam
@Lknrokan35 8 kasım
@Etooezgi 9 kasım
@zehzeh2 9 kasım
Dry75tgl 12 kasım
Pinarkemal75 13 kasım
D doruk90 14 kasım
@katibe_gelin 15 kasım
@berraksudakibalik 16 kasım
@Yusra91 16 kasım
Y Yagiz kaganim 17 kasım
@fly0513 18 kasım
@Beybi24 20 kasım
@tugsem_10 21 kasım
@Paramedik92 21 kasım
@okeanoss00 23 kasım
@mmavi_21 26 kasım
@Nurumcan94 27 kasım
@Goforlife 29 kasım
@denizvemehtap35 29 kasım
@SiLentLyy 29 kasım
@Gunnes1927 30 kasım
@Ay-n ilk Hali 3 aralık
@Sevda8888 6 aralık
@Mahperi-- 8 aralık
@Duyguuuuss 9 aralık
@asya_32 11 aralık
Mor_cicek 12 aralık
Canım bu test bozuk gibi. Yeni bi tane yap istersen
Nerden anladin cnm bozuk olduğunu bende guvenemedim ya bastan silik cikti 2 3 saat sonra koyulasti sabahta yaptim yine c silik cikti t beyaz cikti ayni markaydi kafam karisti birazdan gidip erken test alicamCanım bu test bozuk gibi. Yeni bi tane yap istersen
yok ben göremedim ama sen görebiliyorsan vardır ve belki de henüz çok yenidir
foto yüklersen bakalım canım. gebelik testi yapsan aslında. varsa çıkar çünkü adetin geçmişBende bugün ovulasyon testi yaptım 2 tane adetim 1 gün geçti adet belirtim yok 2 side ici kıpkırmızı çıktı gecersizmi oluyor 2 sininde öyle olması normal mi
Evet bir gün gecikti bugün geldi neden olmuyor allahım kafayı yiyecem artık ya gerçekten birileri yardım etsin neden olmuyor rabbim istemeli tabi biz değil ama yalvarıyorum artık ya millet çatır çatır kalıp doğuyo neden onlardan değiliz biz ya of of
Test yaptın mı, nasıl eminsin bu kadar?Evet bir gün gecikti bugün geldi neden olmuyor allahım kafayı yiyecem artık ya gerçekten birileri yardım etsin neden olmuyor rabbim istemeli tabi biz değil ama yalvarıyorum artık ya millet çatır çatır kalıp doğuyo neden onlardan değiliz biz ya of ofnisan ayından beri korunmuyoruz ben göründüm sıkıntı Yok adetlerim çok düzenli ya sorun nerde ya psikolojim berbat ya :'((((((((
Can'ım adet oldum ondan göğüs ağrım falan bitti hep Emin'im ama bunal bekliyordum gerçekten artık beklemek de istemiyorum beş altı ay da yıprandım sebep ne bilmiyorum olmuyo nasip olmuyo arkadaşım ya çok kötüyüm gerçekten :'(Test yaptın mı, nasıl eminsin bu kadar?
Bu ay ben de çok ümitliydim tutar diyordum ve adet oldum. Zamanı var. Eşine bakıldı mı?Can'ım adet oldum ondan göğüs ağrım falan bitti hep Emin'im ama bunal bekliyordum gerçekten artık beklemek de istemiyorum beş altı ay da yıprandım sebep ne bilmiyorum olmuyo nasip olmuyo arkadaşım ya çok kötüyüm gerçekten :'(
Ya daha bir yılımız Yen'i dolacak bu altı yedi ay oldu istiyoruz olur dedik acele etmeye gerek Yok ama olmayınca da takıyo insan bir kez devlet hastanesine göründüm herşey normal yumurtalıkların falan artı adet günlerim hiç şaşmaz şükürler olsun beş gün sürer olmazsa bu aydan sonra doktor a gidelim napalım olsun istiyoruz rabbim ben sen bizim gibi tüm isteyenlere nasip etsin inşallahBu ay ben de çok ümitliydim tutar diyordum ve adet oldum. Zamanı var. Eşine bakıldı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?